Pub Kahlua para vodafonit ka birren Lowenbrau me te mire ne Tirane.
Pub Kahlua para vodafonit ka birren Lowenbrau me te mire ne Tirane.
Po Calvin dhe Pravda Lounge si u jane dukur?
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Calvin seshte tamam pub.
kahlua ka 2 vjet qe nuk egziston me si emer, ndersa si vend, ne fillim u shnderrua ne Pravda, sivjet nuk e vura re se si ja kishin vene emrin. po qe nga emri i pare, e kane ndryshuar nja 4-5 here, duke perfshire edhe modelimin e interierit.
me pelqejne si kane bere ato cocktail baret ne fund te rruges se petroninit, red dragon, plan-b, etj etj vetem se ska shume vend per te kercyer, megjithese shqiptari e gjen vendin kudo.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Ky Alma del Cuba eshte aty te lagja e Xhuxhos (lol), te ekspozita eh? Me thane te ikja aty por kur mora vesh qe frekuentohej nga gjithe shoqnia e kusheririt tim 17 vjecar, e lashe fare.Postuar më parë nga marsela
une jam cik old fashioned per vete. ne Tirane shkoja shpesh te ai Jazz Bar afer tvsh-se, pastaj te nje Wine Cellar qe s'kishte burre nene ta gjente. Bllokut s'i afrohesha.
Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 14-02-2006 më 12:16
Kuqe aty afer eshte po e ke gabim per frekuentusit..eshte i vetmi club,pub ne Tr qe frekuentohet me karta qe pa mik..lol..s'merren nga posht 25 vjecaret
..
Aty vinte dhe tezja imeme shoke e shoqe nga ministria,,vinin dhe shum persona publike,,si psh.Arian Cani..lol..do vdisja ta shihja njeher kte tu "kap" muziken ne pub
Mua me pelqeu, pastaj varet c'pret..:-)
C'mu ngref veshimoj po cfare ka blloku kaq te keqe? I was looking for apts nearby there.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Postuar më parë nga marsela
nuk e di se s'kam qene, ndaj dhe nuk e shaj dotPor qe kusheriri im 17 vjecar shkonte aty, kete e di for a fact
Madje m'u ngjit dhe nje cun ne Tirane (4 vite me i vogel, damn I still got it, Lol) e tha qe ai me shoqerine e tyre shkojne shpesh aty. Duke i pare shoqerine (:-D) m'u dha nje arsye me teper mos t'i afrohem. Mgjte ndoshta nuk flasim per te njejtin vend (ose flasim por kemi gusto te ndryshme - do kapemi leshrash ne Turqi me duket per pub-et qe do frekuentojme) :-)
c'ka blloku thote kjo tjatra :-D not my cup of tea. perfekt per dike, i bastarduar per te tjere - normale qe kudo e per cdo gje do kete assortment of shije :-)
Edhe ne qe jetojme jashte shqiperise, na habisni me keto emrat e klabeve.
Qe hidhen sa ketej e andej per te habitur shqiptaret me emra te huaj.
Sikur nuk ka plot emra shume te bukur shqiptar e kendshem te ftonin ne nje ambient te ngrohte.
Shpresoj qe shqiperia ta kaloj fazen e majmunit, e Tirana po keshtu kete inferioritet qe duket, kur i ve emrin klubit te huaj, qe nenkupton se je ne nje pjes tjeter te botes jo ne Tirane e shqiperi qe nga nje ane e mburin e nga nje ane i largohen per diku tjeter,per nje atmosfer tjeter, me keto emra.
Ne cdo vend te botes, emrat lokal jane vecantia e klubeve.
NA E SHPIFET ME KETO EMRA
O TIRONA E JONA , QE KA VE EMRA NGA HONA [hena]
PS: Vet emrat e klubeve , tregojne se keta nuk e pelqejne Tironen, po duan te krijojne nje pjes te huaj aty, nje pjes te Italise, Amerikes, Kubes etj. E na thoni pastaj si eshte jeta ne Tirane ??!! ku nuk i veni dote emer e referoheni asaj apo atmosferes a vecantive te saj e cdo gjeje tjeter qe nxit nje atmosfere pozitive ne Tirane??!!
Nuk e di ca ka ky qytet nje gje qe kur i themi emrin na krijon nje gjendje pozitive??!! sesa emra Alma del Cuba , Buda,Kahlua, Kastelo, a Xhardino etj etj.
U kenoqa te club-i Vita Italiana??!! ne Tirane, apo te kompleksi, 'Gardino'[Xhardino]??!! apo te ' Kastelo Juvenilja'??!! etj etj
Komedi
Komedi
Komedi
Ndryshuar për herë të fundit nga Iliriani : 14-02-2006 më 13:14
lol jojo se une jam tolerante, pastaj behen leshime per miqtePostuar më parë nga Kuqalashja
Tani per l'almen na habise..Une njeher isha so s'mund te percaktosh tamam preferencat po te thashe qe mesa me treguan hyje vetem me karte te posacme te dhene nga klubi..E kte se merrte kushdo:-) Tani edhe ne i kishim dy adoleshente me vete, po nje nga menaxheret ishte vip e se nga ja gjeten anen..lol..Aty vinte dhe Edushi me thane..lol
Tani bllokun mos na e ul kaq shume, se ka lokale te lezetshme plot dhe aty..Te acarojn ca nervat adoleshentet me canta shkolle paraditeve e ato te paradave pasdite po prap..:-)..une s'i iki kollaj (po s'pata makine
)
Eh c'na e ngreni menjen..Sot mora nje makiato ne nje lokal, me nxjerr ca mallin, po aha s2eshte e njejte shija..
Ndryshuar për herë të fundit nga marsela : 14-02-2006 më 13:08
Krijoni Kontakt