kete punen e fejes nuk e bejn problem ata qe dashurohen , por rethi se ku jetojn
faktori i jashtem ....![]()
kete punen e fejes nuk e bejn problem ata qe dashurohen , por rethi se ku jetojn
faktori i jashtem ....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 15-01-2010 mė 20:44
Pse jo?
Cifutet i kam pase fiksim perhera![]()
Une e kam thene shume here, po e perseris prape. Para se te jemi myslimane, katolike, ort'hodokse, bektashi apo te ndonje feje tjeter, jemi NJEREZ.
Duke u bazuar mbi kete qe thashe, nuk do te martohesha me ekstremiste fetare, kjo eshte e sigurt, por se ēfare besimi do te kishte ajo per mua nuk ka rendesi fare. Do e respektoja fene e saj cilado te ishte.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ndjenja eshte e shenjt .Gjithe te tjerat jane secondare!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Po ariti puna deri ne martesa, feja nuk ka as nje rendesi. Feja, mund te ndikoje ne fillim te njohjes. Zgjedhja behet qe ne fillim dhe jo kur shtrohet pyetja e "muajit te mjaltit" :P.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Ti thua qe nuk shoh ku asht problemi !.Ke te drejt, qe naten Afrikanja nuk shifet dhe nese rrin ne errsir nuk shef ndonje problem hahaha, por nese e marton Afrikanen mos del ne drit se esht turp me te pa kush...
Te martosh nje shqiptare te besimit muslima apo ana-sjelltas esht nje krenari,ndersa femit le te i respektoin te dy religjionet dhe shtyllen qendrore te besimit ne nje Zot.
Me lejoni pak jasht teme ;Me duket shum banale kur prezentoin njeri tjetrin; Musliman ose Katolik, me tingllon rend nese nuk thuhet me par Shqiptar dhe pastaj cek perkatesin fetare si ;Nje shqiptar i besimit(ose fes)Muslimane,ose nje Shqiptar me besim fetar katolik, e jo me nje musliman ose nje katolik,e nese shprehi keshtu nuk dim per cilin nacion e keni fjalen,ndoshta shprehet pa ndonje qellim te caktuar, si ne verbalizem,por asht e damsheme.
jo, sepse kur vin festat skam qef te jemi te shperndar, un jam katolik dhe nusen do ta marr katolike,plus te jete dhe shqiptare.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Siq thonte gjyshi me mir dreqi yt (qe ke gjuhe te perbashket) se sa engjulli huaj...
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
neve te gith mund te japim nje pergjigje me po,jo ose ndoshta ne nje caste instikti ose nje pergjigje te shpejt ne kete raste...
edhe pse dashuria eshte e cmuar dhe nuk mund ta dish te ardhmen...
por te maresh dhhe te analizosh te ardhmen se ku do te conte ajo martes,sa do te zgjatte,si,sa....
dihet se askund..
edhe pse te gjith jemi shqipetar dhe kjo eshte me e rendesishmja,por p.sh te martohet nje muslimane me nje person te nje feje tjeter.....
ne raste festash nuk do ishin bashke,bashkshorti feston krishlindjet,gruaja me Kur'anin ne dore,as qe i pregadit ushqime per te manifestuar, dhe anasjelltas...
ajo bene namaz ne dhome kryqy......dhe anasjelltas.... cfare martese kjo?!
dikush paska thene nese nuk me bene te ndryshoj fene dhe ta mbajm te dy fete tona...
ateher kjo i bie qe per nje martes te shendosh ne kete raste...ne ate shtepi qe do jetonte cifti te mos ket asgje qe simbolizojn cilen do fe....qe bien ne kundershtim me njera tjetren.....
nese mendojm te gjitha keto pergjigja e shumices do ishte jo...
e teprova une...![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nuk jam praktikante e fes time.. Nese feja e tij do me ndalonte dicka qe me pelqen (si myslymanet qe bejn ramazan e nuk han mish derri) do e kisha te veshtir te zgjidhja![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Krijoni Kontakt