matjan qenke e matjan po metke tan jeten....zgjou nga gjumi e shif si asht bota o MATJAN,,,Postuar mė parė nga MATJAN
matjan qenke e matjan po metke tan jeten....zgjou nga gjumi e shif si asht bota o MATJAN,,,Postuar mė parė nga MATJAN
ke te drejte kur thua se pas pc behen te gjithe trima dhe gjithashtu pas pc behen te gjithe besimtare te drejte si ti.Postuar mė parė nga fioreal
Ty te shau njeri?
A fola per ty ?
As nuk te zura me goje.
E thashe me pak shaka ate fajin e zotit se ku i dihet mbase Zoti as qe e ka pasur ndermend te zbresi profet ne arabi.
Pastaj kush po te qellon ne faqe ty?
Kush po i bie ne qafe myslimaneve neper bote? A nuk jane myslimanet qe luftojne njeri-tjetrin ne lindjen e mesme?
A nuk jane sunitet dhe shiitet qe i shperthejne xhamijat njeri-tjetrit?
Po ku ka bir nene ti mbaje ata turma injorante qe vriten midis tyre dhe tani gjejne rastin e barcaletave per ta zbrazur helmin e tyre ne perendim.
Ne ke te moment qe po flas shoh nje arab a nuk e di nga eshte qe flet arabisht ne telefon, e te them se ne shqiptaret jemi mall kur bertasim ne telefon, po vetem te shihje menyren se si i fliste atij te dyqanit, i ankohej se ishte linja e zene sikur e kishte fajin ndonje. Myslimane te vertete ka shume pak, keta te tjeret jane egjiptiane qe po mundohen te integrohen ne europe.
Po habitem se sa te djeg per vellezrit e tu arab, oj i mjeri une per ty ku ku per mu, kushedi sa keq ndihesh tani.
Po une them ate qe mendoj meqe jemi ne forumin SHQIPTAR dhe jo ne ate ARAB.
Mos ki merak trim, kur te filloje lufta midis myslimaneve dhe qafirave ashtu sic parashikohet ne fe, dhe besoj se do ndodhe sepse ate kerkoni ju vetem lufte, atehere tregoje trimerine tende dhe vrit vellezrit e tu shqiptare qafira.
"thone"=prerje koke?Postuar mė parė nga fioreal
eshte specjaliteti i tyre, normale, perderisa ata e shohin njeriun si cope mishi me dy sy , se ashtu ndihen edhe vete.
Besoj se ti i do shume per kete gje.
te pakten une nuk dua ti pres koken njeriu,
mbase edhe po te kem rastin mund te vras me plumb por jo te ther.
E cflisni per prerje kokash mor aman!
Ai mishi i mesiperm nuk munt te kandidohet per prerje koke per arsyen e thjeshte se.......nuk ka koke.
Njerez qe nuk mendojne me koken e tyre, jane pa koka.
Anatomikisht mund te thuhet se kane nje zgjatim (ne pjesen e siperme te trupit) qe sherben per te mbajtur veshet qe u duhen per te marre propaganden e padroneve te tyre ertej-Mesdheut (Izraelit) apo Atlantikut.
Pale po kemi dhe xhevahire te tipit "nuk intimidohemi nga frika" - nje fare krokodili qe e shkruan emrin kokodril........
Mishi i mesiperm aq uje e ka bere italishten sa po felliq dhe shqipen.....
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
Postuar mė parė nga antares
![]()
Shume mendim interesant,
te jete letersi metaforike thua?
te jete mendim i thelle filozofik?
e ku ta dime ne qe nuk kemi koke.
Eshte per tu habitur fakti qe kush kritikon islamin quhet budalla ose i paditur,
ose edhe pa koke me sa duket,
te jete e vertete valle,
me siguri keta dijetare qe e thone kete e kane nje arsye, vetem se nuk kuptohet.
Vetem nje kuriozitet me hiq antares, ku kam thene ndonje fjale italisht une aman se une urrej per vete ata qe flasin italisht me shqiptaret.
Po edhe ju ama aq mire e dini arabishten sa i keni **** lart shqipes.
Po si shume pretendon te me njohesh, a thua te jete e vertete valle?!!
Deshira ime per te te njohur ty nuk eshte me e madhe se sa per te bere nje dore muhabet me zhapikun qe ndodhet tek bacja e komshiut.....
Lexo njehere mire ate qe kam shkruar, gjithashtu edhe 10-15 postime me perpara nga koleget e tu "liberale" - per te ofenduar simbolet e shenjta te 1.5 miljard njerezve.
Nuk je ti sigurisht ai qe quhesh "kokodril", pervec rastit nese ke identitet te dyfishte dhe njehere na shfaqesh me nje "nick" e njehere tjeter me nje tjeter.
Nuk besoj se ne hapesiren midis vesheve ke aq material sa te shfaqesh me dy identitete ku tek njeri te flasesh nje shqipe te mjere e tek tjetri nje shqipe me korrekte.....
Megjithese ne esence jeni plotesisjht solidare.....![]()
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
Une te kam lexuar tash sa kohe dhe nuk mbaj mend qe dy dite rresht te kesh qene ne nje ane. Nje dite je musliman dhe mbron Profetin, nje dite tjeter e shan ate me shume nga te gjithe. Nese kete e ben lirshem, pa ndonje sforcim, nese te jesh i disafytyrshem eshte pjese karakterit tend, OK, ama nese ti nuk je nerregull, nuk di ē'kerkon etj., athere me vjen keq per ty.Postuar mė parė nga xfiles
Ja ē'ke thene ketu siper. Une nuk mendoj se Jezusi kishte ndonje karakteristike me te cilen mund te tallesh e te gajasesh, ndaj kjo qe thua s'ka vlere. Ēfaredo karikature qe t'i behej atij, nuk do kishte ndonje gje per te qeshur. Por edhe sikur te kishte ndonje cen Jezusi, i cili mund te behet material karikature, nuk eshte normale ajo qe thua. Njeriu asnjehere nuk qesh kur dikush tallet me ate qe ai do. Pra duket haptazi qe ti thjeshte po genjen...thjeshte shkruan per te bere rremuje.
Te uroj te behesh burre, e te vendosesh nje here e mire ēa je, se kshu sa ne nje preher ne nje tjeter, s'ka shume lezet.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 02-03-2006 mė 13:39
fatkeqesisht shumica e besimtareve mysliman nuk di ende te dalloje format e ndryshme te humorit.
Behu burr ene shko per xhihad. Ti do jesh i pari nga ne qe do i takosh 72 kushurinat..
JO, thjeshte jane pak me selektive. Vetem budallenje qeshin me gjithēka.Postuar mė parė nga NoName
![]()
Ti noname do qeshje po te benin nje karikature ku do talleshin me Jezusin?![]()
Krijoni Kontakt