Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    hehheheeheheh wiiiiiiiiiiii turp plasi ne qytetin tim turp turp
    po mir ky e perdhunoj po ajo i rinte ujkut ne goj shdo dit deri sa foli tek shoqa jo tek burii ncncnccn ecin vajzat shqiptare por mendimi im i ka dash edhe pak ksajthyba
    kurse ai buri ska pat turo nusen e djalit ai do var ne mes fierit si he ne fier ne vitin 1992 me ata dy vllezrit
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Kjo eshte tipike e shqiptareve: T'ia vene fajin goces (ia kishte qejfi!). Vetem asaj te shkretes mos ia vini fajin.

Po te fliste, ajo rrezikonte te shkaterronte martesen ashtu si dhe komplet familjen e burrit. Imagjinoni shokun dhe gjendjen e saj. Ka mbyllur gojen se s'ka ditur cfare te beje.

Ajo eshte per t'u pergjeruar, kurse ju thoni "ia ka dashur qejfi". Me duket se jeni nje cike perverse!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga Foleja_
    Mendoni ju qe ato 12 vjet burg jan denimi per ate psikopat.Gabim ,denimi me i madh do te jete kur te dal nga burgu dhe te ballafaqohet me realitetin me respektin e humbur ndaj tij si person nga secili qe e takon ne rruge.Denimi me i madh eshte te jesh i nencmuar i perulur dhe i share kur eshte morali ne pyetje. Eh sa te peshtyra do ti perjtoi ai pas 12 vitesh !!!!
    Ne kete rast nuk pajtohem me ty e nderuara Foleja_, sepse pas 12 vitesh, nese do te mbetet ne burg tere kohen, do te harohet ngjarja dhe askush me nuk do te kthej koken pas tij as qe te marr mundin ta peshtyej. Ne anen tjeter, ky do te duhej te ishte nje denim paraprak edhe per ata qe mund ta bejne nje veper te tille tash e tutje.
    Gjygjesia shqiptare do te duhej ta kishte kete ne konsiderate, sepse psikopati dhe veprimet e psikopateve duhet denuar maksimalisht.

Kerkoj falje per mospajtimin
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar më parë nga Poeti
    Ne kete rast nuk pajtohem me ty e nderuara Foleja_, sepse pas 12 vitesh, nese do te mbetet ne burg tere kohen, do te harohet ngjarja dhe askush me nuk do te kthej koken pas tij as qe te marr mundin ta peshtyej. Ne anen tjeter, ky do te duhej te ishte nje denim paraprak edhe per ata qe mund ta bejne nje veper te tille tash e tutje.
    Gjygjesia shqiptare do te duhej ta kishte kete ne konsiderate, sepse psikopati dhe veprimet e psikopateve duhet denuar maksimalisht.

Kerkoj falje per mospajtimin
    Poeti !

Une bindjen time ne shkrimin paraprak e bazova me shume ne te dhenat e paraqitura ne artikull.Diqka aty nuk shkonte, andaj edhe nuk i dhash me shume burg atij personi
    Dyshimi im qendronte ne faktin se pas tere atyre goditjeve dhe sulmit me thike si dhe plageve te marra nga ai sulm, me duket jashtezakonisht e pakumptimt qe nusja te mos ishte ne spital, apo se paku te mos ishte nen kujdesjen e bashkeshortit(apo anetareve te tjere te familjes) te nesermen por te dhunohej prap
    Ketu dicka nuk shkon. Megjithate le ta denoj qielli,nese nuk e ka denuar gjykata mjaft ate person te terbuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Foleja_ : 07-02-2006 më 18:39

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Do kete pasur hall i varfri, mbase i ka vdekur e shoqja, ose mund te kete qene mjaft e mire kjo shejtanja dhe i ka hipur keq ne koke tjetrit:P

Nejse ky miku 12-shen ma gezoi, hajt ti kalosh gezuar lale, ptuu pis milet, pranej duhen bordellot se po shkallojne gjysherit nga trute.

Dito.

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    epo,
    e perdhunoi 1 here - turp per vjehrrin
    e perdhunoi dy here - ia ka dash vete qejfi asaj. Si puna e asaj barcalates...."po me tre here behesh pederast?"

lol.
    Sa maskiliste je...
    Megjithate , nuk perjashtohet mundesia qe te mos kene ra dakort ne pazar heren e dyte dhe hopa ne polici...lol
    Tash , egziston edhe nji mundesi tjeter ( si skepticist qe jam lol ) qe ajo nusja t'ja kete fut murit me kry (ose te jete rrahur me macet e lagjes lol) qe ne fund , t'ja fuste vjehrrit qe ta hiqte nga shpia , kshu si tip nji rruge dhe nji pune

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga AgainstAllOdds
    Sa maskiliste je...
    Megjithate , nuk perjashtohet mundesia qe te mos kene ra dakort ne pazar heren e dyte dhe hopa ne polici...lol
    Tash , egziston edhe nji mundesi tjeter ( si skepticist qe jam lol ) qe ajo nusja t'ja kete fut murit me kry (ose te jete rrahur me macet e lagjes lol) qe ne fund , t'ja fuste vjehrrit qe ta hiqte nga shpia , kshu si tip nji rruge dhe nji pune
    ose ekziston mundesia e trete qe i biri te kete qene pederast...

Anyway, mund qe kjo te kete ngjare ne nje familje romesh, qe Fieri ka me bollik...lol

pra te presim c'do te thone gazetat me teper
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    epo,
    e perdhunoi 1 here - turp per vjehrrin
    e perdhunoi dy here - ia ka dash vete qejfi asaj. Si puna e asaj barcalates...."po me tre here behesh pederast?"

lol.
    Uau si mund ta thuash ate Kuqalashe .. po kujt ja paska qefi qe ta caje me thike vjerri dhe ta kercenoje me vdekje qe te mos tregoje .. duhet te jeshe ne ate situate qe ta kuptosh me mire

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Gjykata e Fierit cakton masën e sigurimit të arrestit në burg ndaj Alem Hasës

Përdhunohet nga bashkëfshatari, tenton të vrasë veten

FIER – Ka tentuar të vrasë veten një grua e përdhunuar nga bashkëfshatari i saj. Ky fakt i bë i ditur, dje, në sallën e gjyqit të gjykatës së Fierit, ku gjyqtari Roland Hysi vendosi të caktonte masën e sigurimit të arrestit në burg ndaj autorit të dyshuar, Alem Hasa, nga fshati Libofshë i rrethit të Fierit. Dyshohet se 30-vjeçari e ka përdhunuar në shtëpinë e saj një grua me iniciale M.K., në prani të dy fëmijëve të saj të mitur. Ngjarja ka ndodhur rreth një muaj më parë, por, vetëm të shtunën, forcat e policisë kanë bërë të mundur ndalimin e tij. Ai ishte shpallur person në kërkim pas kallëzimit në polici nga e dëmtuara.

Sipas prokurores Elsa Miha, shtetasi Alem Hasa ka konsumuar elementët e veprës penale të marrëdhënieve seksuale me dhunë me të rritura. Një natë dhjetori të vitit të kaluar, ai ka përfituar nga rasti që bashkëshorti i M.K. ndodhej në emigracion, në Greqi. Ajo së bashku me dy fëmijët e saj, përkatësisht 2 dhe 7 vjeç, ishte shtrirë të flinte. Kur një i panjohur, që do të identifikohej më pas si Alem Hasa, ka hyrë në banesë duke shqyer derën. Nga zhurma e shkaktuar nga hapja e derës me forcë, fëmijët janë zgjuar. Por kjo nuk e ka penguar autorin të çojë deri në fund qëllimin e tij të paramenduar.

Pikërisht në sy të fëmijëve të saj, e ka përdhunuar. Pas dhunës shtazarake të ushtruar mbi të, gruaja është tronditur psikologjikisht. Ajo ka njoftuar bashkëshortin në Greqi. Por, megjithatë, nuk ka gjetur forca për të përballuar turpin. Në këto rrethana, ajo është përpjekur t’i japë fund jetës, duke u hedhur në një lumë. Por nuk ka mundur të mbytet, sepse kalimtarë të rastit e kanë parë dhe e kanë nxjerrë nga uji. Ata e kanë dërguar në spitalin e Fierit, ku gruaja ka qëndruar e shtruar në gjendje të rëndë shëndetësore, për dy ditë. Mjekët kanë bërë që jeta e saj të shpëtojë. Pasi e ka marrë veten, ka dalë nga spitali dhe ka kallëzuar në komisariatin e policisë së Fierit krimin e urryer të fqinjit. Rezultatet e një ekspertize mjeko-ligjore kanë mbështetur deklarimet e saj, duke i shërbyer policisë si një provë më shumë për ndalimin e autorit të dyshuar.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    hic...hiq...hic.

lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 08-02-2006 më 12:36

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Branko Merxhani
    Nga Davius në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 26-02-2024, 17:28
  2. Historia rreth vdekjes së ish-kryeministrit komunist Mehmet Shehu
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 20-03-2014, 11:58
  3. Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  4. Lë 6 fëmijët dhe ia mbath me shokun 18-vjeçar të djalit
    Nga FierAkja143 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 09:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •