Cfar mendoni per operacion syri me laser?
Cfar mendoni per operacion syri me laser?
What goes around, comes around
Njof 2 persona qe e kan bere. Dhe me kan thene qe eshte shume shume mire. Njera s'kishte probleme fare, ndersa ky cuni ngeli duke shku tek klinika c'do vit. Them qe research doktorin qe do ta bej edhe une do ta bej operacionin po kur te jem rreth 29-30 qe ta di qe syri eshte developur mir fare + edhe do kem lek.
Edhe une njoh dy persona qe e kane bere operimin ne sy dhe qe te dy kan dale me sukses nje femer dhe nje mashkull dhe shohin shume mire.
Femra eshte bere ne Amerik kurse mashkulli ne Itali
Ne Itali kosto ishte 1000 euro per sy ndersa ne amerik nuk e di.,
por di qe ne amerik duhet te paguash edhe nje siguracion te vogel per syrin nese del pa sukses apo demtohesh perfundimisht.
Me sa di une ka pak shqetesime vetem dy javet e para pastaj cdo gje kthehet normale dhe suksesi ka nje perqindje shum te larte.
Ja vlen ta besh kur ke numer te madh.Ne rast te numri te vogel psh -1 ose +1-2, nuk ja vlen.
ps. Ti bej si di vete.
http://www.winterrowd.com/illusions/
Testoni Syte !!
Dhe une me kalimin e kohes mendoj se do e bej, pasi e shof qe syte si kam
mire dhe per cdo vit me shume me lodhen.
Nje vajze qe kam punu me te e kishte ba, dhe ishte shume e kenaqun me
rezultatet. Ne fillim kishte mendu se e la vetin pa sy krejt, pasi per dy jave nuk
kishte pa asgja..por me vone i kishte dhane shume rezultate.
Sa per pagesen ajo personalisht kishte pagu 6000$ nga xhepi te cilat s'jane
asgje ne lidhje me syte e ballit..dhe pjesen tjeter ja kishte mbulu nje insurance
qe kishte marre vetem per ate pune.
Postuar mė parė nga shkodrane82
6000$? wow, zakonisht kushtojn 1500-2000 dollar biles me pak, 400 per cdo sy (varet nga syte), based on the info qe me dhan
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
un nuk e di nqfse ndrryshojn rezultatet per cdo person por un po flas per ca di un. Para disa vitesh e ka ber edhe mami im ket operacion. Syte ju rregulluan dhe biles ishte shum e kenaqur, por mas 1 viti filloj te kishte probleme perseri. Mbas asaj numri nuk ju ul me por vazhdoj te rriteshe, afersisht dyfishi. Tani i eshte kthyer perseri syzeve dhe kur shkoj ke okulisti i tha qe ke ber shum gabim qe e ke bo operacion.
klejzi
Une kam ndegjuar se ne Tirane ka mjek te shkelqyer per kete rast . sa eshte e vertet mund te tregoni ju te Tiranes ?
nuk e dija qe boheshe edhe ne tiran kjo pun. doktorri mund te jet shum i mir por nuk ma mer menja qe kan te njejten teknologji ne shqipri qe mund te ken knej ne amerik e kanada. plus sa lek do te mari vetem doktorri iher, infermjerja, roja deres dhe pastrusja lol mos flasim per operacionin vet.
Krijoni Kontakt