Close
Faqja 61 prej 206 FillimFillim ... 1151596061626371111161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 2056
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ende po merreni me Rugoven aaaaaaaaaaaa,pfff
    ...sja vlen te mirren me tradhtarin , por qfar t'ju bejsh....

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...sja vlen te mirren me tradhtarin , por qfar t'ju bejsh....
    Po de po inoranca e disave ketu nuk paska kufij.....
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-02-2010
    Postime
    4

e vertete

Citim Postuar më parë nga Beni-usa Lexo Postimin
    Fatlum te kisha propozuar mos me u merr me keta rrugaqa, ti vazhdo e posto mendimet e tua dhe po ashtu flm per linkun e Koha Vision . Mos u merr me keta injoranta qe nuk kane as dy dite shkolle.

Se kush ishte Dr. Rugova populli e ka vertetuar disa here para, gjate dhe pas lufte, po te konsiderohej Thaqi qlirimtar atehere me siguri do te i fitonte zgjedhjet pas lufte por populli dine te vlersoje mire. E keta qe mendojne ndryshe pakic jane sikurse shkijet ne Kosove.
    eshte mase vertete se saher ishte e okupuar toka shqitare githmone kishte pak Çlirimtar dhe per ate ishim te robruar kurse me Çlirimin e saj rritej edhe numri i liridashsve gje qe po e deshmon edhe tash se kush qena pakic sikur shkiet Çlirimtaret qe moren votene popullit apo kolaboracionistet(LKJ-LDK)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-02-2010
    Postime
    4

paske harru 1gja

Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ti me sa po shihet nuk i paske lexuar postimet e mia apo ndoshta nuk ke dasht ti lexosh,po nejse qe une prap po ti sjell faktet edhe ato vetem disa prej tyre se ka shum po mjaftojn keto sa per te kuptuar se kush ka qen Rugov Tradhetari.

Lexo:

1 DHJETOR 1997 -z.I.Rugova si kryetar i Kosoves i deklaron gazetes belge"LE SOIRE" se nuk ka asnje informat per ekzistimin e UÇk-es dhe se behet fjal per krijimin e saj nga sherbimet sekrete serbe.

15 DHJETOR 1997 ne te perjavshmen zvicerane "FACTS" Rugova do te deklaroj:se nuk ka asnje informat per UCK-en dhe se behet fjal per individ te frustruar.

NE JANAR 1997 -Rugova kerkon ndihmen e INTERPOLIT dhe FBI per ti ndjekur terroristet e UCK-es, sepse nuk i mjaftonte UDB-ja.

22 MARS 1998- kur Drenica digjej flak -I.Rugova mban zgjedhjet per tu zgjedhur "PRESEDNIK".

1 TETOR 1998- I.Rugova nuk i perkrah protestat studentore , duke qendruar indiferent si gjithnje.

PO NE VITIN 1998-I.Rugova nenshkruan marreveshjet e fameshme per arsim , per stadiume te futbollit dhe per cerdhe femijesh me SHEN EXHIDION dhe me palen serbe.

NE VITIN 1999- I.Rugova formon komisionin per te hetuar krimet e luftes qe paska bere gjoja UCK -ja.

PAS LUFTE -I.Rugova nuk u perkul kurre para deshmoreve te kombit, dhe nuk e njohu luften e UCK-es.Ai kurre nuk vizitoi memorialin e komandantit legjendar Adem Jashari.

NUK MUND TE MOS- permendi ketu deklaraten cinike te zonjes N.Kelmendi se "VIZITA E RUGOVES TEK JASHARAJT NUK E PERSHPEJTON PROCESIN E PAVARESIS SE KOSOVES.

Te gjitha keto mu kujtuan kur lexova ketu per takimin qe Rugovaberi me Milloshin. Dhe ki pis Rugova donte te dekoroje Komandantit legjendar.A thua si do te kete fytyr?
    E dime te gjithe se ai ishte nje kryetar ANTI UCK,PACIFISTdhe QYQAR Kancerogjen.
    A ka me kontradiktore se sa TRADHETARI te dekoroj KRYELUFTETARIN
    Kjo ishte nje tragjedi qe po deshtu te luaj para syve te shqiptarve idijoti Rugova.
    pask harru me u kalxu se me 1990 ne beograg rugov rroqkopeli(presedniki) ne konferenc per media ne prani te ambasdorit amerika Cimerman dhe azem vllasit ka deklaru se sebet me ardhjen e milloshevqit ne pushtet kane shpetu nga gjenocidi shqiptar.kete e deshmon ne memoaret e tij ambasadori Cimerman
    Ndryshuar për herë të fundit nga afrimpr : 14-02-2010 më 16:44

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Po te gjithe ata te cilet Foton e Komandantit Legjendar Adem Jashari e vendosin afer ,Rugoves apo ndonjerit politkan ata nuk jane shqipatre po jane tradhtar te keti kombi shqiptare,se kurr asnje histori si ka qen deri me tani edhe as qe ka me ndodhe edhe ne keto 1000 vjetet e ardheshme nje Komandante me fliu veten me gjithe Familjen per Kosoven dhe popllin Shqiptare kurr ,e ta vurni rugoven afer ti eshte katastrofe .bilem me mire largojen foton e ademi mos e afro afer te asnje politikani ,

Adem Jashari dhe Familja Jashari jane te Shenjeta dhe do te mbesin perjete dhe mote te shenjeta........

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Vazhdoni zagare, vazhdoni...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Vazhdoni zagare, vazhdoni...
    O Arb keta qe flasin kunder dr.Rugoves kane mbetur minoritet sikur popat ne Kosove.
    Nuk jane shume.Edhe ndonje dite i numron ne gishta.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    O Arb keta qe flasin kunder dr.Rugoves kane mbetur minoritet sikur popat ne Kosove.
    Nuk jane shume.Edhe ndonje dite i numron ne gishta.
    Po qfar je kah fol more
    po ai coftak veq u harrue
    veq naj mbeturin e ishe lidhjes se komunistve te jugosllavis
    e naj titist i perbetuar e i terbuar
    se sta permend ma kush jo
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    llap..

kini hjedh shum m.ut kunder rugoves..
    mirpo duke ba koalicion me partin e rugoves ju e kini hanger at m.utin vet.
    prandaj mos fol ma..
    tjeter..
    juve..pra shefat e tu.. thaqin xhavitin e limen i kam pa me syt e mi ne sallen ku u be ceremonia per rugoven..

nuk pashe qe i kish sjell kush me polic por erdhen vet vullnetarisht..

dhe ky veprim eshte m.ut ngrenje.. sigurisht i m.u.tit te vet.. pra i m.utit qe ju kini prodhue tash 20 vjet.. kunder rugoves..

dhe ata shok tuj qe shkojn bajn m.ut ke varri i rugoves sic po thojn vet..shkojn naten..se me dit spo ju a mban guzica..
    a kuptoni pra se cfar qensh te flliqt jini..
    po qeni e ka zakon natyral biologjik qe nuk e ndryshon dot m.ut lepimjen..
    kurse..ju.. jini dy kambasha..
    si shpjegohet..

lol

boll kini fabrikue pallavra kunder rugoves..
    dobicat me te mencur i kini angazhue me gjet.. kimen ne perpeq kunder rugoves.. e perseri i serviloseni hijes se tij..

perseri USA-s qe e zuni mik rugova.. i asht populli mirnjohes per Kosoven SOT.. shtet i lire pa ushtri serbe mbrend e i njohur nderkombtarisht..

nuk erdh ushtria e milos dhe e gjinush klosit me e clirue kosoven..
    shum shum ajo ushtri e tyre vrau ahmet krasniqin.. ne tirane.. e shum shum.. ka instruktue do faruka te kosoves me vra drina e uka ..luftar UCK-je..

Prandaj kot lodhi tuj hanger m. per Rugoven..

hani hani se mir ju ban..

..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Po qfar je kah fol more
    po ai coftak veq u harrue
    veq naj mbeturin e ishe lidhjes se komunistve te jugosllavis
    e naj titist i perbetuar e i terbuar
    se sta permend ma kush jo
    ...Llap tjera her e trash at fjali qe e kam s'madhu une ....sepse i shkon atij t'paftyri....

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •