Close

Rezultati i Sondazhit: A do te martoheshit me nje njeri qe ka perkatesi tjeter fetare?

Votues
139. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

119 85.61%
  • jo

20 14.39%
Faqja 41 prej 43 FillimFillim ... 313940414243 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 430
    i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    kete punen e fejes nuk e bejn problem ata qe dashurohen , por rethi se ku jetojn
    faktori i jashtem ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 15-01-2010 mė 20:44

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Pse jo?

Cifutet i kam pase fiksim perhera

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Une e kam thene shume here, po e perseris prape. Para se te jemi myslimane, katolike, ort'hodokse, bektashi apo te ndonje feje tjeter, jemi NJEREZ.

Duke u bazuar mbi kete qe thashe, nuk do te martohesha me ekstremiste fetare, kjo eshte e sigurt, por se ēfare besimi do te kishte ajo per mua nuk ka rendesi fare. Do e respektoja fene e saj cilado te ishte.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ndjenja eshte e shenjt .Gjithe te tjerat jane secondare!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Po ariti puna deri ne martesa, feja nuk ka as nje rendesi. Feja, mund te ndikoje ne fillim te njohjes. Zgjedhja behet qe ne fillim dhe jo kur shtrohet pyetja e "muajit te mjaltit" :P.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Citim Postuar mė parė nga tutankamon Lexo Postimin
    nuk sho ku esht problemi !! per mua mund te jet edhe afrikane ....nese me pelqen dhe dashurohem sigurisht qe do te martohesha !!
    Ti thua qe nuk shoh ku asht problemi !.Ke te drejt, qe naten Afrikanja nuk shifet dhe nese rrin ne errsir nuk shef ndonje problem hahaha, por nese e marton Afrikanen mos del ne drit se esht turp me te pa kush...

Te martosh nje shqiptare te besimit muslima apo ana-sjelltas esht nje krenari,ndersa femit le te i respektoin te dy religjionet dhe shtyllen qendrore te besimit ne nje Zot.

Me lejoni pak jasht teme ;Me duket shum banale kur prezentoin njeri tjetrin; Musliman ose Katolik, me tingllon rend nese nuk thuhet me par Shqiptar dhe pastaj cek perkatesin fetare si ;Nje shqiptar i besimit(ose fes)Muslimane,ose nje Shqiptar me besim fetar katolik, e jo me nje musliman ose nje katolik,e nese shprehi keshtu nuk dim per cilin nacion e keni fjalen,ndoshta shprehet pa ndonje qellim te caktuar, si ne verbalizem,por asht e damsheme.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    jo, sepse kur vin festat skam qef te jemi te shperndar, un jam katolik dhe nusen do ta marr katolike,plus te jete dhe shqiptare.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Siq thonte gjyshi me mir dreqi yt (qe ke gjuhe te perbashket) se sa engjulli huaj...
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    neve te gith mund te japim nje pergjigje me po,jo ose ndoshta ne nje caste instikti ose nje pergjigje te shpejt ne kete raste...
    edhe pse dashuria eshte e cmuar dhe nuk mund ta dish te ardhmen...
    por te maresh dhhe te analizosh te ardhmen se ku do te conte ajo martes,sa do te zgjatte,si,sa....
    dihet se askund..
    edhe pse te gjith jemi shqipetar dhe kjo eshte me e rendesishmja,por p.sh te martohet nje muslimane me nje person te nje feje tjeter.....
    ne raste festash nuk do ishin bashke,bashkshorti feston krishlindjet,gruaja me Kur'anin ne dore,as qe i pregadit ushqime per te manifestuar, dhe anasjelltas...
    ajo bene namaz ne dhome kryqy......dhe anasjelltas.... cfare martese kjo?!
    dikush paska thene nese nuk me bene te ndryshoj fene dhe ta mbajm te dy fete tona...
    ateher kjo i bie qe per nje martes te shendosh ne kete raste...ne ate shtepi qe do jetonte cifti te mos ket asgje qe simbolizojn cilen do fe....qe bien ne kundershtim me njera tjetren.....
    nese mendojm te gjitha keto pergjigja e shumices do ishte jo...
    e teprova une...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Nuk jam praktikante e fes time.. Nese feja e tij do me ndalonte dicka qe me pelqen (si myslymanet qe bejn ramazan e nuk han mish derri) do e kisha te veshtir te zgjidhja
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Tema tė Ngjashme

1. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Martesat midis shqiptareve me besime te ndryshme
    Nga Natyral nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:07
  3. Pagėzimet dhe martesat shqiptare
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-08-2006, 09:06
  4. Disa shkrime rreth budizmit
    Nga drini_nė_TR nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 28-02-2005, 12:56
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •