Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Adriano-10
    Hi

Dashurite lindin, ri-linind, vdesi etj, etj...

Si thoni ju: Eshte e arsyeshme qe nje dashuri te vjeter, te dhimbshme te zavendesoni me nje dashuri te re, me te cilen ne anen tjeter do t'i hakmerreshit asaj apo atij ne nje fare menyre.

Si mendoni, dashuria e re a eshte rruga e drejte per te hjek dhembjen ose per te sherruar plaget nje dashurie te vjeter.

tek seriali "njerez dhe fate" nqs ju kujtohet motra e vogel i thot asaj se madhes: "Dashuria e re e nxjerrre dashurin e vjeter, si gozhda nje gozhde tjeter", tani njeriu ka nevoj per dashuri ne jete, por qe ta perdoresh si hakmarrje mua sma mush synin se edhe ex partneri mund te shkoj te gjej dike tjeter e do jeni prap barazim, ska hakmarrje

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Hi

Si thoni ju: Eshte e arsyeshme qe nje dashuri te vjeter, te dhimbshme te zavendesoni me nje dashuri te re, me te cilen ne anen tjeter do t'i hakmerreshit asaj apo atij ne nje fare menyre.

Si mendoni, dashuria e re a eshte rruga e drejte per te hjek dhembjen ose per te sherruar plaget nje dashurie te vjeter.
    C'fare nen kupton ti me te re, qe te jete direkt ose nje kohe shume te shkurter pas mbarimit te lidhjes serioze?

Well, une nuk jam dakort me dashuri te re per t'iu hakmarrur nje ex-i, dhe arsyeja e vetme eshte kjo, qe nese akoma nuk ke bere paqe dhe nuk ke pranuar faktin qe dashuria e vjeter ka mbaruar dhe s'kthehet me, ti nuk je i perqendruar ne lidhjen e re fare. C'do gje rrotullohet rreth asaj te vjetres, dhe prandaj keto rebound relationships, sic quhen ketej, nuk zgjasin asnjehere, sepse jane thjesht nje short-term fix.

i/e regjistruar Maska e coverdal
    Anėtarėsuar
    26-05-2006
    Postime
    9
    Per pune hakmarrjeje,me duket mua personalisht dicka e dobet!Me drejte te them,mbas 12 vjet martese une dhe gruaja vendosem(ajo vendosi te ndahemi).
    Kush e ka fajin: ne te dy bashke,por me shume une!Dhe nuk eshte fjala per tradhti bashkshortore,vetem tjeter konzepte per jeten(si une dhe ajo).
    Nuk e dashuroj por e respektoj vetem per nje arsye: pse ma tha ne fytyre qe jeta jone nuk kishte me te ardhme(une flija akoma gjume).
    Tani fjala per nje dashuri te re: aktualisht s'behet fjale,por ne te ardhmen perse jo?
    Secili ka rrugen e vete ne jete,por qe te hakmerrem???perse ???

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga coverdal
    Per pune hakmarrjeje,me duket mua personalisht dicka e dobet!Me drejte te them,mbas 12 vjet martese une dhe gruaja vendosem(ajo vendosi te ndahemi).
    Kush e ka fajin: ne te dy bashke,por me shume une!Dhe nuk eshte fjala per tradhti bashkshortore,vetem tjeter konzepte per jeten(si une dhe ajo).
    Nuk e dashuroj por e respektoj vetem per nje arsye: pse ma tha ne fytyre qe jeta jone nuk kishte me te ardhme(une flija akoma gjume).
    Tani fjala per nje dashuri te re: aktualisht s'behet fjale,por ne te ardhmen perse jo?
    Secili ka rrugen e vete ne jete,por qe te hakmerrem???perse ???
    hmmmmmmmmmm dhe pse i dhimshem ,,, duhesh,,,,
    shume shume shume mendim i zgjuar dhe i sakt ky
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une mendoj se lidhesh per shume arsye edhe jo vetem per kete arsye !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anėtarėsuar
    26-05-2006
    Postime
    9
    Nuk e di,por te pakten mundohem te jem i sinqert me veten time(s'ka akuse per asnjeri), ndoshta eshte idioti,por keshtu eshte!
    Mendimi im per dashurine qe mos ta zgjas me(ndoshta dhe model i vjeter):kur ne mengjes nga gjumi zgjohem,shof nje fytyre prane meje qe qesh (e kuptoj qe vlej dicka,dhe te pakten eshte ajo qe me ka munguar) por te pakten kam nje detyre qe te jetoj,sepse ajo me tregon cfare eshte jeta,dashuria,und SEX ist no LOW,tamam keshtu eshte kjo!

Anėtarėsuar
    26-05-2006
    Postime
    9

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga bebushja
    hmmmmmmmmmm dhe pse i dhimshem ,,, duhesh,,,,
    shume shume shume mendim i zgjuar dhe i sakt ky
    Dhe ti mendon qe une jam nje karucian apo jo???
    Ne super avatar keni ju,por asgje plus nuk keni...sorry!
    Mendimi im ky,ndoshta gabim...por s'ka komment!

Anėtarėsuar
    26-05-2006
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    une mendoj se lidhesh per shume arsye edhe jo vetem per kete arsye !!!
    Dhe ti je nje paranoias,abgefactes arschloch(qe femrat shqiptare i shfrytezon)
    a ke ndjenja ti si njeri???C'far eshte sadisfacsioni jot ne jete?
    Fuqi,dhune,dhe ne fund shkon per lesh **** o plehre...!

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Ncncncn

Hi

Lale... ke perdor fjalen Dashuri ...!
    NJERIU ME GJITH QENIEN E TJ VETEM NJEHERE DASHURON NE JETE. NUK E DI UNE CA QUNI DASHURI JU PO UN KUPTOJ KTE : ESHTE NDJENJA ME E PAZEVENDESUESHME QE NUK E KE DOT PER ME SHUME SE NJE NJERI... KA FIXIM KA DASHURI...! Pranej tema sme duket si e pershatshme... a nqs do ta zevendesonim fjalen DASHURI me LIDHJE ndryshon...!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Nuk mendoj se do te te ndihmonte kjo gje per te harruar nje dashuri te vjeter, qe ka pasur castet e mira dhe te keqija te saj.
    Kjo do te demtonte me shume, asgje nuk do rregullonte, sepse pavaresisht qe ti je me te rene, mendjen e ke akoma te gjerat qe kane ndodhur me te vjetren dhe kjo gje demton akoma me shume, shkakton akoma me shume dhimbje.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •