Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 153
    Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Drejtori i përgjithshëm i Juventusit është shprehur sërish ironik karshi skuadrës milaneze 04-02-2006

Moxhi: Interi? Sivjet del i dyti

Sokol Kondi

Kur mungon diçka më shumë se një javë nga ndeshja direkte me Interin, Luçiano Moxhi vazhdon të mos e kursejë ironinë e tij ndaj kundërshtarëve: "Interi tani është rivali ynë i vërtetë. Unë e kisha thënë, i ka cilësitë për të dalë i dyti dhe uën vazhdoj të besoj se do t'ia dalë mbanë." Të dielën, më 12 shkurt, Juventusi mund t'i japë fund një herë e mirë çështjes së titullit. Në "San Siro" do të zhvillohet supersfida ndaj Interit dhe një fitore e bardhezinjve do t'i shuante përfundimisht edhe ato pak shpresa që u kanë mbetur djemve të Mançinit. "Nuk e di nëse do të vendoset gjithçka aty, ka thënë Moxhi, por me siguri do të jetë një ndeshje e rëndësishme. Interi në këtë moment është rivali ynë i vërtetë. Unë e kisha thënë edhe më parë se i ka cilësitë për t'u renditur i dyti dhe unë besoj se do t'ia dalë mbanë". Moxhi nuk dëshiron të dëgjojë të flitet për kalendar më të lehtë përpara ndeshjes direkte. "Ndeshjet e lehta s'më pëlqejnë kurrë, janë më të ndërlikuarat". Një battutë për momentin negativ të Milanit. "Nuk ka asnjë dyshim se te Milani duhet rishikuar diçka, duhen disa ndërthurje, por me siguri ata s'janë një skuadër për t'u rithemeluar. E ardhmja ime? Nuk kam marë asnjë kërkesë nga Milani dhe kam thënë gjithnjë se ndihem mirë aty ku jam." Më pas drejtuesi bardhezi mbroi Ibrahimoviçin, një kampion i cili do të qëndrojë në Torino edhe për shumë kohë: "Te Juvja gjobat vendosen atëherë kur është e drejtë të vendosen, por ta ndëshkonim Zllatanin për kartonin e kuq që mori ndaj Romës nuk do të ishte e drejtë. Zërat për një kalim të mundshëm të tij te Reali? Thashetheme kafeneshë, nuk kemi marë kurrë kërkesa nga ana e klubit spanjoll dhe Ibrën do ta mbajmë këtu. Edhe për Balakun janë thënë shumë gjëra, por ne nuk i blejmë lojtarët sa për numër: më të mirët i kemi tanimë." Moxhi ka bërë shaka edhe për ankesat e Xhiraudos lidhur me sjellejet në tribunën e Olimpikos gjatë sfidës Roma Juve: "Nuk e di se çfarë ndodhi, unë e kam zakon ta shoh pjesën e dytë përpara ekranit me një pjatë makarona në dorë. Një traditë kjo që sjell edhe fat sepse gjatë kalimit nga tribunë në restorant zakonisht shënojmë gjithnjë. Në Kupën e Italisë shënuam vetëm një gol, kurse në kampionat dy të tillë."

Markioni, fjalë prej juventini
    Anësori 25-vjeçar i Parmës, që në fund të sezonit do të veshë fanellën e Juventusit, ka folur për ytë ardhmen e tij në ekipin bardhezi: "Do të luaj mes shumë kampioësh dhe besoj se e vetmja gjë e vështirë do të jetë të gjej hapësirë për të luajtur. Ka qenë Juvja ajo që më ka zgjedhur, ndërkohë që klubet e tjera flisnin, bardhezinjtë e treguan me fakte interesin e tyre." Markioni kishte kohë që ndiqej nga Interi dhe Milani, por edhe nga Liverpuli dhe Monako. Por përpara avneturës në Torino mesfushori i verdhebluve duhet të përqëndrohet te shpëtimi i klubit emilian.

Shife kte azmatikin ca thote mre ky plere. A ishallah do zoti e ja fusim nja 3 petulla ne san siro edhe tju tregojme titullin ktyre pastaj.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    O Michi ...

Lere mafiozin se keshtu e ka bere gjithmone ... Sa here qe Interi fillon e stabilizohet me rezultate , fillon e hedh kunja...
    Por ne kemi Mancion , qe eshte njesh fare , ja kthen pergjigjen direkt...

Mancini ASNJEHERE nuk ka qene servil i xhuves apo milanit ...Gjithmone ka fituar me skuadra si Sampi apo Lazio , ndaj nuk e degjenron me replika Mogg mafien...

Moggi eshte bere si gramafon i prish perserit te njetat gjera cdo jave ....

Ja dhe pergjigja e Mancios sot gjithe ironi :
    << Mbi te gjitha ASNJEHERE nuk kam qene dakort me at qe thote Moggi ...e se dyti do thosha qe vendi i dyte eshte nje hap perpara , ne krahasim me kampionatin e kaluar...>>

Mbi t e gjitha duhet ti ruhemi RACALBUTOS , arbitrit te paguar nga Juve perjetesisht ...Mbaj mend edhe ndeshjen Chievo - Inter 2-1 , skandal ...ku shkoi vete Facheti te zihej ne dhomat e arbitrave pas ndeshjeve...

Problemin e thashe edhe me lart ..e kemi tek lojtaret , q e po moren t e verdhe skualifikohen turin tjeter...Dhe ja ne lojtare shume te rendesishem si Samuel , Cambiasso e Stankovic..
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    fitore , inter 1 chievo 0

Por kane marre te verdhe cordoba edhe burdisso .

Juve ka ble tere arbitrat mer e pate ci bene udineses?

Forca inter.

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Inter - chievo 1- 0...

SUPER INTER.....Mjafton te shofesh mbi 25 rastet tona dhe ASNJE gjujtje ne porte per Chievon....i kemi bere zbor...e kemi mbyt nga fillimi ne fund...

Kisha frike nga arbitrat me ne krye RACALBUTON ...Por sot kemi loz SHKELQYER , e nuk kishte ca te na bente fare....

Skandal goli anulluar Cambiassos !!!!!
    Kur gjuan Stankovic , Cambiasso ishte 3 metra pas mbrojtesit te fundit te Chievos ... Se marr vesh se per cfare na e anulloi ....anesor plere...Ndohsta kishin llogarit ndonje gol rrumuje andej nga fundi per te barazu ndeshjen mamabukrit ...

Do nderrohet 1 porte e fushes , se e kishte krisur Adriano me ate gjujtjen....

Figo me ka mahnit ...spektakolar....Kurse Veron ishte mrekulli....

Eshte fitorja e 11 ne 12 ndeshjet e fundit ...nuk kemi cfare te bejme , rubentus po vjedh hapur ...
    Shofim futboll per qefin tone , se me ''ladri d'italia'' nuk fiton dot ...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Juve eshte si qeveria nano qe vidhte votat me lek cdo zgjedhje. Kurse kto blejne arbitrat se kane leke me thes ( leke drroge ).

Forca Inter

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    po bejm futbollin me te bukur ne itali kete sezon,duke filluar qe nga Adriano qe sot u pataksa kur pash ate goditje qe tronditit gjithe stadiumin Figo e kam then qe duket sikur eshte ai Figo qe luante te barca po dhuron spektal ne cdo ndeshje , cambiaso i paparashikushem wow , pra me pak llafe e meritojm titullin kampion
    B

Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Ne lozim me forcat tona mer interista edhe pse kemi tere arbitrat kundra.
    Kurse juve loz me leke drroge.

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    RUBENTUS tregoi fytyren e vertete dje ... Edhe gazetaret qe i lepijne sumen xhuves nga mengjezi ne darke nuk kishin mundesi te justifikonin vjedhjen e hapur ....

Me kete qe ndodhi kampionati humbet besushmerine perfundimisht....

Nejse....

Pasneser kemi nje ndeshje te veshtire me Fiorentinen ....Me kete loje q e po bejme nuk do kishim asnje problem , POR kemi problemin e TE DENUARVE....

Jane SAMUEL , CAMBIASSO , STANKOVIC dhe C.ZANETI , me te verdha ....e nese marrin 1 te verdhe ne dneshjen me Fiorentinen , nuk mund te lozin te dielen ne ndeshjen me xhuven ....

Ndersa nga kampi i xhuves jane CANAVARO dhe TURAM me t e verdha , por atyre si jepete e verdha edhe po te qellojne me pistolete....

Keshtu qe MANCINI ka nje detyre te veshtire per formacionin e se merkures....

Nje mundesi eshte te leje ne stol SAMUEL dhe te lozi me MATERAZIN ...Gjithashtu te lere CAMBIASSON ne stol e te fuse C.ZANETIN (edhe po mori te verdhe varja ) ....

Lexova qe kishin lozur sot ne stervitje edhe CESAR (kish bere 1 gol ) , RECOBA , C.ZANETI ...shpresojme ti rekuperojme ....

FORCA INTER !

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    djema urime, po kryejme nje kampionat te SHKELQYER. I VETMI EKIP QE ESHTE AKOMA NE TRE KOMPETICIONE.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Forca inter edhe poshte azmatiket e juves.

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Klubi i Interit # 17 !(Forca Inter )
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 10:12
  2. Klubi i Interit # 14 !(Forca Inter )
    Pėrgjigje: 150
    Postimi i Fundit: 12-12-2005, 18:56
  3. Presidenti i Interit Moratti jep dorėheqjen !
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 31-01-2004, 13:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •