Mosni, ore shoke, nuk ben te jeni aq shkurtpames.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Te pelqeu goli qe shenoi Villa, apo si? E kam thene se Barca eshte Ronaldihno, po te mos jete ai, cdo here do te peson keq.
Lufta per titull hapet![]()
Mosni, ore shoke, nuk ben te jeni aq shkurtpames.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Te pelqeu goli qe shenoi Villa, apo si? E kam thene se Barca eshte Ronaldihno, po te mos jete ai, cdo here do te peson keq.
Lufta per titull hapet![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Po mir, por ju gjithe futbollistet ne ndeshje humbeni 6-1, po kush ju ndihmon juve,...Postuar mė parė nga Davius
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Une shkruajta sic eshte realiteti, dhe le te harrojme ndeshjen e Kupes, sepse edhe Barca nga kjo Zaragosa iket per lesh, ti euforine xhuviane mos ma hudh ketu, okey.
Barca muajin qe vjen ka takime te renda: si Zaragosa dhe Osasuna jashta fushes, dhe Betis dhe Deportivo ne Nou Camp, + 2 ndeshje ne CH.L. kunder Chelskyt...
Kjo eshte edhe nje shance per Valencian dhe Realin qe te kapin rastin per titull...
My silence doesn't mean I am gone!
I iku nga XhepiPostuar mė parė nga ClaY_MorE
Loj e mire ishte dhe gol fantazi , ja fali nje gol ai portieri hahahaha sa keq.. vertet edhe un them Davius qe ne Barcelon ka vetem nje Ronaldinjo edhe mos tja humbin Eton po nqs Eto nuk e ka Ronaldinjon ateher ska cka me bo vet keshtu qe o kot me fol per kete Ekip se sot u pa pas nje mungese te Ronaldinjos![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Ky Rezultat eshte per ti dhene fullnet ekipeve te tjera..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Une them qe fiton Reali i Madridit. My prediction Real 4 Barcelona 1.
kjo teme eshte konsumuar nje here dhe nuk ka pse te zgjatet me tej.
Sic kane thene dhe te vjetrit
CUDIA E MADHE VETEM 3 DITE ZGJAT
Thon qjefi eshte me i madh se Stambolli..Postuar mė parė nga Lunesta
Nejse edhe un mendoj qe ReaL-MadriD kur ta kete lojen do fiton
Rezultati minimal ReaL 1..2 - Barca 0 Ose 1
Shyqyr qe fitoi Valencia dhe e ben kampionatin pak interesant . Megjithate pritej nje renie e gjendjes se Barces . Po te shofesh ne gjithe kampionatet kemi nje renie te skuadrave kryesuse Chelsea , Juve , Lyon ..vetem Bayern ben perjashtim ...
Kjo vjen se nuk mund te mabsh nje ritem te larte per shume kohe . Ndikojne lodhjet e demtimet .
Tek Barca kane ndikuar demtimet dhe mungesat e Ronaldinhos dhe Eto'o.
Vendimtare si ne cdo kampionat do jete ky moment kur lozet edhe ne champions.
Nese Barca eleminohet , atehere e ka siguruar kampionatin , se do perqendrohet vetem ne 1 kompeticion . Nese ecen perpara gjithcka mund t e ndodhe .
Nje keshille do i jepja Realit ...Ta lere kampionatin dhe te mendoje vetem per champions ... se ndryshe do behet si Milani vjet , qe ne fund nuk do fitoje asgje...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Nje llafe thashe te shkreten edhe ju si e moretpastaj qejfi mu be pse humbi se kam me shume simpati per Realin.
Forca MILAN![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt