He familje kurvash.
Ne fisin tuaj shoqja nafije dybeku eshte tundur brez mbas brezi.
Vetem dymbedhjetevjete burg?
Jalla mi mihane o me dy mindila
E ku na i mban mi zemra o kta dy kopila
vazhdon
pffffffff
He familje kurvash.
Ne fisin tuaj shoqja nafije dybeku eshte tundur brez mbas brezi.
Vetem dymbedhjetevjete burg?
Jalla mi mihane o me dy mindila
E ku na i mban mi zemra o kta dy kopila
vazhdon
pffffffff
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Po te kete ky shkerdhata fytyr dhe moral nuk e kishte bere te krim fare, por e kishte respektuar nusen e djalit siq i ka hije vjehrrit. AI do te jete si sot si mbas 12 viteve njejti, po te ishte djal beqar(djal i ri) dhe te bente ate krim eshte diqka tjeter, por ky faqezi mund te jete edhe baba i asaj nuses!
Miresia civilizon inteligjencen
PUNEN E SOTME MOS E LE PER NESER
“Po iu jap një porosi,
Këmba e huaj keq iu rri,
Nuk durohet gjithë vaji i fëmisë, Çonu të gjithë në shërbim Shqiperis”
nje gje me ben pershtypje.si ka mundesi qe ky e ka demtuar nusen ne qafe nofull e pjese te tjera te trupit dhe i shoqi i kesaj nuk e ka vene re fare?qorr eshte ky?
PRENDI LA VITA CON PIU' MONTANA
Une pake jam i befasur se si gjykoni me vrasje para popllit, keto gjera i kan ber kumonistat dhe i bejn ne vendet Islame edhe sote, por tash duhet te ndryshoni.
Perpara femijve ose njerzve tjer te behet nje gjykim, nje vrasje jep nje mesim sikur qe e keni marr ju, pra vazhdohet kjo.....
Nje fjal e urte e popllit ketu tek ne ne Kosove thuhet, PA E LUJT BUSHTRA [ Qen femer] bishtin, Qente nuk i shkojn mbase. Kete fjal nuk e kam kriju une, po pse u ule ajo me kok posht duke lar dyshemen ne kete moment kur mbeti vetem ne shtepi, a nuk e ka hetuar vjerrin se po e shikon per qdo dite nga mbrpa kur hecte me stilin lavires, terheqse.
Po pse nuk i perdhunoj ky femrat kur ishte i ri por 47 vjeq, dhe a deshti ky njeri qe edhe shoqen e nenes se saj ta merr njeher dhe, kjo duke i treguar se qfar burri eshte ky ne krevat, ajo ju tregoj te gjithve.
A nuk ka mardhanje vajza me nene e saj per ti treguar per keso rastesh por u desht te shkoj tek nje shoqe e nenes se saj, apo i hetoj dikush dhe duhet qe kjo te shpetoj dhe ta perhap kete para se te behet von edhe per te.
Tek ne existon nje loj e keqe akoma, nese e ke nje femer ne makin ose e dergon ne shtepi edhe pse je afer per qellimin shum te deshiruar nga mashqit, ajo nuk lejon pa u munduar pak si me dhune. Keshtu qe mbetet gjithmon tek ne se ajo nuk deshti por fuqia e burrit eshte me ndryshe, edhe, A SHKA TEK JE TI, ERDHA PER NJE KAFE E QE....
O se harrova po kur shkoj aj me mor thiken pse nuk hiki ore kjo per dritare apo deshti ta perfudoj larjen e dyshemes edhe pse u gjind ne dhom pse nuk e pastroj dhomen e pritjes, nejse ka shum ketu me fole....
Epo kjo nusja si ka pasur mente ne rregull. Se kish nuhatur fare qellimin e te vjerrit me pare? Per me teper, qysh paska frike se mos e vrase kur kjo qenka e vdekur? (e kam fjalen, kur ai e perdhunoi, c'frike kishte kjo te kallzonte pasandaj?)
turp per te dy!
Summertime, and the livin' is easy...
.................................
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 20-02-2006 më 12:09
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Nusja shkrete gjith hormone ka qene, kushedi edhe i cik me barre, s'shef mo n'sy kush o burri, mjaft mashkull t'jet perpara.
Ai vjerri s'ka duru mo e i osht hudh per turish.
Pranej s'duhet me jetu me prindet se bohet i cik orgjastike jeta.
Ignore List: Den Bossi
Gjithmone e me shume degjojme lajme shokuese...Vertete pa fjale...!!! Cfare po ndodh me njerezit keshtu??!!!
Po tregoj historine e pules dhe gjelit une pa dashur ti vij ne ndihme atij felliqesires.
Nje here, gjeli i turret pules nga pas, dhe pula ja shkel vrapit.Ne vrap e siper, po mendonte me vete, nese ndaloj do me thone"Ku..e" nese iki humbas tere kete rast, me mire po bej sikur u rrezova. Beri ashtu edhe ....
Nuk e kuptoj pse nuk e denoncoi qe ne fillim?
Pajtohem deri diku me kuqalashen.
Injoranca nuk zhduket me top
Po qejf beri ne fund te fundit.
Tani aty le te kalbet me gjithe gerrneten e tij pissi :@
Feel the pump √
Krijoni Kontakt