Close
Faqja 70 prej 206 FillimFillim ... 2060686970717280120170 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 2056
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    eshte turp tu thuhet njerzve qe i kan ber deme shum kti populli ti thuashe politikane i suksesshem.nje prise qe genjene popullin e vete denohet shum rende ne shtete demokratike te zhvilluara.

Qfare aftesie eshte kjo kur ne shekullin 21 ta futesh si program kryesor te zhvillimit te nje vendi rritjen e qenve te sharit edhe tregtin me ta ,pastaj te rritet eksporti i reqelnave e gjera qe pom vjen turp ti shkruaje te gjitha marrinate,e asaj kohe nje politikan i asaj kohe qe edhe sode i thot vetit kur i ka pa ket "strategji" te LDK per zhvillim e konomik i kishte kshillu qe mos gaboni ta beni publike se do behemi gazi i botese.

ZOTRI KTO JAN ARGUMENTE EDHE DISA AKTERET JANE GJALLE e jo fyrje e pallavra qe sjellni me naj humb kohen ktu pa lidhje.

NE ATE KOH RUGOVA THOSHTE AMERIKA NJEH PAMVARSIEN E KOSOVES
    ne 1994 reagimi i stejd departamintit amerikan nuk ashte e vertet ajo qe thot zoti rugova ne ja kemi ber te qarte atije se SHBA e perkrah nje autonomi kulturore per kosoven ne kuader te jugosllavise
    ....s'ja ka vle barra Qeran ketij njeri te ndyt.....

...ma matrapaz , ma demagog , ma genjeshtar edhe ma tradhtar se ky ska pas as nuk ka me pas edhe per 100 shekuj tjer....

...ky tradhtar duhet mu denu ....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    153
    Kryesisht pese persona penguan bashkimin e shqiptareve, Rugova, Berisha, Milloshevic, Nano, Jnaullatos

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    370

Ai ishte kryetar i Kosoves i 1 ,por mos haroni se edhe ministri i jashtem i Anglise ka pas than, kur tha rugova ne beograd me u ndal bombardimet,, kuki ish ministri i jashtem i anglise ka pas than do te vjen rugava ne londer ketu te une e te me thote me u nal bombardimet ne do i dalojm mejhe,r por jo nga beogradi.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    fatkeqesia e shqiptareve eshte qe ata qe derdhen gjak per truallin(lexo UCK ne Kosova koha e luftes) sot llogjikohen nga ata qe kurre se kane levizur menderen,apo merrshin 3% e rroges mujore nga shqiptaret e Kosoves kinse per luften kundra serbit,por kane bere vila qe edhe vendalijte nuk i kane.
    kufomat e Rugoves,e kisha fjalen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2009
    Postime
    1
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    aiiihhhhh as qeni se han ket prrall
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Jo zotri nuk kam dashte qe te gjith shqiptaret ta ken fatin e familjes Jashari.
    Por poblemi qendron se Rugoven nuk e kan ze Rob por ai ka shkuar me vetedeshir.
    Ai si president eshte dash te dal ne ball te ushtris siq ka ber Kryetari i Bosnjes Ali izbegoviq,por ky nuk veproj ashtu por ai shkoj te miku i vet slloba.
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Pse o njeri flliq me goje, e don me shpik dicka qe nuk eshte ne toke te bukes.

Presidenti me disa te tjere ishin te vetmit qe pas Konferences se Rambujese u kthyen ne Prishtine, qe te ndajne fatin me popullin e tyre. Te tjeret qe familjet e tyre i kishin strehuar me heret, u ndalen ne Tirane.

Rugova me familjen e tij e me ata bashkepunetore jane zene rob lufte nga Shkijet.

Te thuash per Rugoven se "menzi s'priti me shku ne Beograd" eshte sikur me thane edhe per qindra Shqiptare te tjere qe u zene robe nga Shkijet dhe u morren me vete ne Shkini. Per nje pjese te tyre nuk dihet as sot asgje.

U pa edhe ne Hage ne deshmine e Rugoves se cfare ndodhi me te e familjen e tij gjate bombardimeve.
    po mir e ki ti po e vazhdoj ketu ku e ke lan ti se rugova ska pas faj se nuk um mesu ai me familjen e tina me la tesha me gjak po u mesue me la tehsa me *** .... se ata kam ni as dheu se ka lan mrena e kan gjue qatje ne berllog te prishtines e u kalb se as qet mishin e tina te coft se han

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    ----------------

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    ----------------
    Pjese nga varrimi i Dr Rugoves
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    ------------------------
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    S'kishe qen keq në fund me shkru që është vetëm mendimi i joti personal!

Do të thot "mendim personal i lopës" qishtu është dasht me shkru dhe më mirë kish dal.

-20 ftoft mirja qytetarë që kan prit me rradh për ti dhënë lamtumiren e fundit presidentit thua ti budall? Kush je ti mori lopa me dy këmbë të thuash a jan normal!
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 02-06-2010 më 13:25
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Dr. Rugova, ish Kryetari i ndjere i Kosoves ,ishte njeriu me i afte, saj perket diplomacise shqipetare ne pergjithesi. Rugova kishte udhetuare thuaj se gjithe boten ,pore a'skushi nuk e ndaloje ne aeroportin e Prishtines per hajni dhe korrupcion.

Rugova ishte i vetmi shqipetare qe dha munde te madhe per shkaterimin e sllavo- komunizmit.

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •