Qe ky copa mishit me dy sy eshte kafshe e paidentifikuar te tregon thjeshte ngjarja, por edhe ky qe i paska futur kete titull "talibani shqiptar" nuk shkoka shume large......
Qe ky copa mishit me dy sy eshte kafshe e paidentifikuar te tregon thjeshte ngjarja, por edhe ky qe i paska futur kete titull "talibani shqiptar" nuk shkoka shume large......
Nese nuk te pelqen kritika, mos bej gje, behu askushi!!
Mos,ca po na degjojne veshet.Ajde injorant ajde.Keta lloj nuk di as si ti quash.Ti thuash kriminel nuk e meriton,se 99% e kriminelave nuk do e kishin bere nje gje te tille.Kjo eshte nje nga gjerat me te uleta dhe te pa motivuara qe mund te beje nje njeri.
Po nuk ndahej dot qorri te pakten dhe ta mbyllte me aq???Po nuk ka shume faj ai,me shume faj ka babai gomar qe i ka dhene nje edukate te tille.
Une burgun nuk ja uroj kurre asnjeriu,po ky gje e ulet i ka hallall shume vite atje.
P.s:Sa per titullin talebani shqiptar eshte shume i goditur per mua,se ti thuash vetem shqiptar nuk e meriton ai.Shqiptaret kane shekuj qe bashkejetojne e martohen ndermjet perkatesish te ndryshme fetare.Megjithate duke pare origjinen nga Maqedonia,ka mundesi te jete vertet nonji ''turqeli''
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 01-02-2006 mė 23:16
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Nje vogelush pa mend ne koke .. nje plehre tjeter e shoqerise ..
Çfarë flliqësire! Qelbësirat si ty rastet e këtilla çnjerëzore i shfrytëzojnë për të shfaqur urrejtjen që mbajnë në brendi të shpirtit. More hajvan ku e merr ti të drejtën të dalish e ti shajsh gjithë kosovarët e gjithë shqiptarët musliman! Me këtë që ke shkruar vetëm sa na bën të ditur mentalitetin e prishur që ke. S’meriton të shkelish në tokën shqiptare. Hajvan.Postuar mė parė nga don zuani
ps. Moderatorë! Veni syze, lol.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 02-02-2006 mė 04:17
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
Ty padyshim të rrjedh gjak sllavi në damarë. Ik pirdhu! Srpsko govno!Postuar mė parė nga Antimafia
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 02-02-2006 mė 04:38
o fjollat, fatkeqesia jone eshte se nen petkun e fese Islame kemi "integruar"
nen termin "shqiptar" shume turq, jevg e plot mbeturina te perandorise
me pa vlera qe ka nxjerre njerezimi. Mesa shoh ty nuk te beka fare pershtypje
akti makaber i nje te ashtequajturi "Shqiptar", dhe i nje babe te dale nga
zgeqet e anadollit !!! Kush eshte fėlliqėsira ne kete mes?!!!!
Fëlliqësirë në këtë mes është njeriu që paragjykon njeriun nga emri, kombësia ose feja, pa e njohur fare. Në këtë rast edhe ti sikur këta flliqësirat që i kam citu po paragjykon, megjithëse nuk njeh mendimin tim rreth temës.
Nga e morre vesh ti këtë:
Kjo s'është gjë tjetër përveç parygjykimi yt i gabuar! Ti më paragjykon mua për gjëra që as nuk i kam thënë as i mendoj, po që vetëm ta merr "mendja" ty.Mesa shoh ty nuk te beka fare pershtypje akti makaber i nje te ashtequajturi "Shqiptar", dhe i nje babe te dale nga
zgeqet e anadollit !
Mos ja fut kot!
Postuar mė parė nga fjollat
Cfar lidhje kane sllavet me kete teme??????
Apo teoria e vjeter e talibaneve :
Jemi mysliman fanatik ne menyre qe ti shpetojme asimilimit te sllaveve dhe te vlleheve.
Nuk e di ku bazohet gjithe kjo teme??
Te ajo ca thote nje grua qe ndahet per ishin e saj, qe ne keto raste , ne ndarje thone te fundit, e kur je dhe mysliman do fusin dhe kete ne mes.
Une , si shqiptar nuk kam degjuar deri me sot ndonje shqiptar qe te abortoj gruan e huaj se do dal femija i krishter???!!!
Di me mijera qe kane lindur femi e nga mysliman i kane pagezuar te krishter, ose kur grate i kane pasur te huaja i kane lene atyre te vendosin.
PO NUK KAM DEGJUAR EDHE NJE RAST TE TILLE ME PARE, qe ta besh problem e hapesh tema sikur eshte problem shoqeror.
Per dhunen po , di shume qe sillen si kafsh me femrat, kjo vjen nga prapambetja si shoqeri, edhe ne perendim me pare dhuna ne familje qe problem e deshte vite edukim e pune ta hiqje.
Nuk justifikohet vetem me fe.
Se te gjitha fete pakashume kur jane ekstreme jane te njejta per dhunen ndaj grave.
Tani keto debatet nderfetare bejne dhe pak buje , e kane prirje gjithe konflikualet te futen ne to.
E keqja me e madhe e gjithe kesaj meseleje eshte se na shtohet nami i keq neve shqiptareve kudo qe jemi, bile tani per nje gje akoma me te frikshme qe ne te vertete ne nuk e kemi fare. Flas per ekstremizmin fetar. Fatkeqesisht ne Kosove e Maqedoni ka akoma monstra te tilla. Por ata se meritojne emrin shqiptar se SHQIPTARI i vertete nuk e vret kurre nje bebe ne bark te nenes sepse ka nder e dinjitet. Ne hell shkofte.
Shqiperia eshte Evrope e jo Azi!!
Krijoni Kontakt