Kush ta ka thy zemren kaq keq.......................Postuar mė parė nga D@mian
![]()
Kush ta ka thy zemren kaq keq.......................Postuar mė parė nga D@mian
![]()
Ignore List: Snow~Drop
Postuar mė parė nga D@mian
![]()
po hiqe presjen. lol
Mos te me levize njeri presjen nga vendi, perndryshePostuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
Presja na mban moralin lart![]()
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Ehhh, nga te filloj e ku te mbaroj. Histori e gjate dhe e dhimbshme per ta shkruar ketu. Mund te rrefehet vetem tek per tek.Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
Qeras une![]()
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Takohemi te My Baby ne oren 8.30 pm.Postuar mė parė nga D@mian
Ignore List: Snow~Drop
me rezervime eshte tek ur baby?Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
Feja opium per vjehrrat.
per kete me poshte: e vajosje ne filliim qe ta martosh pastaj ...se po e martove c'u kuptua![]()
TBD
Gogla, mos ia qa hallin, lol, me keto fraza hedhin grepin dhe fshehin doren cunatPostuar mė parė nga Gogla e Kuqe
. S'ia ka thy njeri zemren djalit jo, s'jane kane kap akoma ndoshta, lol.
Sa per temen, martohesha me dike te nje feje tjeter, dhe e vajosja (pagezoja) me vone.
Posi jo. 2 sqarime vetem:Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
C'eshte kjo my baby?
Me oren e Greqise apo njdonje vendi tjeter?
Lioness, et tu Brute? Me ke keqkuptuar![]()
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Mua nuk me ka penguar fare ajo pun,gruan e kam me baba muslim dhe nane katolike dhe jam shum mirnjohes per edukimin qe i kan dhen ato dhe jam i mahnitur nga harmonia e asaj familjeje dhe me pelqen shum qe femijet e mij do marin mesim nga ato njerez,ku besoj ky mesim ka diapazon me te gjer se sa i nje familjeje qe i takon vetem nje feje(kuptohet pasi per fen tjeter nuk kan dijeni)pra un ju propozoj te gjithve qe mos tju ndikoj feja ne zgjedhjen tuaj dhe mos te keni frik nga "perzierja" fetare psi me mir esht qe femijet tuaj ti ris nje shqiptare e nje feje tjeter (sepse ajo i mso shqip ne frymen ton)se sa nje P.Sh italijane qe ka fen tende, apo nje boshnjake a arabe qe ka te njejten fe,pasi keto do na i mesojn ne frym te huaj.
Me falni se un u zgjata si shum ama un ju sugjeroj qe mos te keni keso lloj pengesash absurde ne lidhjet tua...pengesa fetare..bahh
Duajeni njėri tjetrin.
Krijoni Kontakt