Close

Rezultati i Sondazhit: A do te martoheshit me nje njeri qe ka perkatesi tjeter fetare?

Votues
139. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

119 85.61%
  • jo

20 14.39%
Faqja 5 prej 43 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 430
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Ne baze te Ligjit Islam, muslimanit i lejohet te martohet me nje te krishtere apo jahudije. Ne jemi ne kete drejtim shume me te hapur se sa fete e tjera qe as nuk japin as nuk marrin.

Sa i perket asaj qe ka thene Fundamentalisti qe dikush patjeter duhet te nderroje fene ... nuk eshte e vertete. Nje musliman mund ta kete gruan e krishtere dhe ajo te jetoje si e krishtere deri ne fund te jetes. Askush nuk e detyron te nderroje fe. Mirpo nese flitet per nje familje qe e praktikon fene nje martese e perzier do kishte nevoje per nje tolerance madheshtore per te menjanuar problemet.
    RIPPR

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609

Talking

Citim Postuar mė parė nga Acid_Burn
    Ne baze te Ligjit Islam, muslimanit i lejohet te martohet me nje te krishtere apo jahudije. Ne jemi ne kete drejtim shume me te hapur se sa fete e tjera qe as nuk japin as nuk marrin.

Sa i perket asaj qe ka thene Fundamentalisti qe dikush patjeter duhet te nderroje fene ... nuk eshte e vertete. Nje musliman mund ta kete gruan e krishtere dhe ajo te jetoje si e krishtere deri ne fund te jetes. Askush nuk e detyron te nderroje fe. Mirpo nese flitet per nje familje qe e praktikon fene nje martese e perzier do kishte nevoje per nje tolerance madheshtore per te menjanuar problemet.
    Po une meqe kam fen myslymane , ma lejon feja te marr burrin katolik
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Pse me pyt mu ALBA ti e din pergjigjen
    RIPPR

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    afer jush
    Postime
    81

me fal veq ku e ke lexuarete kete ne abetare apo ku, nese mundeshe mem kalxu edhe une ta shoh ta lexoje te lutem mos fol me zemer po fol me fakte ....
    ajo familje qe mendone ti me nje tolerance madheshtore patjeter kane me pas problem............
    djema mos u ngutni se do te vie fundi i cdo privitvizmi dhe agresiviteti......

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    fundo mos u boj fustan ... a nuk ka qene vete Muhammedi a.s i martum me te krishteren Marie??? A nuk pati dhe djale me te??? Ik edhe ca kohe ne mejtep pastaj fol me mu. Me trego abetaret ti mu. Dashka fakte surrati jot.
    RIPPR

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    aman ore akoma duke diskutuar kto tema idiote.....kjo nuk eshte pare nga prinderit e gjysherit tane, dhe ne ne shekullin e 21, me injorancen gomaritike diskutojme ......Cfare feje e merr ti e cfare feje e marr une..........boll qe nuk merr jevgun dhe arabin, apo kinezin e ku di une......te jete shqiptar thuj, po edhe po qe fe e perzime Zoti eshte NJE dhe femija me fe te ndryshme beso ne Zot,

ps as me ka shku ne men me pyt nonji cfare feje je ti , qe te martohem une me ty, apo te lidh shoqni, ppppppppfffffffffff
    Enya-Adiemus

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Klaraaa
    aman ore akoma duke diskutuar kto tema idiote.....kjo nuk eshte pare nga prinderit e gjysherit tane, dhe ne ne shekullin e 21, me injorancen gomaritike diskutojme ......Cfare feje e merr ti e cfare feje e marr une..........boll qe nuk merr jevgun dhe arabin, apo kinezin e ku di une......te jete shqiptar thuj, po edhe po qe fe e perzime Zoti eshte NJE dhe femija me fe te ndryshme beso ne Zot,

ps as me ka shku ne men me pyt nonji cfare feje je ti , qe te martohem une me ty, apo te lidh shoqni, ppppppppfffffffffff

Klara je i cik si beqare e stazhonume ti. Prindrit e tuj dhe te mite kane jetu pa fe. Edhe gjyshrit e tuj (jo te mite) noshta kan qen partizon dhe parizone jan njoft ne llogore edhe i ka martu partia.
    Ty nuk te detyron kush, si, cfare dhe kur ta marresh.. nuk ke pse i vlerso temat si idiote vetem se nuk te pelqejne ty. Atje ku te pelqen (si vendodhje qe ke lon) shife pak se sa kan mor jevgun, arabin, kinezin etj etj... per ata kto qe thu ti jane idiotsira ... per ata ti je 10000 vjet mrapa qe ben diferencime te tilla.

So.. me respekt per teton... falje tetos... tetos falje.
    RIPPR

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    afer jush
    Postime
    81
    fundo mos u boj fustan ... a nuk ka qene vete Muhammedi a.s i martum me te krishteren Marie??? A nuk pati dhe djale me te??? Ik edhe ca kohe ne mejtep pastaj fol me mu. Me trego abetaret ti mu. Dashka fakte surrati jot.

o acid i paperpunun edhe ajo ka jetuare tere jeten si krishtere aaa...
    djema mos u ngutni se do te vie fundi i cdo privitvizmi dhe agresiviteti......

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    ktu nuk eshte tema me fol si ka jetu Maria ... ajo e pranoi Islamin masi u mart ama kur u martu ishte e krishtere. nese si musliman ndjekim traditen e te Derguarit edhe martesa me nje te krishtere eshte pjese e tradites. une kete e solla shembull me tregu qe sa tolerant jemi ne muslimanet karshi besive te tjera.

P.S folim aty ku duhet une e ti ne lidhje me abetaret
    RIPPR

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    Klara je i cik si beqare e stazhonume ti. Prindrit e tuj dhe te mite kane jetu pa fe. Edhe gjyshrit e tuj (jo te mite) noshta kan qen partizon dhe parizone jan njoft ne llogore edhe i ka martu partia.
    Ty nuk te detyron kush, si, cfare dhe kur ta marresh.. nuk ke pse i vlerso temat si idiote vetem se nuk te pelqejne ty. Atje ku te pelqen (si vendodhje qe ke lon) shife pak se sa kan mor jevgun, arabin, kinezin etj etj... per ata kto qe thu ti jane idiotsira ... per ata ti je 10000 vjet mrapa qe ben diferencime te tilla.

So.. me respekt per teton... falje tetos... tetos falje.

Fatkeqesisht, beqarise i kam thene lamtumire ca kohe me pare.....por jam martuar fatmiresisht e stazhonume ne jete....Gjysherit e mi, prape, fatkeqesisht nuk kane qene partizan por kane studiuar jashte shtetit,

Sigurisht askush nuk me detyron per asgje,
    Me besdis pak si mendimet e tua, apo te te tjereve, po ashtu edhe injoranca e disave te shoqerise shqiptare, qe diskutohet akoma feja ne lidhje martesore,
    as nuk dua te te shpjegoj ty ose te diskutoj per familjen time, me nje nivel si puna jote....dhe se nga vij une, pak rendesi ka,
    ....per familjen time... nqs ke bere shkollen e mesme, nuk besoj se e ke kaluar klasen pa u cuar qofte ne letersi apo qofte ne Histori dhe nuk ke permenduar mbiemrin tim te trasheguar me shekuj...ohhh po...ti me njeh thjesht si Klara-tiranse, Me mire, keshtu!!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Klaraaa : 24-10-2004 mė 12:22
    Enya-Adiemus

Faqja 5 prej 43 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Martesat midis shqiptareve me besime te ndryshme
    Nga Natyral nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:07
  3. Pagėzimet dhe martesat shqiptare
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-08-2006, 09:06
  4. Disa shkrime rreth budizmit
    Nga drini_nė_TR nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 28-02-2005, 12:56
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •