[QUOTE=Pa_doreza2;3273920]Fegi ky Agim Gashi ka falimentu si nga koka ashtu edhe nga xhepi qe 25 vite ne gjermani si antar i LDK-es ne kosove nuk ka ku me fute
Ka falementu Shqiperia e kosova e afer esht evropa?![]()
[QUOTE=Pa_doreza2;3273920]Fegi ky Agim Gashi ka falimentu si nga koka ashtu edhe nga xhepi qe 25 vite ne gjermani si antar i LDK-es ne kosove nuk ka ku me fute
Ka falementu Shqiperia e kosova e afer esht evropa?![]()
I nerumi Fegi, ase vete nuk di pse perziena ne kete debat te pa kupetimet! po sa mire ke thene,Kan falimentu shtete e pushtete, e sidomos ato komuniste, me gjithe propoganden mashtruese djallezore, falimentuan per mos tu ngrite me kurr, e kurr mos u kethefeshin nga theqafja qe moren. Nuk ashte mire me u gezu e me u marr me fatekeqesit e tjereve, kete gjest te poshter na e lan trashegim shkiet e komunistat, rrespekt per z Agim Gashin rapesodin e popullit shqyptar.
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
[QUOTE=Pa_doreza
Jam pendu qe ta kam pase regullu antenen,me shiku Shqiperin ?![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 06-12-2011 më 05:02
Shume e vertete qe ka qene i rrethuar edhe nga njerez shume te dyshimte.Kjo u pa sidomos pas vitit 99.
Mirepo ajo per cka flas une ketu eshte filozofia e tij e shtetndertimit modern te Kosoves.Kete filozofi duhet perkrahur te gjithe,edhe nese pushtetin tash e mban dikush tjeter.
Tekefundit a nuk jane fjalet e tij te para 15 viteve qe po na dalin nje nga nje si te verteta ne shume fusha edhe ne ditet e sotme,qe jane shume aktuale? (Kujtoje proktetoratin nga ushtaret e Natos tash ne veri).
Ai jetoi pak, por e ndryshoi një shekull
Ne që jetuam në shekullin e Ibrahim Rugovës, kemi mësuar shumë prej tij. Të ligë janë ata që nuk e pranojnë historinë e shkruar nga Ibrahim Rugova.
High Voltage , Power Supply
Pershendetje O Trestenik..me dukesh si shum antar lidhur me nikun Trestenik.
P.s. diku nga rreth i pejes,aty nga te aferm te mij.qka me se shumti me beri kurreshtare,ajo Thenja nga Ti larte-drejtuar dr.Rugoves..
Te njejten gje e thoshte dhe "Im shoq" (past ndjes) ishte frymzuese thenja,njekohesisht dhe "Madheshtore" per idet qe kishim te perbashketa..Sa me krenari i kujtoi...![]()
Nderime!
Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 08-12-2011 më 01:31
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Problemi ishte sepse edhe ai ishte i korruptuar dhe kur nuk je i pastert njerzit te neperkembin dhe kjo ka qene arsyeja kryesore sepse tash po dalin te vertetat mbi pasurin e tij dhe te ashtuquajturve rrethi i Rugoves.
Kishte vizion por kishte edhe diktature ne partine e tij pra askush nuk kishte te drejte fjale kur behej fjale per LDK-ne qe nuk e bente demokratike por me shume dicka ne nje model te Enver Hoxhes pra qe cdo gje duhet te ishte e thene nga Rugova.
Religion is hate,
Religion is fear,
Religion is whore
Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 08-12-2011 më 11:58
Dr. Rugova-Duke definuar një politikë të luftës ndryshe nga barbarët serb, fitoi zemrat e shumë politikanëve modern botëror, duke arritur që të bëj miq të sinqertë e që mundi u shpagua katërcipërisht. Pastaj arriti që të fitoj edhe zemrën e popullit të Kosovës, duke u kthyer në një lider të zemrave shqiptare. Sa herë që populli ia dha votën , ai e dinte se vota e tij po i ipet vetvetes së tyre dhe shtetit të Kosovës. I vetmi Dr. Rugova në hapësirat e ish Jugosllavisë, ka arritur që me mençurinë dhe politikën e tij, ti rrëzoj kurthet dhe barrierat e ngritura në shekuj nga politika antishqiptare serbe. Politika dhe metoda e të bërit politikë e Dr. Rugovës, jo që u përqafua nga populli i Kosovës por kjo politikë u përqafua edhe nga kundërshtarët e tij politik.
High Voltage , Power Supply
Krijoni Kontakt