Une kisha pas qef te martohem me te huaj nese jetoj ne Ballkan kurse nese jetoj ne perendim me shqiptare. Nese jetoj ne vendlindje e asimiloj nje te huaj ne shqiptarePostuar mė parė nga chemical
Kurse ne perendim me asimilon ajo mua
![]()
Une kisha pas qef te martohem me te huaj nese jetoj ne Ballkan kurse nese jetoj ne perendim me shqiptare. Nese jetoj ne vendlindje e asimiloj nje te huaj ne shqiptarePostuar mė parė nga chemical
Kurse ne perendim me asimilon ajo mua
![]()
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Dashuria eshte e verber.
E ce do shqipo , sa per bela . ( gelltit nje luge corbe te prishur dhe e vjell gjithe jeten ) lol
Te huaj desha me thene ne fakt , secili n'hesap t'vet .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
E di si eshte puna? Shqiptarin e ke si vetja, e njeh si ne shprehje, zakone, halle e te gjitha.
I huaji edhe po te lindi dashuria mund te mbetet gjithmone i huaj deri diku.
Mgjth eshte nje shprehje qe thote:
Zemra ka arsyet e veta qe arsyeja nuk i njeh. Keshtu qe si dihet, po re ne dashuri, dhe i huaji dhe shqiptari mbeten "te barabarte" keshtu qe une votova s'ka rendesi edhe pse me shqiptare me ka ngjitur me shume se me te huaj perendimore.
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
shqiptare ore shqiptare se tradhtojm vendin patriotet dmth per martes se per fun skam gje me asnje rac :P
por serioze shqipo shqipo 100%
Partizoni
une them qe s'ka rendesi pavaresisht se koka thote qe menje shqiptare mund t'ia kalosh me mire per qindra arsye.
Ceshtja eshte se robi nuk martohet sa me kalu kohen por martohet me njeriun qe do dhe kete nuk e komandojme dot. Pra nuk ka rendesi....................
Eh ska shume rendesi. Rendesi ka te duhesh.
Shqiptar them une qe eshte me mire
Por jetes nuk i dihet.
une jam per "e huaj" ne idealin tim... shqiptaret jane shume mendjengushta per shijet e mia![]()
Debatiku ose Kapedani duhet te jete...lolPostuar mė parė nga PINK
Sa per temen,
Gruaja e nje gjykatesi ka thene:
"E mire eshte, ajo qe ta bo qejfin..."
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 02-02-2006 mė 17:34
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt