hi,
po, skam as nje problem per perkatesine fetare..jam tolerante...
hi,
po, skam as nje problem per perkatesine fetare..jam tolerante...
Kjo teme eshte thene e sterthene por po shkruaj edhe nje here.
Nqs une dashurohem me x vajze dhe jemi te ndryshme persa i perket Fese,une do e dua pasi nuk ka lidhje fare Feja.Mjafton qe ne te kuptohemi me njeri-tjetrin dhe te shkojme mire pa te tjerat jane problemi i vogel.Ka ikur koha e qepes tani.
Lindi
kur jemi te dashuruar,ma merr mendja qe askush nga ne pyet se njeriu qe dashuron eshte mysliman,katolik,ortodoks ,budist apo i perket ndonje feje tjeter..deshirojme me shume se cdo gje tjeter te kalojme cdo sekond te jetes bashke me te,,,,,,,, feja apo besimi eshte dicka qe cdonjeri prej nesh e ndjen ne zemren e jeten e vet......e kush beson e eshte fetar me te vertete ,pranon cdo njeri pa pyetur se cfare feje i perket..........ajo qe ben te duroje martesen,eshte dashuria e besimi qe kjo dashuri do te duroje pergjithmone,
Po, do martohesha, nese martohem. Pse duhet te privohet ai nga mundesia per tu lidhur me mua, vetem e vetem se i perket nje feje tjeter?
E pra une po e thyej,
nuk do martohesha,
jo jo u bera pishman,po te jete nje e krishterke e mire ama,qe tma mbushe menjen per te gjitha (ndonje e lehte dhe i falet) do e merja.
me mire vone sesa kurre....
Postuar mė parė nga dardajan
Lapsus
rreth xhamise dhe jo rreth kishes
larguar forever
mire e ke thene evelyn..ne fund te fundit zoti eshte i njejte per te gjithe ...
kur do vije koha ta kuptojne te gjithe e te behen me tolerante se na mbyten me keto paragjykime????
???
Patjeter qe do te martohesha... besimi fetar eshte thellesisht intim...Postuar mė parė nga Julius
Per mua nuk ka rendesi perkatesia fetare.. por shpirti dhe karakteri i nje njeriu.......
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Pergjigjen me te sakte ti Zemrushja e jepje duke then ... Qe vete si e ke marr burrin, te nje feja apo joPostuar mė parė nga Zemrushja
![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt