aman o goca baheni zemren GUR dhe thojani te shkretit STE DUA![]()
se kur ta thot ai spyt shum .... u pa puna![]()
ne ate maja rripa rripa
nje her ma hipe nje her ta hipa![]()
aman o goca baheni zemren GUR dhe thojani te shkretit STE DUA![]()
se kur ta thot ai spyt shum .... u pa puna![]()
ne ate maja rripa rripa
nje her ma hipe nje her ta hipa![]()
lolNga frika e paragjykimit dhe nga pasiguaria ne ndjenjat e partnerit ne lidhje me ty.
Menyra me e mire per te mbyllur nje lidhje normal qe eshte tia thuash perballe te dashurit/es por kjo varet edhe nga tipi i njeriut them une mund te jete i dobet ose me karakter te forte.
Ps: Nje lidhje mund te perfundoje edhe me nje shikim.
Nuk ia themi ne sy se ndruhemi... dalim nga ajo foleja mbrojtese dhe behemi vulnerabel nga gjykimi i tjetrit kur e kemi perballe .
Me e lehte ne tel, ose e-mail :P
Support bacteria. They're the only culture some people have !
un per shpirt mire qe ja them ne sy po na nje shkelem turive qe mos ta haroj mo![]()
mendoj se nuk ja themi ne sy qe ste dua sepse nuk kemi guxim te perballemi me syte qe i kemi mashruar apo genjyer,kemi frike te perballemi me veten ne nje moment te pa kendshem....
po qe nuk e ndien veten fajtor per ate qe don tia thuash ne sy dikujt ,,thauaj,, dota shpetosh per te pakten nga ajo qe e ka ber qe nuk do ta bej me .
se po te bej ashtu prap dote mendoj se edhe tjetri dotja thot ne sy ngase logjike eshte se e keqja behet gjith here mshefurazi.
Une mendoj qe kurre sja thua ne sy o sepse jeni fajtor ose sepse e doni akoma dhe po ndaheni pa deshiren tuaj.
Postuar mė parė nga EllaCaramella
O ella muve s'me ka bere noihere vaki te bej ose te me bejne dalje me poste... Gjithmone sy me sy..............
Nejse................. varet nga mosha dhe rendesia e lidhjes besoj une.
Sepse mendoj se edhe nese nuk ndjeme me dashuri we still care about him (her) dmth nuk duam ta lendojme me teper,ky eshte nje rast, rasti tjeter eshte se varet sa kohe kemi me te nese eshte disa muaj une personalisht ja them troc, por nese e shte like for years eshte gjithmone veshtire.
Krijoni Kontakt