Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 59
    Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Citim Postuar mė parė nga Adriano-10
    Hi

Dashurite lindin, ri-linind, vdesi etj, etj...

Si thoni ju: Eshte e arsyeshme qe nje dashuri te vjeter, te dhimbshme te zavendesoni me nje dashuri te re, me te cilen ne anen tjeter do t'i hakmerreshit asaj apo atij ne nje fare menyre.

Si mendoni, dashuria e re a eshte rruga e drejte per te hjek dhembjen ose per te sherruar plaget nje dashurie te vjeter.

Nuk mund te them ne eshte e drejte , por eshte rruga me efektive dhe me e sigurte ...............kjo nga nje njeri qe i kane shterruar ndjenjat .

Proud to be Albanian Maska e sunshine
    Anėtarėsuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Me zemer ne Shqiperi
    Postime
    141
    Citim Postuar mė parė nga MATJAN
    Je e para ne forum qe te kam futur tek lista e miqve dhe nuk do jem asnjehere i zhgenjyer nga ti

Shume mire ke thene qe nje dashuri e sinqerte asnjhere nuk zevendesohet pamvaresisht se jeta duhet jetuar dhe rrethanat na detyrojne te krijojme lidhje te reja.

ky citat me pelqeu shume
    po nuk mendoj se nje dashuri e re eshte rruga me e drejte sepse nuk eshte e drejte per partnerin tend

Je shume humane o diell

Love ya too Matjan

Larsus sic ja kam spjeguar dhe Matjan disa here dhe me ne fund me kuptoi firma ime eshte thjesht nje quote qe them se ka shume kuptim dhe s'ka te beje me jeten time personale. lol

lots of love,

Sunshine
    Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga sunshine
    Love ya too Matjan

Larsus sic ja kam spjeguar dhe Matjan disa here dhe me ne fund me kuptoi firma ime eshte thjesht nje quote qe them se ka shume kuptim
    ok se u sheqeros puna shume.. de duhet te punoj une too... po flasim ne pergjithesi dhe me gjera me shume kuptim dhe jo personalisht

problemi im me keto temat eshte se te gjithe i kane mesuar permendesh moralet e fabulave dhe c'perkufizon "goce e mire" "cune i mire" dhe c'eshte e "drejte"

pse eshte e "drejte" per ty te vuash nga KJO DASHURI E DHIMBSHME??? SIgurisht qe jo, bota vete eshte e padrejte.. por kjo s;do te thote te qash mbi TRE here per ate qe iku (looooooooool) dhe te mos lidhesh me me asnje tjeter..

hakmarrje apo jo, quajeni si te doni... hakmarrje eshte kur lidhesh me mikun/shokun/vellain e tij ose miket/shoqet/motrat..e tipit per inat te sime vjehrre, vete fle me minollane. po ne rastet e tjera Jeta vazhdon
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 08-02-2006 mė 13:00
    TBD

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga sunshine
    po nuk mendoj se nje dashuri e re eshte rruga me e drejte sepse nuk eshte e drejte per partnerin tend.
    por cfare behet atehere, i privohen vetes lidhje/dashurira te reja?
    une personalisht mendoj qe njohjet e reja dhe pse jo dashurite e reja jane menyra me e mire per t'u larguar e harruar. Pse te rrish te qash kot kujtimet e vjetra, kur mund te krijosh te reja dhe po aq te bukura me dike tjeter?

Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Larsus sa me shume lexoj shkrimet tende , aq me shume me duket sikur ne te kemi shume mendime dhe ide te perbashketa si shpjegohet kjo ????

Proud to be Albanian Maska e sunshine
    Anėtarėsuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Me zemer ne Shqiperi
    Postime
    141
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    ok se u sheqeros puna shume.. de duhet te punoj une too... po flasim ne pergjithesi dhe me gjera me shume kuptim dhe jo personalisht

problemi im me keto temat eshte se te gjithe i kane mesuar permendesh moralet e fabulave dhe c'perkufizon "goce e mire" "cune i mire" dhe c'eshte e "drejte"

pse eshte e "drejte" per ty te vuash nga KJO DASHURI E DHIMBSHME??? SIgurisht qe jo, bota vete eshte e padrejte.. por kjo s;do te thote te qash mbi TRE here per ate qe iku (looooooooool) dhe te mos lidhesh me me asnje tjeter..

hakmarrje apo jo, quajeni si te doni... hakmarrje eshte kur lidhesh me mikun/shokun/vellain e tij ose miket/shoqet/motrat..e tipit per inat te sime vjehrre, vete fle me minollane. po ne rastet e tjera Jeta vazhdon
    Ke shume te drejte qe jeta vazhdon dhe nuk duhet te qajme per ate qe iku po me sa kuptova une tema ishte qe te gjeje tjeter po tu hakmarr. Qe te gjesh te dashur tjeter s'ka asgje te keqe por qe ta besh per arsyet e gabuara nuk eshte mire. Ky eshte mendimi im.
    Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Ajo tha qe nuk eshte zgjidhja me e drejte,me e drejta do te ishte zgjidhja e tipit Romeo Zhulietes.Por rrethanat na kushtezojne qe te ngrejme shikimin dhe te ecim para.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    nuk besoj se eshte hakmarrje me qellim, sepse sbesoj se ndonjeri do humbi kohen te rri me dike kote per se koti qe te hakmerret per ex-te dashurin, nese gjen dike tjeter pasi ndahesh nuk po mendon "oh te lidhem me kete qe te plasi nga inati i dashuri/dashura" , duhet ta pelqesh te dashirin/ren e re, por mendon per hakmarrjen pasi mendon per pozitivat, dhe akoma mendon per ex te dashurin/ren, si pshm mund te shkruash ne nje leter pros and cons "me pelqen i dashuri, eshte keshtu e keshtu...plus lidhja jone me duket pozitive pasi tani do shikoj ex-i dashuri cfare humbi " a me kupton, suconsciously ti akoma mendon per te dashurin per arsyen se je lenduar, por prap do dike tjeter "a new love"...me vone harron komplet per exin, dhe kjo gje sduhet te konsiderohet si hakmarrje
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    pse eshte e "drejte" per ty te vuash nga KJO DASHURI E DHIMBSHME???
    S'eshte se eshte e drejte....it just happens that way when you truly loved. Subkoshiente. One of my ex-roomates (braziliane) kishte 4 vjet qe ishte me 1 djale brazilian. Dashuri e pare hesapi dhe kishin vendosur te martoheshin. Kjo largohet nga qyteti per te vazhduar shkollen e mjekesise dhe ky gjate kesaj kohe hyri ne pune si inxhinier mekanik, bleu 1 brand new Jetta, e na njohi nje vajze tjeter dhe u nda me kete shoqen time. Kjo vajza me pare kishte qene shume e rregullt por kur e humbi kete djalin, kinda lost her balance and hit rock bottom. Ne ate kohe, I moved out with 2 other girls dhe s'e shikoja perdite. Shpesh me merrnin ne telefon te klases dhe me thoshin....eja ne campus se your ex-roomate is wasted and she has specifically asked for you. Vallaj te vinte keq kur e shikoje ne ate gjendje. Dhe thoshte pse mua? Cfare bera gabim? T'i thoje cfare te doje, ta kthente duke te shikuar me sy gjithe lot, "but I love him." Lol. Dhe me pas, fjalet filluan te dilnin per promiscuous behavior (qe filloi dhe te flinte me profesore). Pas nja 1 viti, sikur gjendja u qetesua por dhe vete cuditej per fazat qe kishte kaluar, budallalliqet qe kishte bere dhe i vinte zor. Kjo eshte rebound. Pse ndodh? S'e di. Ndoshta nevoja per ngrohtesi...nevoja per te larguar shijen e hidhur te rejection.

Mgjtht, mendoj se kjo eshte dobesi e njeriut. Ndodh cfare ndodh duhet ta tough out. Tamam, jeta vazhdon, ndoshta dhe me e bukur!!
    If I Only Could....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Principalisht nuk jam dakort me te hedhurit ne krahet e tjetrit vetem per ti ardhur inat eksit,mgjth besoj qe s'do kisha asnje problem ti beja te qarte qe cdonjeri nga ne eshte i zevendesueshem...dhe ai.
    Lendimet e shkaktuara ne nje menyre te padrejte s'meritojne vuajtje,as qurravitje te gjata...personalisht refuzoj ti mbaj zi nje njeriu qe s'meriton nje gje te tille.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •