Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 117
    Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    uo flamur vedhaa....

s'ka gjerman ta marre vesh ate qe ke shkruar ti, po shih mos vesh ndonje pike a presje, he derman!

Antares...sa burre i ngulur paske qene edhe ti!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Une jam nje ateist i thekur por... di te kuptoj dike se si do te reagonte ne rast se psh mua do me sulmonin filozofine, pra danezet apo gjithkush tjeter qe ndermori ate akt te guximshem duhet ta dinte edhe pasojen prej radikaleve myslimane, te cilet per hir te se vertetes jane vertet fetare te paster dhe jo si kristianizmi i cili ka halucinacionet me te medhaja ne te gjitha epokat.
    Normalisht jam kundra dhunes, por kur me hipin kacabujte ne koke diku do shfryhem, packa se me vone behem pishman si qeni per ate qe bera.
    Nejse njerez, mos luani me idealin e tjetrit sepse ka te cmendur midis tyre qe edhe te qerojne prej kesaj dynjaje.

Dito.

Shpirt Mirditori Maska e Sui Juris
    Anëtarësuar
    07-02-2006
    Vendndodhja
    Brussel/Bruxelles
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga Flamurtari2
    shpresoj se me kuptove kete radhe po jo I'm sorry
    Te kuptova shume mire Flamrtar, por krhasimi qe solle nuk verteton ate qe do te thuash sepse une mundem te vertetoj se ku banoj gje qe nuk eshte e mundur per bindjet tuaja, po kjo do te devionte temen, dhe sigurisht e marr me mend se çfare do te thote te besosh.
    The important thing is not to stop questioning. -Albert Einstein

Shpirt Mirditori Maska e Sui Juris
    Anëtarësuar
    07-02-2006
    Vendndodhja
    Brussel/Bruxelles
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga antares
    Sigurisht qe edhe flamurtari me agresinin verbal kunder perfaqesuesve te feve te tjera ben lojen e Juropit te "civilizuar", sulmet e ndersjellta sjellin vetem reagime dhe urrejtje.
    Po me cudit Juri si i kenduar qe duket qe kujtoka se ekskluzivizmi apo qendrimet teocentrike i merr si monopol i islamizmit.
    Qe te jemi te drejte islamizmi ka qene (per te keqen e tij) shume me tolerant me idhujt e ty te dashur "Racen e Zgjedhur" se sa Europa ne kohen e lulezimit te saj.
    Kujto Izabelen apo Mbretin e Anglise (disa mbreter para Kromuellit), dekretet e te cilit per syrgjynin e perjetshem te Jahudinjve nuk jane cfuqizuar akoma ne token e Albionit.
    Greket e Vjeter e quanin cdo jo-grek barbar, po leshtu deri diku edhe Romaket. Krishterimi nuk eshte se i ka pare me sy te mire perfaqesuesit e feve te tjera, pra intoleranca nuk eshte monopol islamik!
    -----------
    Per ate qe c'fare duhet bere me ata qe nuk shohin driten, po te kujtoj pasazhe nga Libri yt i preferuar - Torah!
    ====
    Kush do guxoje te kundershtoje fjalen e Rabineve do te digjet i gjalle ne kazan me bajga!
    ====================
    Nashtuuuuuu!
    Me perjashtim te fjalise se pare, mund te them se mbeshtes ate qe perpiqesh te vertetosh, por me habit pse do te mendoje se une do te kisha nje qendirm selektiv. Ketu flitej per islamin dhe nuk mund te permendesh ne çdo fjali per te vertetuar paanshmerine te vihen ne pah te metat e ketij te fundit, duhet te numerohen ato te judaizmit, kristianizmit, budizmit, .... sigurisht qe islami nuk zoteron monopolin e intolerances dhe te prapambetjes, por feja po, dhe islami eshte nje nder keto fe. Meqe permend torah, roli i gruas eshte shume me i poshter se sa ne kuran apo bibel, saqe thuhen gjerat me absurde, çnjerzore...vetem per te permendur nje aspekt. Dhe per greket ishte e verte ajoi qe permend, teze e mbrojtur nga jo me pak se aristoteli, dhe per romaket nuk ishte deri diku, por ato qe nuk zoteronin shtetesine romake ishin per definition te tille...sa i perket denimit te mekateve, po zgjedhim te shijojme keto pak momente qe na kane mbetur
    The important thing is not to stop questioning. -Albert Einstein

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Nje proteste paqesore nuk u be ne Tirane,Prishtine per karikaturat me Muhamedin? Kjo ishte pyetja e nje personi ska rendesi kush person. UNe nuk dija si te i pergjigjesha.

Ju si do i pergjigjeshit?

