Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 124
    Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Oj Vjosa leri mor le teflasin cfare te duan, ti kenaqu me Argjentinen tende qe fiton me 6-0 dhe leri se nuk luajn ylli por lojtari, e pate Messin.15 min asisten dhe gol.E kuptojne gjithe se cfar dua te them,...
    Vamos Argentina
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

i/e regjistruar Maska e amoux1989
    Anėtarėsuar
    10-06-2006
    Postime
    29
    do e hani nga hollanda

Une nuk jam tifoz me Argjentinen, po kesaj radhe me duket se ka per ta marr kupen.

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga adis68
    Une nuk jam tifoz me Argjentinen, po kesaj radhe me duket se ka per ta marr kupen.

Kusho mos ma dridh edhe ti tu befsha.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Nuk ka ndodhur ndonjehere ne historine e boteroreve qe skuadrat qe shenojne kaq shume sa Argjentina te fitojne boterorin. Kupa e Botes eshte maratone, duhet filluar ngadale dhe vazhduar ne rritje. Ne finale jepet maksimumi.
    Ignore List: Den Bossi

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Ne 1986, kur kam qene rreth 7 vjec, isha tifoz argjentinas, me vone u bera tifoz italian, dhe tani jam kthyer perseri ne nje tifoz argjentinas. Nga te gjitha lojrat e ekipeve qe kam pare deri tani, ekipi argjentinas me lojen qe ka nxjerre ne fushe eshte superior mbi te gjitha ekipet e tjera.

Parashikimi im: Argjentina kampione bote perseri pas 20 vjetesh.

Albo

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    o Albo po botrorin tjeter me ke do behesh tifoz? hehehe aman behu me gjermanet qe te kene perkrahje bayern me kolombin me shum ktu ne forum
    .

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Ne 1986, kur kam qene rreth 7 vjec, isha tifoz argjentinas, me vone u bera tifoz italian, dhe tani jam kthyer perseri ne nje tifoz argjentinas.

Albo
    Ti po , e paske ne terezi , i nderroke si mbreti grate , hajde tifoz hajde .
    Tifozlliku nuk eshte parti politike mer mik qe te simpatizosh ate qe punon me shume apo ate qe te ka shtrru rrugen me asfalt...lol
    Eshte ne gjak e shkreta lind nje here edhe vdes bashke me ty , nuk nderrohet

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga gjergj_kastriot
    Nuk ka ndodhur ndonjehere ne historine e boteroreve qe skuadrat qe shenojne kaq shume sa Argjentina te fitojne boterorin. Kupa e Botes eshte maratone, duhet filluar ngadale dhe vazhduar ne rritje. Ne finale jepet maksimumi.
    1978------------Argjentine -Peru 6-0

Argjentina kampione.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Nese Kupa e Botes do mbaronte tani,per dy gjera do ndjeja kenaqsi...............

Sepse Gjermanet ne ndeshjen me Polonine me kthyen nostalgjine e viteve te dikurshme,dhe se futbolli qe demostroi Argjentina kunder Serbeve solli serisht epshin e topit te rrumballaket qe Argjentina e kish harruarr qe nga epoka e Diegos.

Kush nga ju cunat mban mend,nje mbasdite ne Paris ne boterorin 1998,tufani argjentinas mbuloi Xhamajken me 5-0.
    Dy gola Ariel Ortega dhe tre te tjera Batistuta.
    Ishte nje kombetare plot talente,Klaudio Lopez,Veron,Zaneti.
    Atehere serisht u perhap llafi se me ne fund Argjentina mbylli perfundimisht kapitullin MARADONA.

Dite me vone Argjentinasit eleminojne plot veshtiresi anglezet,dhe ngrejne valixhet me vone nga Hollanda.

Argjentina kishte ekip shume te mire 1998,pse jo edhe 2002 megjithese deshtuan.Problemi me i madh i tyre ne keto vite nuk ishte te ndertonin nje ekip,por te gjenin zevendesin e Maradones,apo per me teper mitin e krijuar nga ai.
    Ndaj edhe kane deshtuar.

Pekerman i kritikuar nga shume,duket se ka gjetur formulen..............
    Nuk mori mundimin te stresoje kombin e Tangos se kush do veshi fanelen me numer 10,as kush do sjelli ne fushe magjine e dikurshme qe sillte numri 10(Maradona),por te ndertoje nje ekip me 10 lojtare qe te fitojne simpatine e te mrekullojne edhe vete legjenden me numrin 10,Maradonen sic bene dite me pare kunder Serbeve.

5 boterore priten Brazilianet te fitonin serisht nje Kupe Bote,nga 1970 deri ne 1994 sa shume Braziliane filluan sidomos pas deshtimit me 1982 se nuk do fitonin kurre pa nje Pele,Hollanda pas Cryjf dhe ekipit te madh 1974-78 u zhduk nga harta futbollistike,Gjermanet akoma kerkojne hijet e Matheus,Klinsman,Brehme.Italianet me vite kerkojne lavdine qe u fali dikur Paolo Rosi............Keshtu edhe Argjentina per vite te tera ne kerkim te nje Diego,ne kerkim te nje legjende.
    Maradona ka qene dhe do mbetet dashuria dhe njekohesisht peripecia me e madhe qe njohu Argjentina.

Them se nese Argjentina shpallet kampione,kapitulli Maradona mbyllet perfundimisht..................
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisė!
    Nga Isomer937 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francės!
    Nga Juventini nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e Anglise!
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 12:14
  5. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •