te dashurosh eshte gjithmone me e bukur dhe e vecante.
Te dashuroni
T'ju dashurujne
te dashurosh eshte gjithmone me e bukur dhe e vecante.
Te dyja po me shume dua tme perkedheli ai muaPostuar mė parė nga peshkaqeni33
![]()
Un bashkohem me mendimin e Fiones sepse duhet te dashurosh qe te dashurojne.Postuar mė parė nga Fiona
He mo, c'eshte kjo qetesi. Aha me duket se paskeni frik te dashuroni?
Kam pershtypjen te japesh eshte me e veshtire se sa te marresh. Per vete natyren njerezore ne shpesh i largohemi te veshtires duke emigruar neper rruge me te lehta. Kjo eshte dhe arsyeja qe dashuria shpesh n'a fiket ne duar qe ne flaket e para.Eshte pikerisht(mendimi im personal) pritja jone qe ketij zjarri t'i fryje partneri, qe n'a bene shpesh t'a harrojme zjarrin pa frytur dhe keshtu ai i harruar dal nga dal te shuhet, deri sa vjedhurazi ndonje kalimtar fatlum qe rastesisht kalon andej, t'i fryje e ta ndeze per veten e tij. Fryjini pra zjarrit te dashurise, jepini qe t'ju japi.
ejani te merrni, te merrni, te merrni
ejani t'ju jap, t'ju jap, t'ju jap
ne zemeren time c'kerkoni do gjeni
edhe po s'gjetet gje, mund te ikni prap
"Jestersworld" kam vlersuar gjithmon mendimet e tua, tani vlersoj dhe njeriun qe eshte ne ty.
"Julie" nje pergjigje e zgjuar qe se kisha menduar.
"romeoOOO" nuk e prisja nga nje emer i tille nje pergjigje te tille.Per hir te emrit duhet te dhurosh
"FsHaTaRi" Jam i sigurt qe jeta do ti japi te dyja.
"swat69" Mos prit t'i bejne gjerat te tjeret.
"izauraa" Sikur te ishit cift me "swat69" do shikoni te dy nga njeri tjetrin ne sy .
"MICHI" rruga mund te jete dy kalimshe por ne duhet te marrim vetem njeren.
"Teddy" besoj se je ne rruge te drejte dhe leri supozimet por gjeje.
"Mr Tironci" une te kuptoj dashuria vertet eshte dilem, por vendosmeria ndihmon qe t'a zgjidhesh.
"babybell" Mendje praktike, por mos shpreh deshira se ZOTI degjon
"MiLaNiStE" E kam porositur pas dy javesh e ke ketu.
"Isomer937" Kerkonim mendimin tend jo te filmave.
"PINK" Dyshi eshte numer ideal ne dashuri, kur flasim per dashuri nenkuptohet dyshi ketu ishte pyetja per rolin e njshit
"Fiona" Kur jane dy eshte gjithmon me mire.
"Found" mendimi qe ke per dashurine ne radhe te pare te nderon ty, jane te pakte ata qe japin.
"Evelin" fytyra jote eshte engjellore, deshira jote ca me shume.
"Arberesha" Tregon qe ke nje shpirt te paster.
Jo me kot lash "Pilivesen" per ne fund. Pervec figures qe ka zgjedhur te tjerat mendoj se i ka thene te drejta. Pilivesa ka thene "Jemi te pa fuqishem te kontrollojme ndjenjat e partnerit, por kontrollojme ndjenjat tona. Duke dashuruar ne, terheqim edhe patnerin me dashurine tone". Mendoj se ketu e kishe(dashuroj qe te me dashuroj).Logjik e rrjedheshme aja e jotja. Por nuk perfundon ketu, Piliveses na'i pelqejne shume edhe perkedheljet. Ah moj Pilivese do te jepja te gjitha piket e mundeshme po mos te ishte per ato germat e ngaterruara qe ke ne figure.
Miqte e mij keto jane mendimet e mia
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Ti nuk ke vene zgjedhjen qe dua une ta kam thene dhe ne titull. Mua me pelqen te dashuroj dhe te me dashurojne. Nuk votoj dot; une apsenoj a s;i thone kur nuk voton as per njeren as per tjetrenPostuar mė parė nga Isomer937
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Une jam tip qe gjithenje me shume kam dhene se sa qe kam marre, prandaj edhe do te them se me shume jap se sa qa marr, pra me shume dashuroj se sa qe me dashurojne (cfare te bej qe jam i keq, hahahhaha)Postuar mė parė nga peshkaqeni33
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
vetem te me dashuronin pik ene fudn :P
Partizoni
I DASHUR!
E dashuron?
Neteve te mundon?
Loti te pikoi per te ?
So mua dhimbja te qan dhe ty pa ze?
Te dridhet dora,hapi,qerpiku?
Buzeqeshja e embel nga buza te iku?
I heshtur malli te vuash te le?
Si mua per ty e ty per te
Dhe pak caste i dashur do te vuash
Do t'ia shpreh une ndjenjat e tua
Rreze mengjesi te mbetemi te dy
TI PER MUA E AJO PER TY.
... pak e trishte apo jo?
megjithate them se do te doja te dashuroja.
disobbedisci a chi ti vuole servo
di un dio,
di un esercito,
di una patria...
Postuar mė parė nga peshkaqeni33
Ju jap shume te drejte, embelsira lihet gjithnje per ne fund
, gjithesesi e keni kapur drejte mendimin tim, gjithashtu do te shtoja qe dashuria eshte e pa-evitueshme si ndjenje. Dashur pa dashur do te biem te pakten nje here pre e kesaj dobesie. Eshte mire , apo eshte keq?--Vetem koha e tregon.
piket mi kishe dhene. lol. Nuk mund te lesh aparencen(foto ime) te marre persiper gjykimin tend te drejte(sa e drejte isha ne mendime).
ta-ta
Te dashuroj.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Krijoni Kontakt