Shqipe dhe vetem shqipe.
Postuar mė parė nga __SwEeT_GirL__
KA rendesi me sweety girl ka por sje provuar ti hala kur te lere ndonje mess 4 rrugeve ne te njeten forme sic ke ate avatarin aty.
Me nje te huaj ske asigje te perbashket pervec se jeni human te dy edhe jetoni per momentin bashke.
Doja te flas lapidar : Me SHQIPTAR edhe PIKE.
Vajz_Kosove
Mendoj se nuk ka edhe aq rendesi, mbi te gjitha jemi njerez qe na ka bere Zoti (megjithate do me pelqente qe personi tjeter te fliste te njejten gjuhe me mua, gjuhen e nenes)
Un nuk kam pasur kurre shoqe Shqiptare, vetem te huaj.
Megjithate mendoj qe me nje vajze Shqiptare do t'ja kaloja me mire, sepse un i pelqej vajzat Shqiptare, sepse ato jane mjaft krenare, por edhe te zgjuara.
Ky mendim i im eshte thjesht pak stereotipe, por tani nuk kam se c'te bej se un nuk jam perfekt. Mua me eshte dhene rasti te rrij me vajza Shqiptare dhe me ka pelqeur shume krenaria, inteligjenca, por edhe urtesia, zhvillimi mendor dhe demokrat, melankonia dhe rrespekti qe kane ato per njeriun dhe vecanerisht per burrin e tyre.
Per mendimin tim vajzat Shqiptare kane nje taban me te forte dhe me te sigurte se sa p.sh vajzat Hollandeze. Tani ndoshta po i gjeneralizoj, apo po i bej pak gjerat stereotipe, por rendesi ka qe un e di kete.
Po te kisha un mundesine, atehere do te zgjidhja per nje vajze Shqiptare.
U mundova me ate sterotipin tim, persa i perket kesaj teme ta shpjegoj, por un mendoj qe zemra e ime ndjen pak me shume per nje vaze Shqiptare se sa vajza nga vendet e tjera.
Pse- ne nuk di ta shpjegoj edhe aq mire.
Kalofshi mire.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
"Shoveniste?"Postuar mė parė nga babybell
E ti paske thone boll, theje qafen e kaloje jeten me ke te dush se fare e mrapshte koke...
Megjithese, nuk je e vetme...
Para disa ditesh shkruante dikun se ne Therande (Kosove), pas luftes, kemi 75 raste qe "Femra Shqiptare," kane vene kurora martese me te huaj...
Edhe kjo na u ka dasht...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arb : 18-02-2006 mė 03:52
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
HOPE THE BEST edhe un njoh shum raste ne fisin tim, qe jan martuar me shqiptar dhe jan ndare pas pak kohesh (ndarja ndodh per mos perputhje mendimesh pamvaresisht se cilit vend i perket).
MICHI ndodh qe edhe nje shqiptare te" te ler ne mes te 4 rrugeve" edhe pse, eshte nje shprehje qe nuk me pelqen shume,nje grua duhet te jet aq e pamvarur (ketu flas nga ana ekonomike dmth qe duhet te ket punen e vet dhe jo te pres nga burri cdo gje)ti dali perzot vetes.duhet te zgjedh nje shqiptar sepse keshtu jam e sigurt se nuk me len ne mes te 4 rrugeve apo sepse e dua dhe me do????
me nje shqiptar kam te perbashket dy gjera qe jemi te dy human dhe qe kemi lindur te dy ne te njejtin shtet(dhe jo sepse kete e vendosem ne).
nejse, them qe nuk ka rendesi shetesia.
disobbedisci a chi ti vuole servo
di un dio,
di un esercito,
di una patria...
maroj icik per italjone lali......
Krijoni Kontakt