Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 44 prej 44
    e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    E zogu

Ciles pyetje nuk i gjete ti pergjegjen,edhe ate me cicerim bile . Kam thene qe martesa eshte e mire edhe une,por spo me beson askush se, andaj qe te jem ne hap me kohen po veteshpallem e pamartuar por e bashkejetuar ( i thone ashtu atyre qe bashkejetojne)

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    E dashur bebybell

Perse une kam pershtypjen qe kemi shume mendime te njejta, vetem se ti i mbane ndrydhur.

E bukur thua ti?.....Nuk kam dyshim per kete. Por mund te jete dhe me bukur. Kush je ti, kush jam une, per te gjykuar, per te kuptuar c'eshte e bukur e c'fare nuk eshte. Oh te lutem me kurse predikimet e tua. Bukuria eshte relative, ka dhe ajo nje variabel. Ka bukur, por ka edhe me bukur. Dhe ajo me bukur nuk eshte sigurisht atje ku kerkon ti, te pakten jo ashtu si e kerkon ti.

Gjithmon ka nje arsye, jemi ne ata qe s'e pranojme arsyen. Gjitheshka bejme, e bejme per nje arsye(eshte ajo qe na dallon nga kafshet,"dime se c'kerkojm") dhe arsyeja sigurisht qe nuk eshte "thjesht muabet".

Ketu me zhgenjeve.
    Mendimet nuk konfrontohen, ata nuk jane desh t'i rrokim per te zgjedhur me te fortin. Mendimet plotesojne njeri-tjetrin dhe keshtu ne krijojme bindjet tona.

Sidoqofte profili yt eshte rritur ne syte e mi.

me respekt
    "peshkaqeni33"
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-02-2006
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga friendlyboy1
    domethen kush eshte e mira martesa apo dashuria se nuk u kuptua fare nga kto qe that. un kur te martohem do i bej dhun gruas se femrat vetem me dru marrin vesh. Futi nej te rrahur te mir ne jav e ke te sigurt qe ste tradhton. Ka ca qe bejn si te modernizuar nuk preket gruaja. Po nuk e din qe nga ana tjeter ajo ja dredh kushedi me sa. edhe po deshi divorcim ta provoj se ha drurin sa i thyen brinjt edhe ta marrin tjeret gjysmake

Me behet qefi shum qe edhe ne keto kohera Nena jone Shqiperi nxjerr burra te tille sikur ti! Shpesh here e pyes veten;O Moj Shqiperi E Mjera Shqiperi Kush Po Te Mban Me Krye In Hi; edhe gjithnje e me shume qe lexoj per lajmet nga Shqiperia aq me shume e saktesoj pergjigjen e kesaj pyetje qe nuk me iken nga mendja dite as nate. Edhe perseri sikur Toka rrotullohet rreth vetes ose Hena rreth Tokes edhe mendimet e mia nuk pushojn duke u rrotulluar rreth meje e une rreth tyre edhe pyes veten, a me te vertet eshte Shqiptari nga ata burra qe jep dhe jeten per ate qe i dhem zemra. Kur Shqiperia kishte burra te vertet, per ta rrespectuar Shqiperin thoning, Nena Jone Shqiperi, e ata burra ishin gati ta jepning edhe jeten e tyre per Nene e tyre, Nenat e Shqiptareve ne ato kohra edhe pse kanuni(si pas kanunit burri qe eshte burr nuk lufton me gra e me fmi) e ligjet nuk i favorisonin shume, kur ishte nevoja merrnin shpaten, pushken e luftonin armikun krah per krah me burrat, e kur nuk kishin shance te luftonin, qe mos te binin ne dor te armikut u hidhnin nga shkami se ishin te betuara qe me mire te vdisnin se te beheshin nenat e armikut e te ushqenin me gjakun e tyre pasardhsit e armikut.
    Po sot zemra e Nenave, Motrave tona eshte e coptuar ne copa e ne thrime, duart e tyre jane jane te lidhura nga dashuria per Babat, Vllezerit e Djemt e tyre qe i ushqein me gjakun e tyre e qe shkojne ne pragun e vdekjes per tu dhane jete burrave te Shqiperis e me shprese se nje dite keta burra do te zgjohen nga gjumi e do ta bejne Shqiperin sikur ederra e te pareve tone, vend lulezimi, vend dashurie, vend ku zogjte cicerojne nga pema ne pem me shpres se ti do tu hedhish ca therrime per zerin e tyre te bukur e jo nje gur qe do ta shuante zerin e tij pergjithmone, Nenat, Motrat tona sot nuk dine se ke te luftojne, kur ato zgjasin duart e tyre te buta e plot dashuri drejt burrave, vllezerve, djemve te tyre ato na dhurojn zemren, jeten, dashurin e tyre ne duart tona, dhe harrojne per momentin qe ka shum mundesi qe ne kthim te dhurates tyre mund te marrin nje dru shpines, mund te behen objekt tregtie sikur ne kohen e sklleverve, ose jeta e tyre mund te marre fund sepse in qofte se motrat tona na ofroin dashurin, qiltersin, zemrat e tyre ato na kan humbur nderin.
    Me falni por mendova se pas te gjitha ketyre e arrita pergjigjen e pytjes time misteriose, po qe do, tash lindi tjetra: Kujt i thot nder Shqiptari?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Nejse .... sic duket jane efektet tani me pas ... thx god . lol

Martesa ... bashkejetesa ... dashuria .. ne djall vafshin .. jetoni jeten kaq .

ket gocen do e morim partizone ..ne cete e ka kuptu drejt formumin dhe dashnine lol

tik e tak, e te tjere (lol) gezuar shen valentin,( du me te vecu ty ke kjo tema se ke shkrujt i cik me shume se une looool)! Te rente nje grua e mire per short, jo nikoqirre, po e hajrit se e din ti, martesa o pune e perpjekje jo vetem dashni e bukuri --

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  3. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •