Po, pse jo, fundja fundja zoti nje eshte. Gjithashtu ka gjera me te rendesishme qe duhen konsideruar ne nje lidhje sesa feja.
Po, pse jo, fundja fundja zoti nje eshte. Gjithashtu ka gjera me te rendesishme qe duhen konsideruar ne nje lidhje sesa feja.
Just Be Free!!
Po do martohesha te gjithe njerezit jane njesoj kane zemer gjak feja eshte dicka e fundit qe do mendoja
ca jane keto budalleqe feja e shqipetarit eshte SHQIPERIA
UNE JAM KRISHTER KATOLIKE PORE NE RADHE TE PARE JAM DHE DO VDES SHQIPETAR
Feja eshte absurditet qe te flitet per te, le me te merret per baze ne zgjedhjet edhe me te parendesishmet. Me shume se te gjitha fjalet, ne kete rast flet rezultati i sondazhit, dhe gezohem se tepermi kur verej qe shumica derrmuese nuk bie preh e ketyre dasive te paqena dhe kaq asburde.
Nje qendrim i tille, ne thelb, pasqyron nje humanizem te mrekullueshem qe tejkalon pengesat e sajuara per qellime te caktaura ne kohe dhe hapesire te caktuar.
Mundem tju pershedes te gjitheve?!![]()
The important thing is not to stop questioning. -Albert Einstein
Po ta doja,QE CKE ME TE....Me duken budallalleqe keto punet e feve...
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Une jam per nje PO te forte se ne dashuri per mua nuk ka lidhje feja mjafton te duhen te dy palet dhe gjithcka eshte ne rregull![]()
DaNg3r StAy AwAy Fr0m M3
Une nuk do martohesha me nje njeri qe ka perkatesi tjeter fetare. Do te desheroja qe bashkeshorti im te ishte i te njejtit besim pasi nese do ishte ndryshe do dilnin me shume divegjenca ne maredhenie.
Love Life, Love People!
Leila, te citova sa per te dale pak jashte teme. Nje pyetje kisha; Kerthizen e fotos tenden e ke? Thjesht kuriozPostuar mė parė nga Leila
![]()
Persa i perket temes;
Une jam i Krishtere, konkretisht Katolik, por qe nuk kam kohe te merrem pas fese, mjafton te vej ne jete disa gjera ''te vjedhura'', te cilet mendoj se kane vlere. Nese s'do ishte besimtare e devotshme, per mua do ishte OK, ne rast te kundert ndoshta nuk mund ta pranoj sepse zoti e urren faktin qe njerzit harrojne bukurine e jetes dhe jetojne jeten e vdekjes! Nese behet fjale vetem nga emri, si nuk mund ta pranosh nje ''Leila''?!
Uaaa,pyetje eshte kjo????Te martuar edhe me alamet dasme.Larmi veshjesh e zakonesh,jo shaka.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Ka ikur koha e Fesė................Mjafton te me doje mua .....pak rendesi ka se cfar feje ka ........
I łnderstånd yoł.....Błt ģ dont gģve å fłck.....
fłck P.A ....!!!
Krijoni Kontakt