Kryesisht pese persona penguan bashkimin e shqiptareve, Rugova, Berisha, Milloshevic, Nano, Jnaullatos
Ai ishte kryetar i Kosoves i 1 ,por mos haroni se edhe ministri i jashtem i Anglise ka pas than, kur tha rugova ne beograd me u ndal bombardimet,, kuki ish ministri i jashtem i anglise ka pas than do te vjen rugava ne londer ketu te une e te me thote me u nal bombardimet ne do i dalojm mejhe,r por jo nga beogradi.
fatkeqesia e shqiptareve eshte qe ata qe derdhen gjak per truallin(lexo UCK ne Kosova koha e luftes) sot llogjikohen nga ata qe kurre se kane levizur menderen,apo merrshin 3% e rroges mujore nga shqiptaret e Kosoves kinse per luften kundra serbit,por kane bere vila qe edhe vendalijte nuk i kane.
kufomat e Rugoves,e kisha fjalen
po mir e ki ti po e vazhdoj ketu ku e ke lan ti se rugova ska pas faj se nuk um mesu ai me familjen e tina me la tesha me gjak po u mesue me la tehsa me *** .... se ata kam ni as dheu se ka lan mrena e kan gjue qatje ne berllog te prishtines e u kalb se as qet mishin e tina te coft se han
S'kishe qen keq në fund me shkru që është vetëm mendimi i joti personal!
Do të thot "mendim personal i lopës" qishtu është dasht me shkru dhe më mirë kish dal.
-20 ftoft mirja qytetarë që kan prit me rradh për ti dhënë lamtumiren e fundit presidentit thua ti budall? Kush je ti mori lopa me dy këmbë të thuash a jan normal!
Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 02-06-2010 më 13:25
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Dr. Rugova, ish Kryetari i ndjere i Kosoves ,ishte njeriu me i afte, saj perket diplomacise shqipetare ne pergjithesi. Rugova kishte udhetuare thuaj se gjithe boten ,pore a'skushi nuk e ndaloje ne aeroportin e Prishtines per hajni dhe korrupcion.
Rugova ishte i vetmi shqipetare qe dha munde te madhe per shkaterimin e sllavo- komunizmit.
Krijoni Kontakt