Close
Faqja 172 prej 206 FillimFillim ... 72122162170171172173174182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,711 deri 1,720 prej 2056
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    [QUOTE=Pa_doreza2;3273920]Fegi ky Agim Gashi ka falimentu si nga koka ashtu edhe nga xhepi qe 25 vite ne gjermani si antar i LDK-es ne kosove nuk ka ku me fute

Ka falementu Shqiperia e kosova e afer esht evropa?

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    I nerumi Fegi, ase vete nuk di pse perziena ne kete debat te pa kupetimet! po sa mire ke thene,Kan falimentu shtete e pushtete, e sidomos ato komuniste, me gjithe propoganden mashtruese djallezore, falimentuan per mos tu ngrite me kurr, e kurr mos u kethefeshin nga theqafja qe moren. Nuk ashte mire me u gezu e me u marr me fatekeqesit e tjereve, kete gjest te poshter na e lan trashegim shkiet e komunistat, rrespekt per z Agim Gashin rapesodin e popullit shqyptar.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    [QUOTE=Pa_doreza
    Jam pendu qe ta kam pase regullu antenen,me shiku Shqiperin ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 06-12-2011 më 05:02

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    fatlumi:ne ja e gjuajm njeriun ne fund te pusit ja e qojm ne qiell,problemi me i madhe me RUGOVEN ishte se nuk i thonte kuj dreq, e dreqnit e paten rrethu
    posaqerisht pas lufte,shumekush fitoi pushtet e para duke u fsheh pas Rugoves .Rugova ishte teper i bute ne kete mjedis te eger.
    Shume e vertete qe ka qene i rrethuar edhe nga njerez shume te dyshimte.Kjo u pa sidomos pas vitit 99.
    Mirepo ajo per cka flas une ketu eshte filozofia e tij e shtetndertimit modern te Kosoves.Kete filozofi duhet perkrahur te gjithe,edhe nese pushtetin tash e mban dikush tjeter.
    Tekefundit a nuk jane fjalet e tij te para 15 viteve qe po na dalin nje nga nje si te verteta ne shume fusha edhe ne ditet e sotme,qe jane shume aktuale? (Kujtoje proktetoratin nga ushtaret e Natos tash ne veri).

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Ai jetoi pak, por e ndryshoi një shekull
    Ne që jetuam në shekullin e Ibrahim Rugovës, kemi mësuar shumë prej tij. Të ligë janë ata që nuk e pranojnë historinë e shkruar nga Ibrahim Rugova.
    High Voltage , Power Supply

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Pershendetje O Trestenik..me dukesh si shum antar lidhur me nikun Trestenik.
    P.s. diku nga rreth i pejes,aty nga te aferm te mij.qka me se shumti me beri kurreshtare,ajo Thenja nga Ti larte-drejtuar dr.Rugoves..

Te njejten gje e thoshte dhe "Im shoq" (past ndjes) ishte frymzuese thenja,njekohesisht dhe "Madheshtore" per idet qe kishim te perbashketa..Sa me krenari i kujtoi...

Nderime!
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 08-12-2011 më 01:31
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anëtarësuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Shume e vertete qe ka qene i rrethuar edhe nga njerez shume te dyshimte.Kjo u pa sidomos pas vitit 99.
    Mirepo ajo per cka flas une ketu eshte filozofia e tij e shtetndertimit modern te Kosoves.Kete filozofi duhet perkrahur te gjithe,edhe nese pushtetin tash e mban dikush tjeter.
    Tekefundit a nuk jane fjalet e tij te para 15 viteve qe po na dalin nje nga nje si te verteta ne shume fusha edhe ne ditet e sotme,qe jane shume aktuale? (Kujtoje proktetoratin nga ushtaret e Natos tash ne veri).
    Problemi ishte sepse edhe ai ishte i korruptuar dhe kur nuk je i pastert njerzit te neperkembin dhe kjo ka qene arsyeja kryesore sepse tash po dalin te vertetat mbi pasurin e tij dhe te ashtuquajturve rrethi i Rugoves.
    Kishte vizion por kishte edhe diktature ne partine e tij pra askush nuk kishte te drejte fjale kur behej fjale per LDK-ne qe nuk e bente demokratike por me shume dicka ne nje model te Enver Hoxhes pra qe cdo gje duhet te ishte e thene nga Rugova.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 08-12-2011 më 11:58

Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Dr. Rugova-Duke definuar një politikë të luftës ndryshe nga barbarët serb, fitoi zemrat e shumë politikanëve modern botëror, duke arritur që të bëj miq të sinqertë e që mundi u shpagua katërcipërisht. Pastaj arriti që të fitoj edhe zemrën e popullit të Kosovës, duke u kthyer në një lider të zemrave shqiptare. Sa herë që populli ia dha votën , ai e dinte se vota e tij po i ipet vetvetes së tyre dhe shtetit të Kosovës. I vetmi Dr. Rugova në hapësirat e ish Jugosllavisë, ka arritur që me mençurinë dhe politikën e tij, ti rrëzoj kurthet dhe barrierat e ngritura në shekuj nga politika antishqiptare serbe. Politika dhe metoda e të bërit politikë e Dr. Rugovës, jo që u përqafua nga populli i Kosovës por kjo politikë u përqafua edhe nga kundërshtarët e tij politik.
    High Voltage , Power Supply

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •