Close
Faqja 119 prej 206 FillimFillim ... 1969109117118119120121129169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,181 deri 1,190 prej 2056
    Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    une besoj se ibrahim rugova ka qene tradhtar dhe nuk e miraton emrin "kryetar i pare te dardanis" sic e ka sot.

pse mendoj keshu? uçk'ja vete e ka kundershtu rugoven sepse nuk i mbledhte shqiptaret per lufte. une ma pare ia jap besen time uçk'es sesa rugoves dhe qofse ishte uçk'ja kunder rugoven atehere dhe une jam kunder tij. ne kohe te luftres, rugova por fliste per marreveshje dhe jo luften, dakord, por ne kohe kurre ushtria e serbis po vriste shqiptaret, nuk duhet te jesh si nje kukull te shkosh ne serbi ma ia dhene doren milosevicit dhe te kunderstosh lufte.

dicka tjeter si me preket kurre degjoj per rugoven, aj e ka ndryshuar flamurin tone dhe e beri blu, kjo me zemeron sepse s'ka pasur arysje per te ndryshuar flamurin ne ate kohe por ka deshiruar vete ta ndryshoj flamurin per te larguar njerez te dardanis prej ato te shqiperis. per mua ka vdek ky njeri si shqiptar qysh kurre ka hy ne politik, nuk me pelqen si njeri dhe vecanerisht jo si shqiptar.

shnet.
    Feja e Shqiptarit eshtë Shqipëria! Vdekje fejët tjetër, lavdi viti 1967!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Nazionalist Lexo Postimin
    une besoj se ibrahim rugova ka qene tradhtar dhe nuk e miraton emrin "kryetar i pare te dardanis" sic e ka sot.

pse mendoj keshu? uçk'ja vete e ka kundershtu rugoven sepse nuk i mbledhte shqiptaret per lufte. une ma pare ia jap besen time uçk'es sesa rugoves dhe qofse ishte uçk'ja kunder rugoven atehere dhe une jam kunder tij. ne kohe te luftres, rugova por fliste per marreveshje dhe jo luften, dakord, por ne kohe kurre ushtria e serbis po vriste shqiptaret, nuk duhet te jesh si nje kukull te shkosh ne serbi ma ia dhene doren milosevicit dhe te kunderstosh lufte.

dicka tjeter si me preket kurre degjoj per rugoven, aj e ka ndryshuar flamurin tone dhe e beri blu, kjo me zemeron sepse s'ka pasur arysje per te ndryshuar flamurin ne ate kohe por ka deshiruar vete ta ndryshoj flamurin per te larguar njerez te dardanis prej ato te shqiperis. per mua ka vdek ky njeri si shqiptar qysh kurre ka hy ne politik, nuk me pelqen si njeri dhe vecanerisht jo si shqiptar.

shnet.
    Rugova e paska ndryshue flamurin ..!!!???????

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    I nerumi nazionalist, se paku ti ke thene diqeka, e ke shprehe mendimin tan se pse nuk e do Rugoven. Por disa , shiko me laret qe vetem per te njollos forumin pa e dite se njollosin veten, jan te njollos ,perly . z. nazionaliset, ti keto bindeje ndaj figures dr Rugoves i ke nga ajo qe ti ke muned te foremosh ne baze te rrethanave te kohes, ose i ke me te nime, mos ke ra viketim e propogandes majtisto enveriste? Nese gjykon me gjakeftotesi , nuk duhet shum filozofi per te kupetua realitetin, vetem kerko dhe lexo,kur dr Rugova u thirre ne Hage te deshmoj kunder kriminelit gjakatar millosheviq, pse nuk deshmuan keto qe sot thirren ne emen te luftes, disa edhe folen, por u merrej goja, belbezonin, 1 fjale sun e qelluan, menjihere na dulen se tane jan kan LDK! pa keqe kupetimese nuk dua te ndikoje te ti qe te ndryshosh mendje ndaj dr Rugoves, por akuzat tua me duken si te baza dhe jo bindese.
    Pershnedetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 03-11-2010 më 00:02
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    ahaa Busavata, shkretiova ne une Plaku ! Nuk di me mire ti qes ne leter.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    ahaa Busavata, shkretiova ne une Plaku ! Nuk di me mire ti qes ne leter.
    Plaku , krejt ne rregull asht , po spe di pse nuk po thojm se : Rugova ju ka shpernda traktora serbve ...

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    atee te drejte se kemi na , vetem komunistat e kan ate privilegj te perjaregen me shkie.
    edhe ne ju imeponofet dikuj qe pa qajere duhet te fole me shkaun, nese nuk ka prej aredheje enveriste, nuk ashete i taborrit tyne , quhet trathetar.

Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    Rugova e paska ndryshue flamurin ..!!!???????
    rugova ishte njeri i pare per te paraqitur flamurin e shemtuar dhe te flasifikuar dhe te turpruar te kosoves, duhet te dish se cdo prekje e flamurit eshte tradheti dhe ta ndryshosh flamurin eshte tradheti si meriton vdekje...

ia ku eshte krye-tradhtari i dardanis me flamurin e vete, te shpallur flamuri i dardanis pa marre pavaresin dhe pa marre informacion nga amerika per ndihme, nuk pati mundesi me pritur me te ndryshuar flamurin.

I nerumi nazionalist, se paku ti ke thene diqeka, e ke shprehe mendimin tan se pse nuk e do Rugoven. Por disa , shiko me laret qe vetem per te njollos forumin pa e dite se njollosin veten, jan te njollos ,perly . z. nazionaliset, ti keto bindeje ndaj figures dr Rugoves i ke nga ajo qe ti ke muned te foremosh ne baze te rrethanave te kohes, ose i ke me te nime, mos ke ra viketim e propogandes majtisto enveriste? Nese gjykon me gjakeftotesi , nuk duhet shum filozofi per te kupetua realitetin, vetem kerko dhe lexo,kur dr Rugova u thirre ne Hage te deshmoj kunder kriminelit gjakatar millosheviq, pse nuk deshmuan keto qe sot thirren ne emen te luftes, disa edhe folen, por u merrej goja, belbezonin, 1 fjale sun e qelluan, menjihere na dulen se tane jan kan LDK! pa keqe kupetimese nuk dua te ndikoje te ti qe te ndryshosh mendje ndaj dr Rugoves, por akuzat tua me duken si te baza dhe jo bindese.
    Pershnedetje
    cfare ka enver hoxha ne kete muabet o vella? kete nuk e kuptoj? sa cudi e madhe eshte se per cdo gje te punes e shqiperis del enver hoxha nga goja, eshte shume cudi e madhe, enver hoxha nuk vdek kurre sepse edhe ne 500 vjet, ne shqiptaret do folim per enver hoxhen duke fajesuar enver hoxhen per problemet tone kombetare...

nese kerkoj se ne qofte se do me pergjigjesh mua, atehere shkruaj shqipen ashtu sic shkruhet ne shkolle sepse e kam shume veshtire ta kuptoj ne tjeter menyr, mos e mba per sharjen kete.

rugova ka folur per dardanin sepse ka qene kryetar i dardanis, e ka pasur punen e vete te foli per te dhe per vuajtet e saj... nese kjo nuk do te thote se ka qene krenar dhe politikan i mire. uçk-ja vete e ka perjashtuar rugoven per ceshtjen e tyre per shkak se aj nuk e hapi luften kunder serbis ne kohen e deshiruar... ma si e ka hedh poshte uck-ja rugoven atehere dhe une duhet ta hedh poshte sepse uck-ja ka luftuar kurre ishte rugova ne serbi tu ia dhene doren milosevicit dhe kurre ishte ne itali per pushime.

per shkak te veprat te zbutur te rugoves dhe per shkak te ndryshimit te flamurit kombetare nuk e pranoj rugoven si krenar dhe kurre nuk do e pranoj si krenar... nese dhe ti ke mendimin tande por per mua, ku njeri nuk mundet te jete njeri i mire ne historin tone shnet.
    Feja e Shqiptarit eshtë Shqipëria! Vdekje fejët tjetër, lavdi viti 1967!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Rugova deshi te na coptoj flamurin me ata yll te jahudive dhe dhe me ngjyra Blu.

Kunder Flamurit qe ka propozuar Rugova dhe kunder flamurit te Kosoves.

Vetem Kuq e zi........
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    po tashe cfare te gjeti o i mjere!?
    e pash ne enderr dhe u tuta nieri
    qka mei ba jam frigacak haaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga Nazionalist Lexo Postimin
    rugova ishte njeri i pare per te paraqitur flamurin e shemtuar dhe te flasifikuar dhe te turpruar te kosoves, duhet te dish se cdo prekje e flamurit eshte tradheti dhe ta ndryshosh flamurin eshte tradheti si meriton vdekje...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Plaku te pergjigjet ashtu si din.
    Nazionalist i nerum, dr Rugova nuk ka ndryshu flamur.
    Paraqiti ate flamur qe e dinte se cfare kerkojen ata qe na clirun, per mos me u duke fare pa asenji shenje shqyptare, ai dr Rugova muar 1 leck pelhure e ngjyrosi ashtu si duket s'paku negjason me ate kombetar. Pa e prek flamurin e vertete te shqypetareve. ata qendryshojen simebolet, doket,zakonet shqyptare,, vertete ashete tratheti dhe meritojen ndeshkimte rened , besom ata qe e bene ate jetuan, dhe punuan si dashten vete per gjys shekulli, deri sa i denoj haku i flamurit dhe popullit dhe vran njani tjeterin.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    nazionalist

ia ku eshte krye-tradhtari i dardanis me flamurin e vete, te shpallur flamuri i dardanis pa marre pavaresin dhe pa marre informacion nga amerika per ndihme, nuk pati mundesi me pritur me te ndryshuar flamurin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Plaku ; E din nje mase bukur e madhe e popullit shqyptar te Kosoves se kush ishte dr Rugova, e ka vertetua me fakete; sa qe gjalle voten dhe besimin e popullit Kosoves me nji perqinedje te madhe e kishte te garanetume. tjerat jan genjeshetra me bishet. pa Amerikanet sidomos Bob Dole qe ishte edhe si keshilletar i dr Rugoves edhe vete dr Rugova ne shenje rrespeketi e shpalli te fameshmin Bob Dole Ambasador nderi te Kosoves. dr rugova pa keshillat e Amerikes nuk e qelete deren e shtepis per te dale jashet ne obor te vete.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

nazionalist;

cfare ka enver hoxha ne kete muabet o vella? kete nuk e kuptoj? sa cudi e madhe eshte se per cdo gje te punes e shqiperis del enver hoxha nga goja, eshte shume cudi e madhe, enver hoxha nuk vdek kurre sepse edhe ne 500 vjet, ne shqiptaret do folim per enver hoxhen duke fajesuar enver hoxhen per problemet tone kombetare...
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    plaku;
    O vella, ndoshta ke te drejte? tema nuk ashete per cofet largun, ne aspeket tjeter, tane ata qe i versulen dr Rugoves ne radhe te pare jan simepatizuesit e cofet largut, pastaj vin taborri titisto fetaret, jan grupacione te vogela fare pore punet i kan pas te pista, pa gjak se lan, vran tinezishet, u munduan ta marrin kalan nga mrena, krejte keto ishen pregadite nen kujdesin dhe me uredhena te mbetjes cofet largut. Jo 500 vjete po deri sa te ekeziton 1 fryme shqyptari me ndjenja te shendosha Kombetare,ka me ua lane amanet brez pas brezi qe dikur ky Komeb ka pas nje faron ,kasap, diktator te posheter qe i solli shqyptaris 1000 te zeza. Dhe a e di ti se kush ndryshoj flamur ? mu ky cofet largu me partizanet e ti kriminela si mehmet shehu, e kan djeg flamurin Kombetarperpara popullit per ti siguru dhe kenaq serbet. A dal mehmet krimineli ka thene; ballistat shttiren Komebi komebi, flamuri flamuri,Kosova Kosova, e ka marre flamurin e ka shkal me kam ne nji skej ne nje dore me tjeteren ia ka dhen shkrepsen. Ia vun yllin e proletariatit, e kan ndrushu flamurin esadistat, dhe haxhi qamilistat, pastaj enveristat e dogjen fare per krejte shqypetarin.
    Nazionalisti;

nese kerkoj se ne qofte se do me pergjigjesh mua, atehere shkruaj shqipen ashtu sic shkruhet ne shkolle sepse e kam shume veshtire ta kuptoj ne tjeter menyr, mos e mba per sharjen kete.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    plaku; jo fare nuk e ndjej veten te ofendu nga kjo porosi, e ke me vend.
    Nuk di si folet e shkruhet ne shkolle, une shkollen se di si duket qe nga vitet 1967-8-en, per 1 shqypetar qe i thot vetit, e nuk din e shkru mire Shqypen, kjo ashete dobesi jo e vogel,e pranoj prandaj une mundohem sa di e muj me shkru, vetem se ruhem shum mos sharrroj naj sen hava pa lidhje.Mos me keqe kupeto, nuk dua te aresyetohem i di te metat e mija dhe i pranoj. E di cfare nazionalist, shum lete e ka 1 shqyptar i Tiranes ti tregon 1 shqyptari te prishtines e te Shkupit si duhet te jete shqyptari mire, por eja jeto per nja 100 vjete ne keto rrethana jo si sot por si para nja 100, 50-40 viteve, ke me pa sa mire ashete! Si perfunedim
    ta them pa ofendim nese plaku merr mesim shembell si te shkruaj me mire, duke lexu shkrimet tua, nuk me duket se ti je mu ai qe kisha zgjedhe per tu mesu!
    ketu ne kete forum shqyptaresh plaku i ka zili disa djem e vajza shqyptare sa bukur e paster e shkruajn gjuhen tone. me fale a.
    nazionalisti ;

rugova ka folur per dardanin sepse ka qene kryetar i dardanis, e ka pasur punen e vete te foli per te dhe per vuajtet e saj... nese kjo nuk do te thote se ka qene krenar dhe politikan i mire. uçk-ja vete e ka perjashtuar rugoven per ceshtjen e tyre per shkak se aj nuk e hapi luften kunder serbis ne kohen e deshiruar... ma si e ka hedh poshte uck-ja rugoven atehere dhe une duhet ta hedh poshte sepse uck-ja ka luftuar kurre ishte rugova ne serbi tu ia dhene doren milosevicit dhe kurre ishte ne itali per pushime.
    plaku; Po nazional, ka kry detyren qe ia ka besu shqyptari Kosoves dhe ate ka kry me mire se cdo tjeter si ne te kalumen e mos ta krahasojm me keto te soteshemit se nuk ka kupetim fare.
    Cila UCK e ka perjashtu o nazionalist? UCK-eja e shqyptareve jo bre vlla jo, e ka perjashtu e ashtu quajtuna uck-eja e xhaxhit cofet largut, xhavit halitat e ibrahim kelmendat, ali ahmetat e hashim thaqat, shifeva punet si i kan sot ky lloj uck-eje nese do em pa drejte, dhe ke me pa edhe me shum sene ne te aredhemen nga keto far te ashtu quajtun uck. Ne se ti mendon se dr Rugova ishete ne serbi me vullenet te ti, e kote ashete qe folim. keto jan shpifje nga ato me te poshterat qe din vetem komunistat ti qesin. Ti nese do te dish realitetin ne lidhje me fatekeqesin qe i negjau Kosoves dhe dr Rugoves me familje, uredheno dhe kerko ne arkivat Amerikane te CIA-s, nese ju beson keto qe thua ketu nuk di cfare te them! A e di ti cfare thoshen per Bob Dole e per senatoret tjere Amerikan qe konetribuan per ceshtjen e Kosoves ne ate kohe?keto ftyrat e zymeta qe ti i quan ushtar clirimetar!? Thoshen keshtu o nazionalist; Bob Dole don nje plum te varegjesit, cfare ashte ajo fjale se kupetoj!? kete e ak than ali zagari,xhavit krimineli, ibrahim kelmend kopili e tjere te taborrit tyne qe ti sot bazohesh ne propoganeden e tyne percamese me porosi te ishe sigurimit famekeq nexhmije ramizist. sa kan dametu shkiet njete kan demetu keto horra enverist.
    nazionalist;
    per shkak te veprat te zbutur te rugoves dhe per shkak te ndryshimit te flamurit kombetare nuk e pranoj rugoven si krenar dhe kurre nuk do e pranoj si krenar... nese dhe ti ke mendimin tande por per mua, ku njeri nuk mundet te jete njeri i mire ne historin tone shnet.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    nazionalisti nderum, shifet se je djal i ri me energji dhe ndjenja Kombetare, me vjen keqe, qe je keqe ineformu ne baze te thashe thenave, shpifjeve aneti shqypetare! Nuk e kam nder mend tua imeponoje mendimet e mija kerkujet ase edhe ty, ase zotesit si kam per orator, edhe po ti kisha, me siguri se nuk iasha marre me thash e thena e shpifje, pa u sigurua mire se nga e kan burimin gjenat nuk ia kisha thene ase edhe 1 fjale kerkujet.
    kur e deshti Koha shqypetaret e Kosoves nxorren nga gjini vete kombetar birin e tyne nji nder me te mirit, me nji te kalume te paster Komebetarishet, moralishet dhe me nji pregaditje akademike si mbas mundesive me te mire.
    Menquria dhe urtesia e dr Rugoves i qeli udhet qeshtejes Kombetare Kosoves,
    Ia arriti te perfitoj besimin Amerikan dhe Amerika ia hapi dyret dhe i dha perkrahje dr Rugoves. shum thjeshet te kam shkru o nazionalist! kete plaku s ebon me cdo njenin, ndaj teje tregova rrespeketin qe kam per nji shqipetar te pa djallezu.
    Nese me keqekupeton ju kerkoj faleje, nese ju vjen merezi te lezoni shkarravinat e plakut thjeshet por sa me drejte e saket aqe sa di si mbas mundesive , lirishet mundeni ta boni IGNOR, si une qe e bej me disa ketu .
    sa per dore shkrimin ju kerkoj faleje,dhe nese mu ajo ashete pengese per ta kupetu shkrimin tem, nuk di cfare te theme, une cdo dite komunikoj me njerez me te negritun me te aresimum dhe qe nuk jan pjese e forumeve, por nuk kam hase deri me sot ne ndonje keqe kupetim apo mose marre vesheje. Ato me pranojen keshtu sa di e si jam, une ua di per ndere qe em pranojen me te gjitha keto te meta qe kam. ju pershendes sinqerishet pa keqe kupetime.
    Plaku
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 03-11-2010 më 06:06

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •