Postuar mė parė nga sh.hasanaj
une thjesht komentova dicka te thene me siper.....
per sa i perket informimit per fene, te gjithe jemi injorant , ketu perfshi veten dhe te tjere....
une thjesht komentova dicka te thene me siper.....
per sa i perket informimit per fene, te gjithe jemi injorant , ketu perfshi veten dhe te tjere....
Enya-Adiemus
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 28-10-2004 mė 03:52
Postuar mė parė nga Klaraaa
une mendoje qe shqiptaret te cilete jane muslimane e qe agjerojne ata e dine per qka agjerojne,kurse ata si ti nuk besoje aspak qe agjrojne ose qe mendojne ndonjehere per agjerime sepse nuk din domethenjen e agjerimite e kush nuk dine per qka agjrone nuk agjrone jame i sigurte..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 28-10-2004 mė 03:53
djema mos u ngutni se do te vie fundi i cdo privitvizmi dhe agresiviteti......
Hajde teme hajdee....
Te Shpeshta jan raste te tilla dhe nuk ka noi gjo t'keqe
dmth s'esht per tu diskutuar
Klaraaa e ka i far t'drejte !
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Postuar mė parė nga fundamentalisti
Une agjerimin nuk e di sepse jam lindur dhe rritur e Krishtere, mgjth une per respekt te fese muslimane agjeroj vetem nje dite qe eshte baraz me 30 dite qe mund te agjirosh ti apo dikush tjeter musliman,
ti shume gjera nuk i di, dhe eshte mire mos te komentosh njerezit , une e kam vendin ku te dua une, kam qene e lire dhe do jem gjithmone, qofte ne mendime qofte ne zgjedhje,
ps dhe pastaj thone qe femrat jane llapazane , sa cudi!
Enya-Adiemus
prandaj edhe e cilesova "Jemi injorant"
Enya-Adiemus
Klaraaa edhe pak edhe do te qujm santa Klaraaa.. keshtu vazhdo
RIPPR
nqs ndjehesh mire, ashtu me quaj!
Enya-Adiemus
pse po s'u ndjeva mire nuk ke qef ti me te thhirr ashtu ee? po ce do se je martu se kto santat ne pergjithsi kane qene beqarekshu qe nese do me te bo qefin....
nje luitje e kam per ty Klara me lara... mos agjero se e ke kot mos e lej veten pa buke uje e pa unci unci se nuk i duhet askujt respekti jot... aq me pak ty. te dua shum![]()
RIPPR
Postuar mė parė nga Acid_Burn
te lutem mos mendo per mua,
edhe nqs agjinoj ta kesh te sigurte qe nuk agjinoj qe te fitoj te pakten, respektin tend, eshte gjeja e fundit qe mund te mendoj.....dhe besoj qe gjerat ne jete jane reciproke, apo jo?!
Enya-Adiemus
Krijoni Kontakt