Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Per BRIGGIN: motra ka akoma dhe me keq (seriozisht). te kesh menduar se dikush eshte ideali yt dhe ne fund te kuptosh qe jo vetme nuk eshte ideali por eshte dhe llumi ne te cilin ti do doje te mos kishe lene gjurme aspak dhe as mos te te kete lene gjurme tek ty.... ama cdo gje ka sherim, madje per me te mire (flas si nga eksperienca motra lol)

i/e regjistruar Maska e SyntheticZero
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Close your eyes, surely i am there.
    Postime
    64
    Ndjehem tejet e lodhur...ne fakt nuk ka se si, kam nje grip qe me mundon per rreth tre dite, i ndjej te tera kockat te me renkojne, dje isha me ty, je i pashtershem...me torturove, tani e ndjej qe tre here ishte shume, dhe pse mes krevatit dhe trupit tend lodhja nuk ndjehej. Me dhemb mesi...me ferko pak te lutem. Sot si idiote e shekullit qe jam kerkova te shkoj ne palester, u tallen njerzit me mua se si nuk kisha pike rezistence...mundohesha tju shpjegonja se kisha tre dite qe me merrte kolla dhe i kisha muskujt e barkut cope, ne fakt genjeva kolla e ketyre tre diteve nuk ish hic gje...ishin ato tre heret me ty.

Kamomil...sa i embel qe shijon, me duket sikur me ledhaton gjoksin dhe gryken qe e kam te cjerre nga kolla, do zoti sta ngjita dhe ty gripin...
    -10110101101210110101101-"In a world full of binary, dare to be different."

i/e regjistruar Maska e bloom
    Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Postime
    13
    hey ...brigi mos e vrit shume mendjen... deti eshte plot me peshq.... keshtu qe mos u kufizo vetem te nje... ok..
    pastaj mos u pendo per gjerat qe kane ndodhur... por gezohu qe kane ndodhur... sepse tek e fundit ke mesuar nga ato... te kane falur nje eksperience me shume...

bloom

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Postime
    13
    sot ndihem shume e lodhur... dua te qaj...te shfryhem... por nuk mundem sepse jam ne pune... dhe nuk dua te me shohin ne kete gjendje.... pastaj kam pershtypjen qe nuk kam me lote... me kane shteruar...hm...
    sot mora pergjigjen definitive... te burses... nuk ma japin(kjo e dhe per fajin tim qe u dorezova te provimi i fundit dhe nuk e dhashe s epse isha e lodhur dhe nuk e ndjeja veten te sigurt nejse) ....si ndihem tani... hm... nuk e di.... por per nje gje jam e sigurt... qe ajo cka mendoja...se paraja nuk te fal lumturi...eshte thjesht per idealistet,per budallenjte,per ata qe nuk duan te shohin realitetin ne sy....sepse i frikson...
    oh paraja ta fal lumturine e sigurt si buka qe ha....
    tani dua te zhdukem... nga kjo karrige ku jam ulur..nga kjo zyre ku jam...dua te zhdukem dhe te mos degjoj askend...as pipetimen e ndonje mize....nuk kam me force te luftoj.... i kam prere lidhjet me te gjithe... pashe dje ne rruge ca shoke te mi...nderrova rruge dhe nuk u fola...shpresoj te mos me kene pare....
    te marten kthehem ne shtepi... ne tirane... mezi po pres,....do te doja qe e marta te vinte tani
    ....ops syte m'u mbushen me lot....
    ...tani po iki....

i/e regjistruar Maska e durrsak
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    4
    hey, bloom!
    komplimente per nick-un!
    me pelqeu mesazhi yt i 26/7.
    e mendoj si ti.
    gjynah qe ky forum nuk ka shume aktivitet, se eshte me te vertete interesant. e them mbasi lexova mesazhet e publikuara.
    me pelqen filli intelektual ne te.
    me te mira

your incubus
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    456
    zero, me kenaqe! po qe thua ca te verteta te bukura ndonjehere ti.

kaq i pjerdhur sa nuk i shfry dot as qyrret pa u bere paranoiak per copat e trurit qe mund te dalin nga hundet. pres te panjohuren e hesht. **** that! me i mire omar khajam se sa sokrati.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2002
    Postime
    63
    Dikur kur mendija se ishja dhe une dikush,shkruaja ne derrase te zeze,me germa te medha qe ta lexonin te gjithe:
    I HATE THE LOVERS
    e shkruaja anglisht nuk e di pse(ose me sakte nuk dua ta pranoj tani)
    bile,bile nuk di as perse e shkruaja kete fraze.
    Po crendesi ka,
    e rendesishme eshte qe sot nuk shkruaj me neper derrasa te zeza e nuk mendoj se jam dikush.
    SOT MLEXOJ JU E MENDOJ SE JAM GJITHKUSH.
    U pershendes te tereve

i/e regjistruar Maska e syembla
    Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    ne fund te detit
    Postime
    28
    Ishte ora 10:00
    -ciaooo tesoro- u degjua nje ze i embel nga ana tjeter e receptorit(vellai)
    -prap ti mo? po c'kemi ca na thua ndonje te re? si po ja kalon ne shqiperi? u be nje vit qe s'shihemi do vish te festojme vitin e ri ne itali?? te lutem!
    -do vi do vi, edhe mua me ka marre malli shume. mire je ti? me studimet mire? une pas 5 ditesh nisem per ne angli mjaft ndenja apo jo??
    -mire mire, ika tani se kam mesim te marr nga ora 2
    ciao ciao tanti baci!
    ora 2:00.........
    -prontooo
    -..........
    -hejjj bello rispondimi
    -...........
    -pronto u degjua nje ze qe dridhej
    E... c'kemi, ku eshte J...??
    Ai filloi te qante me ze dhe me mbylli tel.
    me duart qe me dridheshin formova perseri nr. nuk doja te mendoja...
    -alo
    -alo
    -cfare ka ndodhur ??
    -asgje asgje...
    -te lutem me thuaj ku eshte J...??
    - Ai vdic- tha ai, dhe pa mundur te permbahej leshoi nje britme qe do me ndjeke kudo...
    nuk mund ta besoja ishte teper absurde, vetem qaja ........
    ishte shume i bukur, vetem 20 vjec... u largua nga kjo bote ne nje menyre te dhembshur, duke lene ne zemrat e atyre qe e deshen nje plage qe s'do mbyllet kurre....
    sono cui per capire il mondo
    e non pretendo che il mondo
    mi capisca, ma solo che mi accetti,
    oppure mi ignori e non mi tolga
    la libertą di scoprire il mio mondo...

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Postime
    13
    sot jam ketu...perseri ne zyren time... filloi gjithshka nga e para....zgjimi heret ne mengjes, e vetme... kafeja e mengjesit... qe me ndihmon te hap syte pa patur nevoje t'u hedh uje... cigarja pas kafes... dhe me pas vjen pershendetja qe nuk eshte me ne shqip...vishem dhe nisem per ne fakultet ku jam e sigurt se ti do te jesh a ty...mes rreshtave... dhe do te besh sikur nuk me ke pare kur hyra... dhe do te me veshtrosh kur une te mos e kem mendjen te ty... kur te jem duke folur me mikun tim...kur te jem duke qeshur...me batutat e bera nga miqte e mij... nuk di si ta kuptoj gjithe kete... deri dje ishim shume prane njeri tjetrit..ndersa tani... hm... tani... ti je kaq larg... nuk e di... psene---ose me mire te them... une dua te jem prane teje... kurse ti je kaq larg..saqe i shkeputesh veshtrimit tim...ndoshta eshte faji im...qe nuk te bera te kuptosh se cfare je per mua..?!

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Postime
    13
    ika... duke i thene vetes qe nuk do te kthehesha me ... prane teje... duke bere premtime...boshe... nje pjese imja e dinte...qe gjithe keto vendime... nuk vlenin per asgje.. . sepse une do te veproja si gjithmone.. do t e rrembehesha.. nga monotonia e dites.... dhe do te vija e do te ulesha prane teje..serisht... do te te veshtroja ne sy...dhe do te rimundohesha... te te beja te ditur ate c'ka ndjeja per ty...
    tani jam akoma duke menduar... nese te kthehem apo jo... ika...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kapiteni J.Hibberdine - Ditari Personal, Shėnimi: 23. shkurt 1943
    Nga fegi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2010, 06:30
  2. Fondi i panjohur i kujtimeve tė diktatorit; Ditari i Enverit
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-08-2010, 05:47
  3. Ditari Kryenec!
    Nga mondishall nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 15-12-2007, 18:00
  4. Ditari im i luftės nė Kosovė gjatė vitit 1999
    Nga Hajrush nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-09-2007, 20:01
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •