XHOSHUA! mirseerdhe midis nesh te uroj ta kalosh sa me mire![]()
XHOSHUA! mirseerdhe midis nesh te uroj ta kalosh sa me mire![]()
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Pershendetje Adriani !!!
Ahhh ... sa mire bere qe erdhe![]()
E dua shiun sepse eshte i vetmi moment kur mund te qaj me koken lart...
moj annaiss po pse mi lal pse bera mire qe erdha apo kishe vdek ti nda deshira qe te me njifje mua))) ( gjoja ) ejjjjjjjjjj o kalmoja mos u zini ketu te veni im jo ca i bie e jo ca i thash ca boni me jahu se na flliqet emrin tju vij turp tju vij
))))))))))
hahhahah.... xhoshuaaa .... hajde se te mesoj une si dergohetloool.... Ore po ju ckeni kujt i bie une hihihi... une thjesht perserita nje "shprehje" te perdorur disa here nga Adriani ncncncnc ... C'ti bej une qe kjo gjuha shqipe eshte me 100 kuptime...
![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
Xhosho,nese ke problem per foton,dergoma mua ne e-mail dhe e vendos une.
Mire Se Erdhe!
Kacaku po te dinte ta dergonte me email ai e kishte vene ketu same sh** lol![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
o kamelaaa ku te vij mi ti je ne fund te botes mi 50000 km larg caa ti hipi avionti eee i thone jet mi ti ejjjjj sikur vetem nje fije ti shkeputet avionit a haaaaa i lave duart dhe per ca per nje foto bahhhhh larg aoftehaaa
)
ore po cbehet more keshtu .. kaq pak veta me duan mua eeeee ?? boh sa shume na urrekan me jahu shume pak na kan uru mirseardhjen hajde shoqni hajdeeee jo te na merrni pak si me te mira se jam i ri po as na flisni fare dhe kush e di se sa kan thene e moooo ja hyri dhe ky mafia albaneze)))) haaa
nejse per ata qe me urojne mirseardhejen i them qe jeni te respekturar kursew per ata qe sma urojne VDEKSHIN ISHALLA ( GJOJA )
))
ahhahah.... mire qe i urova mire se ardhjen une ketij se pupupup.... c'te mallkuari paska fut![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
degjoni o kalamoja !!! une neser iki dhe nuk e di se kur mund te lexoj mesazhet tuaja keshtu me shkruani sa me shume qe kur ta hap prej anej te rri nja tre re te mira per ti lexu ! ejjjjjjjjjj vetem se un du mesazhe te mira dhe jo kot![]()
Krijoni Kontakt