Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    Hi Guys.
    Pse ne pergjithsi cunat dhe gocat kur i japin fund nje dashurie, nuk ja thone te dashurit/es ball per ball, sy me sy, por me an te celularit, letrave, emailave etj etj..po nga eksperienca juaj, si i keni dhen fund dashuris se kaluar? ne c'menyr?
    Dashuri mbase eshte e rende tja thuash ball per balle (sdo ta dija kte gje se nuk kam rene ne dashuri asnjehere)....Sa per lidhje, per mua s'eshte e rende fare. Me ato qe jam ndare se kam bere permes telefonit.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    nese e ke dash nje person shum edhe smund tja thosh me sy eshre telefoni
    kj seshte ghje e mir por ai person smund ta thot ate gje nga afer se kur e shikon ne i prishte mendja so me mir telefon :P
    por si dihet un ja thash nga afer edhe hengra nje pllemb sa me ngeli nje jav shenj me mir celular

por si buart dmth me mir celular un ashtu e bera por pllemben e hengra aman po me mir nje pllemb sa sa te ngeli peng L
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Une per vete, s'besoj me kto telefonat, e-mailet letra. N.q.s je burr taman edhe grua taman thoja ne sy edhe mos e zgjat shume. Pastaj varet dhe sa koh ke qene me ate person. Si mund ti japesh fund nje lidhje midis telefonit me nje person qe ke qene disa vjet??? Ndoshta po te kesh dal vetem per 1-2 muaj mund ta kuptoj, po edhe atehere, thuja ne sy.

i/e larguar Maska e Mind-the-Gap
    Anėtarėsuar
    23-11-2005
    Vendndodhja
    prit te pys...
    Postime
    19
    fillohet me celular.. e shef qe mbasi e ka marr pergjigjen por do sqarim te thell (fillojn te qarat ne telefon).. celulari fiket per disa dit dhe rihapet (yyyyyyyyy sa mesazhe) .. e merr edhe iher ne tel i thu me vje keq per ca ndodhi por nuk kishte me kuptim per ne te dy.. jo anej jo knej

pastaj e takon e merr me te mira i thu ti rrushi merito me shum se mu ..

qe thu ti ball perball mund te ta prishi menjen

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Eshte dicka qe nuk mund ti thuash nje personi ne sy qe nuk te dua me , sepse ti me ate person ke kaluar nje kohe si te gjat dhe te shkurter.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

kurrė s'do ta kuptosh Maska e hope_thebest
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Vendndodhja
    nė njė shtėpi tė vogėl
    Postime
    64
    Une per veten time ja kam thene ne sy, kur nuk e do me dhe s'ndjen gje thuhet.
    Nuk e kuptoj si mund t'ja thuash ndryshe. Nese ti ke pak respekt per personin, ulesh dhe ja thua, ktu ktu eshte puna, dashuria jone ka mbaruar, s'te dua.
    Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    se shqiptaret janne, ne pergjithesi, burracaker ..dhe kane frike se shko gjaku ne gju po te ndahen keq

eshte kompleksi i fajit qe nuk i shmangemi dot, "na vjen keq" per tjetrin.. por aman, nese ti nuk i ke dhene idene e gabuar personit tjeter, dhe ai s'ka pse ta marre aq keq

however, kur ndryshe thua e ndryshe ben, do rrugen me te lehte per t'i ikur..
    TBD

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    E mira eshte balle per balle .. por se ke kete mundesi , me telefon , me mesazhe celulari me duket shume thate ..

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Well,kur ia thua ne sy eshte too much drama,mund te filloje diskutimi,LoL,mund te te prishin mendjen HAHA Joking... Plus,ndihesh 'me ne faj' pasi shef reagimin e personit tjeter,dmth do shohesh dike tjeter qe do 'break down' para teje,qe do e derrmosh nga ana shpirterore (gjithmone nese ky person ndjen dicka per ty,se nese dhe ai/ajo ndjen te njejten gje..ehu too easy pastaj )...

Une personalisht do preferoja sy me sy,pasi gjen me 'closure'.Do vritesh nga ana shpirterore,po hajt mo,do mesohem si tia dal.Kurse ashu me telefona me budalliqe stergjatet muhabeti shume,tjetri nuk eshte i qarte per arsyet etj etj...Nejse..what would i know

Njerezit i bie per shkurt per cdo gje tani...na rrofte bota e teknologjise LoL
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Ēapkene... Maska e Arbresha
    Anėtarėsuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    Underneath the tears of the Sun...!!!
    Postime
    260
    Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    Hi Guys.
    Pse ne pergjithsi cunat dhe gocat kur i japin fund nje dashurie, nuk ja thone te dashurit/es ball per ball, sy me sy, por me an te celularit, letrave, emailave etj etj..po nga eksperienca juaj, si i keni dhen fund dashuris se kaluar? ne c'menyr?
    Aii maj Ella ca po na i hap plaget dhe ti.
    Kur nuk ka zemer njeriu dhe nuk eshte 100% is sigurte ne cfar eshte duke bere nuk ja thot per ball. Plus, nese je shum i ndjeshem (si puna ime) nuk don ta shofesh ate person hurt ne ato momente.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •