Ka dy jave qe eshte mbyllur, e pashe te udhes tju pyes nese dini se kur mund te hapet nenforumi i padoganes. Ju faleminderit!
Ka dy jave qe eshte mbyllur, e pashe te udhes tju pyes nese dini se kur mund te hapet nenforumi i padoganes. Ju faleminderit!
Ezekiel 25-17.
Julius sado e hapja une nje teme te perafert
sepse aty thote deri nga java tjeter
por u bene 2 jave ?????
Cfare do behet me padoganen
Na jepni nje pergjigjie sepse nuk ka lezet keshtu ......
Ndiqni Shembullin Tim !
Bojkotoni Forumin !
Do na e ndiejne mungesen se vec ne ( PADOGANIERET ) jemi Anetaret me AKTIVE
Postuar mė parė nga MUA-HHH
Sa trre menja mer i shkrete! Gjithsesi po mu boka qefi nga inisiative qe ke. Ste dija kshu kokpallaske
![]()
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
MuA-hhh i papare qeke dhe ti o shpirt revolucionar.
Me te vertete une pashe ate shkrimin mbylur deri ne fund te javes dhe thashe qe eshte gallate si shkrim pasi nuk percaktohet per cilen jave e kane fjalen.
Na ka ik zari megjithe kete censuren e ketejshme. Na ka marre malii per cik PDG te shperhapemi nje here.
Postuar mė parė nga Macho
leri llafet po si moderator qe je na jep ndonje pergjigjie ?????????
se nuk shtyhet edhe keshtu :S
Postuar mė parė nga Macho
dhe zoteria juaj eshte moderator? fakti qe jeni moderator nuk ju jep te drejte te shani e te ofendoni askend. perkundrazi duhet te jeni ju qe jepni shembullin perpara te tjereve...me vjen keq qe kete dueht t'iua them une...nje cope forumisti kokpallaske si muahhhhhh
Gjerat me te rendesishme jane me te veshtirat per tu thene, jo se mungojne fjalet,por mungojne zemrat qe ta dine ta kuptojne
Nuk eshte moderator Macho qe thoni ju. Eshte aop apo sop ne chat. Te gjithe ata qe e kane nickun te ndritshem si kepuce llustrafine jane AOP-a apo Sop-a. Keshtu qe Swat dhe Teddy e keni ngaterruar. Sa per sqarim ua thashe mos e merrni per keq postin.
Ezekiel 25-17.
I ka ik lezeti Forumit pa padoganen.
un e bera nje kerkese dhe ma fshin direkt
as su indinjuan te pergjigjeshin fare
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Arysja tregon mer n'fund te javes hapet..
U ben 2 jav su hap hic..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt