Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    SHQIPE Maska e BE LK
    Anëtarësuar
    08-10-2007
    Vendndodhja
    KEFRAL BERAMUN
    Postime
    31
    Citim Postuar më parë nga viganv Lexo Postimin
    Faelminderit per spjegim.
    Faleminderit per pamjen.
    Por problemi egziston sepse jam duke beren je skin ne hi5 dhe nje footer image dua ta bej keshtu me link.Kur e bej punen me image ready dhe psh kur ja bej prewiew whith Mozilla.. del mire dhe del e klikueshme por kur e bej save optimized as pastaj e ruaj .gif dhe e fus ne hi5 nuk del me link por vetem si image.
    Din gje ku eshte problemi?

Te faleminderit shum per pergjigjen.

i nderuar ce te dal e klikueshme duhet te jete .html dhe nje file .gif nuk mund te jete e klikueshme por ne hi5 ka opsion vete siti qe ta besh nje imazh te klikueshem. nje file .gif .jpeg .png ... nuk mund te jene te klikueshme duhet te jete html ce te klikosh por shiko tek hi5 se ke opsion per kete ce te klikosh nje imazh dhe jo disa linke brenda nje imazhi. te pakten kaq di une nuk mund te besh nje gje te tille qe te vendosesh tek hi5 nje imazh dhe ki imazh brenda tij te keta disa linke ne pjese te ndryshme te tij. por te lutem me sqaro me mire per kete se ndoshta nuk po kuptohemi dhe te gjejme gjuhen e e qarte te bisedes. mundohu te me sqarosh me mire dhe inshallah do mundohem te te ndihmoj.

Nese don me e rujt ne .html atehere duhet te zgjedhesh file/saveoptimize as/dhe tek tabela qe te shfaqet shikoje ne foto se si eshte opsioni dhe pasi e ben per html dhe images dhe pastaj do jete e klikueshme nese hap filin .html

Me nderime BE LK
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    /* SA E EMBEL ESHTE TOKA E SHQIPTARIT */

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,771
    Puna eshte se ket image me posht :
    http://photos1.hi5.com/0006/815/129/cXU505815129-03.gif

Te paraqitet ne link psh ajo Adobe photoshop fan une dua ta bej me link.
    Shkova sipas proceduarve tua.. por kur bej change my skin dhe dua te fus nje footerimage si kjo nuk e pranon sepse prap mbaron .html
    Pastaj kur e fus ket fajll ne nje websajt ja bej save image as. e fus fotografine aty ku duhet futet.. por nuk del linku.
    Hi5.com nuk pranon te change my skin link dhe une dua ta bej po aty me link.. por shihet qe nuk qenka e mundur.

Te faleminderit per ndihmen!

SHQIPE Maska e BE LK
    Anëtarësuar
    08-10-2007
    Vendndodhja
    KEFRAL BERAMUN
    Postime
    31
    Citim Postuar më parë nga viganv Lexo Postimin
    Puna eshte se ket image me posht :
    http://photos1.hi5.com/0006/815/129/cXU505815129-03.gif

Te paraqitet ne link psh ajo Adobe photoshop fan une dua ta bej me link.
    Shkova sipas proceduarve tua.. por kur bej change my skin dhe dua te fus nje footerimage si kjo nuk e pranon sepse prap mbaron .html
    Pastaj kur e fus ket fajll ne nje websajt ja bej save image as. e fus fotografine aty ku duhet futet.. por nuk del linku.
    Hi5.com nuk pranon te change my skin link dhe une dua ta bej po aty me link.. por shihet qe nuk qenka e mundur.

Te faleminderit per ndihmen!
    Ajo nuk eshte e mundur ke te drejte nuk mund te vendosesh linke ne kete forme ne hi5

me nderime BE LK
    /* SA E EMBEL ESHTE TOKA E SHQIPTARIT */

nese kupton pak anglisht athere shko ne ket faqe www.cssplay.co.uk ku mund te gjen gjera te ndryshme rreth css me shembujt e bere nga pronari i kesaj faqe.

Desha ta cek se me lart kane sqaruar shume mire se behet me etiketat Une i preferoj shume me prapavij por lidhjet duhet te renditen apo nese don ne vende te ndryshe siq i perdorin neper harta athere me mire perdor Paq fat
    Ndryshuar për herë të fundit nga gjiganti2007 : 08-11-2007 më 20:44 Arsyeja: Harrova te shtoja se sqarimet me lart jane mjaft mire

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Mësime të përgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  2. Kreu i Kuvendit të Kosovës, me foton e Enverit në shtëpi
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 297
    Postimi i Fundit: 08-01-2009, 17:24
  3. A është dashuria e mjaftueshme për një lidhje të sukseshme?
    Nga vlonjatja_usa në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 23-09-2008, 13:22
  4. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •