Ne cilat bare ose clube shkoni me shpesh ne Tirane dhe pse?
Thanx
Ne cilat bare ose clube shkoni me shpesh ne Tirane dhe pse?
Thanx
Po ti keti C qenke ne Tr dhe po na pyet ne.
Une kur isha heren e fundit isha te "L'alma del Cuba"..qe me pelqeu, goxha larmi njerzish, muzike e lezetshme po ca rremuje dhe te "Canon".Ky eshte i vjeter po un s'kisha shkuar me pare. S'me pelqeu shume..
Edhe "Living room" me ka pelqyer si ambient..
Ndryshuar për herë të fundit nga marsela : 02-02-2006 më 17:09
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
une s'shkoj ne pub... as ne disco, por me cfare reklamojne te tjeret Living Room, Buda Bar, Blackstone, e nja dy te tjera.
Nje miku im me tha qe shkonte kastile tek living roomi per te ri-degjuar kenget e vjetra te gjimnazit ..Postuar më parë nga Found
![]()
TBD
E pse e kane quajtur Living room ????????
Sa kot , ku po shkon do te pyesin - Ne living room . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga PINK
Ku doje te shkoje ti pinke? Ne DHomen e gjumit apo hale??![]()
TBD
rreth shpise se enverit qenke Found...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Une mbaj mend kur shkova ne Tirane, lidha gomarin diku ne nje shtylle dhe u futa te Gjelletorja aty ne qender, pas xhaxhit ne kembe. E nje te mbushur barkun, e mbaj mend qe ishim me shoke nga e gjithe Shqiperia, bile kishim dhe nje nga Tepelena qe nuk mbante mend kur kishte ngrene me luge i shkreti...Postuar më parë nga keti C
Kurse kohet e fundit, te them te drejten nuk shkoj, e kam ca si larg... Paris-Budapest-Living Room, me shkon shtrenjte hesapi... Me mire po rri ketu ne Côte à Côte...
Nuk jam shume e sigurte po ndoshta ka te beje me ambientin,, eshte si shtepi, ajo lidhja dhomave..Postuar më parë nga PINK
Mua kte here me pelqeu vecanerisht "Capricio"..Nuk eshte pub gjithmone ne fakt, vetem fundjaves vone me duket. Po frekuentuesit e muzika me pelqyen.I permend kudo frekuentuesit se eshte zor te gjesh ne Tr, bllok sidomos, nje vend ku nuk dynden adoleshentet e fshataret :/
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Thx Marsela per shpjegimin .
Dhe nje korrigjim per Larsin , se me vrau syckat ajo fjala turke - Hale , e ja ta zevendesoj pak me fjalen e bukur skipe = Toilet . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt