Close

Rezultati i Sondazhit: A do te martoheshit me nje njeri qe ka perkatesi tjeter fetare?

Votues
139. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

119 85.61%
  • jo

20 14.39%
Faqja 27 prej 43 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 430
    ..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Se kam menduar ndonjehere per muslimane praktikante.Sepse si tip nuk me terheq fare femra e mbuluar.Per mua eshte nje shtypje qe i behet femres.Keshtu qe edhe minimizohet mundesia qe te kem mundesine qe te njoj nje femer te tille dhe te bie ne dashuri me te.
    Nejse keto jane gjera qe nuk fliten kot se koti.Duhet ti perjetosh qe te japesh nje mendim te sakte.Se besoj se do kem nje mundesi te tille.E dashura ime eshte e lindur katolike por ateiste e thekur keshtu qe s me ka shkuar nedermend kjo gje.Por mora si shembull nga prinderit e mi,megjithse jane jo praktikante ose me mire agnostike e jo fetar.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une personalisht mendoj se cift shume i mire do te ishin White Knight me Drini_i_Zi, normal po te ishte njeri prej tyre femer

Paramendoni cfare jete, plot sfida dhe debate - monotonia do te zbehej deri ne zhdukje.

i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anėtarėsuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Po ? Do mirrje muslimanen , praktikante ?
    Do ta merrja po nqoft me mu, e harron krejt praktike e islamit, slezeton mo feja, nis praktik tjeter ma natyrale... hahauahaua!

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Fene as e perfill fare ne kete rast.Fete jan si partit(partit bej bla bla per politiken e fete bla bla per kuran e bibel) secila ka avazin e saj ,,,,,,,,me intereson personi vetem.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Gjithcka e mire ka Fund!! Maska e Warning
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    Po crendsi ka nese eshte katolike musliman ortodoks apo dhe te tjere
    Me rendesi eshte te jete i forumuar si njeri perkatesia fetare nuk luan ndonje rol te rendesishem ne jete

Hajt shendet...
    !Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Ktu shum persona skan kurfar perkatsie fetare , prandaj edhe sju pengon martesa me ndonje te perkatesis "tjeter" fetare , qe ne te shumten e rasteve jan te pa fe.

Si mund nje musliman/e te bashkjetoj me nje tjeter qe han mishin e derrit , pijn alkool ose ka veti tjera qe jan ne kundershtim me mesimet Islame ?
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Ktu shum persona skan kurfar perkatsie fetare , prandaj edhe sju pengon martesa me ndonje te perkatesis "tjeter" fetare , qe ne te shumten e rasteve jan te pa fe.

Si mund nje musliman/e te bashkjetoj me nje tjeter qe han mishin e derrit , pijn alkool ose ka veti tjera qe jan ne kundershtim me mesimet Islame ?

E po prandaj them une ,sapo te lidhesh me ndonje me vrap te shkosh te kasollja te shohesh ka derra ,apo jo qe ta kuptosh se eshte me fe apo pa fe .

mishi derrit te dalte ne ball ishalla se spo dini c'far po thoni me .
    Ja te bjeri ndonje si ky Ddrini qe o nen ,o nen qe nuk mendon qe ta doje ,ta respektoj ,te kalojne jeten sa me mire se te dy jane njerez po mendon per mishin e Derrit .....
    PUPUPUPUPUPU aKOMA NE SHPELLE JU .

KAM QESHUR ME LOT SE KISHA KOHE QE S;KISHA QESH ,LARG QOFT TE MARRESH TE MATUFEPSURIT E FESE

PROUD TO BE MUSLIM
    Anėtarėsuar
    20-08-2007
    Vendndodhja
    TIRANA,ALBANIA
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Une e kam marre grun te pafe.Ben njeriu gabime ndonjehere.
    Sa per shtese ;Kam pa nji arabe sot ,me shami dhe me xhinse te ngushta sa ju dukte dhe formati i pjeshkes.
    SHYQYR QE E PASKE PA NJE TE TILLE TI, SHUME GJE E VECANTE,KURSE UNE CDO DITE PO SHOH TE TILLA NGA ATO "PA FE".
    BEJE VETE DIFERENCIMIN.

SA PER TEMEN, THEM SE KA SHUME CILESI TE TJERA MBI TE CILAT BEHET ZGJEDHJA PER MARTESE,DHE SE PERKATESIA FETARE NUK LUAN NDONJE ROL TE VECANTE. PRA,PO.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FATMIR-CUPI : 30-10-2008 mė 09:42

PROUD TO BE MUSLIM.
    JAM KRENAR QE JAM MUSLIMAN.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Rinia gezon jeten sot

Un kam martuar vajzen e shoqerusit numer nje(taksistit) te kryetarit te myslymanve te shqiperis Hafiz Sabri Kocit ndjes past .
    Edhe pse ai ishte ne kontakt me myslymanin e pare te shqiperis femit i ishin pagezuar (nga disa amerikan)ku nusja ime kishte pervetsuar shume anglishten dhe mesonte femive bibjen.

Kur u fejuam deshira ime dhe e familjes time ishte qe nusja te pakezohej ne Kishen kristiane(perse babai u habit kur i komunikoj qe eshte pagezuar ne Pishin)!!!

Mbas nje viti ne U martuam ne Kishen e Nen terzes Nga Ati Zef Pellumbi.Femit tane jan pakezuar dhe nusja time per karakter qe kam e jeta qe ndjek pergjigjet: qe me pelqen jeta si katolike si ocidentale.Ajo Din bibjen me mire se mua.
    Por duhet te merni parasysh qe un jam dhe ne Shtetin e Kishes dhe italia ma ka forcu kete besim.
    Ju pershendes.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    S mund te jetoje dot,keshtu qe duhet te zgjedhi sojin e vet te jetoje.
    Po mir mor Drinush po perendimoret idiota jane qe hane mish derri?Edhe vete Gjergji i Madh e preferonte shume kete lloj mishi .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 30-10-2008 mė 11:06

Faqja 27 prej 43 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Martesat midis shqiptareve me besime te ndryshme
    Nga Natyral nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:07
  3. Pagėzimet dhe martesat shqiptare
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-08-2006, 09:06
  4. Disa shkrime rreth budizmit
    Nga drini_nė_TR nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 28-02-2005, 12:56
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •