Postuar më parë nga
Preng Sherri
Prishtinasit në radhë të parë ikën disa por shumica mbetën për t'jetuar në atë qytet pa lumë s'paku këtë gjë e kemi mësuar nga gjithë ata që kanë bërë ditar gjatë kohës së bombardimeve. Pra, nëse bëjmë matematik në mes atyre që ikën dhe atyre që mbetën = na del ;më shumë ata që mbetën!
Tashti t'i thua se më shumë se NJë MILJON e GJYSMë Shqiptarë ishin në duar të Serbëve nbdërsa unë të them që në duar të Serbëve ishin të gjithë shqiptarët përpos atyre që ishin tradhtarë, kolaboracionist, spiuna, me gjak të përzier apo edhe nga martesat e perziera. Shqiptarët në duar të serbëve ishin që nga viti 1912- duke vazhduar tërë kohën ndërsa më së keqti ishin në kohën kur u HIPNOZIZUAN nga POLITIKA e Pritjes dhe e uljes së Kokës ngaqë serbët hynin dhe ua merrnin nuset në shtepi shqiptarëve ndërsa këta vetëm ulnin kokën.
Ramush haradinaj është e vërtet që u mbështet për Muri për një kohë si pasoj e Kolones së Pestë FARKUt dhe TRADHTARIT - Tahir Zemës të cilët i hynë prapa shpindës, e mberthyen dhe në fund u dorezuan para serbëve: dhe jo vetëm kaq por tahir Zema sipas detyrës dorezoj tek serbët edhe 7 të plagosurit e Prapaqanit. Këtë gjë e di shumë mirë!
Ibrahim Rugova s'ka pas as arsyen më të vogël të mos rrinte në Prishtinë sepse ay ishte i siguruar nga Serbët; atë e mbronin serbët dhe meqë dikush përmendi Hagën dhe Rugoven në Hägë vet Millosheviqi i tha Rugovës " Ne Ty ta kemi shpëtuar jetën sepse ti ke qenë në rrezik nga UÇK-ja".
PRa, Rugova s'ka pas përse të largohet nga Prishtina ngaqë serbët do ta rrezikonin Rugoven po aq sa do ta rrezikonin Zoran Angjellkoviqin apo edhe Nikolla Shainoviqin.
Ibrahim Rugova ka qenë i mbrojtur në Prishtinë nga serbët ma shumë se vet Millosheviqi në Beograd!
Ti zoteri nuk e di se si u bë lufta dhe s^ke akoma ide ngaqë o ke qenë fëmij dhe tani ke degjuar tregime o ke qenë nga ata që ke qëndruar në kaçak pulash dhe ke menduar që nëse u kall bishti ytë u kall bishti i tërë dynjasë.
Në Luftë populli ynë hyri për të dal ttriumfues!
Ore zotëri,
A e di ti se si u vra Bedri Shala, Abeja, Xhevë lladrovci, Fehmiu, Iljaz Kodra, Fatime Hetemi, Xhejlane Gashi, Agim Ramadani, Salih Çeku, Skender Berisha, Xhemajl fetahu, 7 deshmoret e Jezercit?
Ore zotëri e di Ti që kur goditi gjylja e Topit Abenë, edhe pse e kishte ndarë në dysh Ay në atë gjendje bëri edhe disa hapa në këmbë duke pyetur: " Çka u bë me Bedri Shalën".
Ma gjejë vetëm një të vetmen Luftë, një të vetmen në tërë Historin, pasi që po thirrësh në të, ku tërë Populli ky bë luftë?
Por ti dhe ata si ti dhe ata që përkrahin Njeriun që rrinte i mbrojtur nga Serbët nga frika se UÇK-ja do ta vriste si tradhtarë duket se fare nuk e njihni luftën dhe se si bëhet ajo!
Krijoni Kontakt