Nuk kemi rryme te mjaftushme shka nese ndalet ne ate moment, jepe nje gjykim tjeter.
Nuk kemi rryme te mjaftushme shka nese ndalet ne ate moment, jepe nje gjykim tjeter.
Pak i ka 12 vjet eshte desht 24.
Sui generis
Do ne plaku zocka te reja , te kalbet ne burg tashti ...
Ka dal prej kontrolle plaku.![]()
#VamosArgentina
sidoqoft buri i menqur nuk e ben ket, tja merr grun djalit !
pa kurvar sja kurva PIK !...
nuk i pranoj fjelet qe ke then !
une di mjaft kso raste ...nji nuse me pat then i ka shku burri ushtar e vjehrri si lente ku qare ...te shtepija zguxonte me shku se famijla se pranonte qe kishte marr fshatar ..atje jetonte shum keq ..."burri" behej burr ne ushtrin sllave
Fis kam mâ t'fortin
E vllá bujarin,
Per atme barkun,
Per erz kam arin.
Dér sod kjeç dhanun
Per gjuhë shqyptare:
Por shka, me sodjet,
Per mue dalët fare.
Luftët e Kastriotit
E t'Dukagjinit
Un kam me i mbajtun
Per dokrra hînit.
tha fishta .............
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 16-09-2007 më 19:55
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Sa mire do te ishte keshtu! Por me duket se ne Shqiperi nuk ndodh qe opinioni ta caj shume koken per keto gjera! Nuk besoj se do ta peshtyjne. Per cudi ne Shqiperi, shoqeria u ben amnisti! Me vetedije te plote i pranon prane gjirit te saj, duke i harruar shume shpejt keto ngjarje te shemtuara! Perse degjojme ne lajme qe x apo y ish i denuar perserit nje krim qe e ka bere dhe eshte denuar me pare? Jo vetem se eshte liruar nga detyrimet ligjore por edhe shoqeria e ka pranuar prape ate!
Pastaj shiko brenda forumit, komentet e anetareve per kete teme. Shumica e ketyre idioteve perpiqen ta amnistojne qe tani vjehrrin, duke thene jo e kruajti nusja, jo po qendroi ne ate menyre qe ta provokonte, jo po ketej jo po andej.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hero i Popullit : 17-09-2007 më 02:39
FLANGO MA NON FLECTO
Krijoni Kontakt