Perjashtuar nga Mod. Maska e Flamurtari2
    Anëtarësuar
    15-01-2006
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    22
    Citim Postuar më parë nga Sui Juris
    Te kuptova shume mire Flamrtar, por krhasimi qe solle nuk verteton ate qe do te thuash sepse une mundem te vertetoj se ku banoj gje qe nuk eshte e mundur per bindjet tuaja, po kjo do te devionte temen, dhe sigurisht e marr me mend se çfare do te thote te besosh.
    e lagu se lagu

Mister ne radhe te pare po ju njoftoj qe nick name im eshte Flamurtari2 dhe jo Flamrtar
    Krahasimin qe un solla eshte tamem por si dukesh nuk ke qef ta kuptosh

Per momentin un nuk te besoj qe ti banon aty pra un e mohoj ----> mosbesim por nuk do te thote qe zotrote nuk do te ma arguntosh deri sa ti te ma arguntosh un nuk te besoj Mister

E njejta gje edhe per vendet qe ndodhen ne mosbesim sot per sot jane ne mosbesim me vone mund ta perqafojn Islamin dhe behen musliman me te denj se un
    Sa e sa veta nga fet e tjera perqafojne Islamin

Pra po flasim per te tashmen Mister Sui

This Time me kapishi ma mere mendja

ps Ihti kerkoj ndes po keshu e kame permbar te shkruaj i kame pasur zet qe ne fillore keto pika dhe presjet prandaj dhe bnuk ma thane bursen

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Sa te ndyshme jane te dy botet ne te cilen vertiten lloje njerezish! Kaq i madh ishte ofendimi qe iu be profetit sa duhej te merreshin masa kaq ekstreme? Ne fund te fundit a duhet te merren jete njerezish per hir te nje ofendimi?? Kaq shume te prekur jane islamiket sa duhet te hedhin parulla te tilla? Duhet te mbyllen ambasadat, duhet te dalin me pankarta dhe te shajne te paudhet?
    Dy jane luftrat: Lufta e terrorit te cilen islamiket e kane te fituar dhe lufta e mendjes qe e kane humbur! Nuk mund ti pergjigjeshin ketyre karrikaturave me mendime, ide, mirekuptim, apo dhe me te njejten monedhe si evropa? Cili eshte qellimi final i secilit? Perse lufton secili e perse do te ishte aq i bindur sa te vdiste per ta mbrojtur! Sa te ndryshme jane te dy botet e sa te veshtire e kane njerezit te merren vesh!
    Ezekiel 25-17.

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Po mire pra, po nuk besove te isamizmi nuk qenke besimtar? E kush e ka ekskluzivitetin e te drejtes ne kete mes qe ti tregoje dynjase se kush eshte besimtar e kush jo? Pastaj, e cfare se nuk je besimtar, kush jane pasojat?

Ore kalamaja, nese ka zot, ai besoj se i do te gjithe njerezit njesoj, dhe nuk ben dallime meskine te tipit jo mysliman jo i krishter. Se po beri dhe zoti dallime dhe diferencime varja pastaj, ai s'qenka zot, (nje qenie qe qendron mbi inatet dhe pasionet) por ai qenka njesoj si ne forumistet qe grindemi si bebe.

Askush ska te drejte te proklamoje qe ka ekskluzivitetin e te drejtes dhe te mires. Lerini njerezit ta gjejne vete se ceshte e mire apo e keqe per jeten e tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Ne zhvillime te tjera, ne Turqi arrestohet 16 vjecari qe vrau priftin katolik para kishes. Arsyet nuk dihen akoma, mgjth mendohet qe ngjarjet e fundit mund te kene qene shkak.
    Perfaqesuesi i Vatikanit ne Turqi, Xhorxh Marovic, ka shprehur se: "...vrasesit e priftit mund te kene lidhje me rrjetin e prostitucionit. Kjo sepse prifti katolik mundohej te shpetonte vajzat moldave dhe ruse nga rrjeti...".

Ndersa sot shtypi turk ka hedhur tezen qe nuk eshte vertetuar ende. Ajo se prifti ka pasur marredhenie ..... me vrasesin. Vrasesi mendohet se eshte gjetur. Te dyshuarit i eshte gjetur arma me te cilen eshte bere vrasja. Ai eshte nje 16 vjecar. Banoret e lagjes theksojne se Prifti e njihte shume mire te dyshuarin. Pasi ai shkonte shpesh ne kishe. Ka pasur shume raste qe ai shkonte ne kishe edhe kur kisha ishte e mbyllur. Edhe deponimet e para te te dyshuarit e forcojne kete teze.
    beqar

profesionisti Maska e I-amëshuar
    Anëtarësuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211
    Citim Postuar më parë nga bakudr
    Perfaqesuesi i Vatikanit ne Turqi, Xhorxh Marovic, ka shprehur se: "...vrasesit e priftit mund te kene lidhje me rrjetin e prostitucionit. Kjo sepse prifti katolik mundohej te shpetonte vajzat moldave dhe ruse nga rrjeti...".

Ndersa sot shtypi turk ka hedhur tezen qe nuk eshte vertetuar ende. Ajo se prifti ka pasur marredhenie ..... me vrasesin. Vrasesi mendohet se eshte gjetur. Te dyshuarit i eshte gjetur arma me te cilen eshte bere vrasja. Ai eshte nje 16 vjecar. Banoret e lagjes theksojne se Prifti e njihte shume mire te dyshuarin. Pasi ai shkonte shpesh ne kishe. Ka pasur shume raste qe ai shkonte ne kishe edhe kur kisha ishte e mbyllur. Edhe deponimet e para te te dyshuarit e forcojne kete teze.
    Tani 16vjecari vrasës ka pranuar që karikaturat e kanë frymëzuar urrejtjen kundër priftit deri sa arriti të bëj vrasjen dhe rrezikon 20vjet burg.Megjithatë prifti u bë fli i një fenomeni karikatur.
    Ky lajm u dha nga SKYTG24 ora 01:35.
    DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
    THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  2. Genocidi Dhe Masakrimi I Popullit Shqiptar Nga Helenasit
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 07:32
  3. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •