Hej more mos e hapni me kete tem ju lutem....se po kundermon tradhetia ne forum:P
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Kaloj pervjetori i Dr. Rugoves,asenje shkrim per nderin dhe veprimetarin e ti?! kjo ndodhe se nuk duhet tju prishet qefi disa cakejve dhe cikerrimetareve! nga goja e tune sa here qe e hapin perpos ere kundermuse me nje fjalor te nivelit me te ulte ashtu si din mbetja e s'keqes qe lam mbas. Ashete mire qe keto zena e klithje me nuk ua ve veshin kerkush ne shqyptari.
kerkush nuk ua ndalon tia beni vetit qefin, mund te matej me hijen e mengjezit tane jeten tuaj, sepaku leni te qete tjeret qe kan nje kultur pake me ndryshe nga ju.
http://www.youtube.com/watch?v=E9NcN...ayer_embedded#
Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 07-02-2011 më 04:11
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 07-02-2011 më 04:16
Jo PDK-istat, a jeni ne nje linje me kryetarin e partise suaj kur eshte ne pyetje presidenti historik i Kosoves, Ibrahim Rugova?
Krytari juaj po sillet ndryshe nga ju ndaj vepres se tij.
Ai e emeroi rrugen e kombit me emrin e tij, e viziton varrin e tij cdo pervjetor, organizon akademi perkujtimore etj.
A ka mundesi qe ju te dini gjerat me mire se vet Hashim Thaqi, i cili kishte kontakte te shumta me dr.Ibrahim Rugoven...sidomos ne Grupin e Unitetit i cili ishte formuar per negociata me Serbine.
z.illyrian rex, nuk jan me, me LPK-en, u bene me thaqin, e lan thaqin jan me VV. Ata qe mbeten ne LPK u bene psk! VV=PDK=LPK=PSK, hashimi vetem ishte LKJ-LDK-LPK-PDK me ne funed Kryeminister i Kosoves, i lumet. hashimi thet se i ka pas maredhanjet mire me Dr.Rugoven per ate edhe u perul para madheshtis.
Pershendetje PLAKU. Shkrim shume i sakte.
Mendoj se fajtor kryesor per kete qendrim te elektoratit te PDK-se ndaj presidentit historik eshte vet Hashim Thaqi dhe kreret e PDK-se qe nuk e sqarojne elektoratin e tyre.
Duhet te tregojne sakte se cili eshte qendrimi zyrtar i kesaj partie ndaj Ibrahim Rugoves.
Ramush Haradinaj e ka sqaru elektoratin e AAK-se dhe ka be shume mire. Elektorati i AAK-se ka qendrim krejtesisht te kundert me elektoratin e PDK-se sa i perket kesaj figure.
p.s. I nderuari PLAKU faleminderit per konsideraten por do te isha mirnjohes nese nuk me drejtohesh me 'zoteri'. Faleminderit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 07-02-2011 më 05:12
Videot te cilat tentoi t'i postoje anetari PLAKU;
http://www.youtube.com/watch?v=E9NcN...ayer_embedded#
p.s. Une nuk i shiqova sepse ketu nuk kam mundesi. Do ti shiqoj ne mbremje dhe me siguri do te komentoj dicka lidhur me to.
Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 07-02-2011 më 05:00
a edhe aty gabova tashe pse ju thirra zotni ne shenje rrespekti!!! ahahaha pak shaka i nerumi illyrian. sa here vendos sa do pak ta zbus gjuhen ndaj kundershtareve mi te flase pake me bute. Bie ne kundershtim me miqt e mi!!! hajgare.
I nerumi illyrian, ju falenderoj per mirekupetim dhe per ndihemen
O Z.Plaku,lidhi punet me kete metalin,se eshte me i forti,celik eshte!![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt