...po shiqo ....
per me mbrojt ose me qmu I - rugoven nuk duhet edhe shum burrni me pas n'vete...
....jo une ashtu skam dasht , vetem kam dasht qe ta nderpres bashkim vllaznimi me ket qenin ....
http://pashtriku.beepworld.de/files/...q_15.05.98.jpg
....une kisha kullot , po s'paske lan kurgjo ti e paske kullot ma heret....![]()
Ku ësht Mersin UDB-a nga Kosova me theks kufiri bullgarosllavomaqedons ? Apo ka dërgu ty mër qafir të përgojosësh Rugovën. Po ti nuk i arrin as tek thoi Rugovës, si i vdek, jo më si i gjallë. Ti je hici askushi, je thjeshtë një iluzion që je vendosur për të përcarë e kriju diversione, me shtyp vlerat në favor të antivlerave. Ti je hic. Po shikoje mirë se si e shef Rugova at bollën sllave, si BURRE SHTETI, jo si lider filmash, por si BURRE SHTETI. Milloshevici nuk do e takonte kurrë po të ishte Rugova një rrugac si disa që sot janë në pushtet, do e kishte vrarë si qen pasi ta kish pagu mirë e mirë me të holla e sodit me kucka sllave nëse i dridhte bishtin.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Kjo foto eshte ber, kur ka qen Rugova me nenshkru marrveshjen per hapjen e shkollave te mesme, te cilat qen mbyllur nga Shkijet, por edhe pse nenshkroi Slloba, nuk veproj ashtu.
“La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”
LosBlancos.
Krijoni Kontakt