Jam duke bere nje projekt per Shqiperine ne shkolle (graduate school) ketu dhe desha te di me cfare standarde te kontabilitetit punon Shqiperia. Une gjeta nje draft te punuar nga PriceWaterhouseCoopers ne webfaqen e Ministrise se Financave, por a jane miratuar ato apo ende punohet me standarde tjera?
Po per standardet e auditimit?
Poashtu ne webfaqen e International Accounting Standards Board thuhej se Shqiperia i ka pranuar standardet e tyre. Me to punon Shqiperia?
Poashtu, berza e shitblerjes se aksioneve dhe obligacioneve eshte duke punuar a jo?
A kemi kompani publike shqiptare ne Shqiperi, pa llogaritur keto te huajat dhe nese po cilat jane ato?
Me kompani publike nenkuptoj kompani qe grumbullojne kapital me shitjen e aksioneve dhe obligacioneve.
Nese ka te tilla, ku jane te regjistruara ato, ne cilat berza, ne Shqiperi apo diku jashte?
Kush mund te me ndihmoje ne grumbullimin e materialit ne lidhje me keto ceshtje do bente mire dhe do ja dij per nder. Kisha mundesi te zgjedh shtet tjeter por desha ti bej pak reklame dhe publicitet Shqiperise, me gjithe veshtiresite e gjetjes dhe mbledhjes se materialit.
Standardet e Kosoves i kam te gjitha, por nuk besoj qe i kane te njejta te gjitha.
Krijoni Kontakt