DIITA..""JO""" eshte e drejata jote ...ju maqedonsit keni traditat tuaja ,ne shqiptaret kemi te tonat...kosovaret te tyret .... kjo nuk i prish pune askujt ...GURI I RENDE NE VEND TE VET ...!!!!(kufijte per ate pune i kemi )
DIITA..""JO""" eshte e drejata jote ...ju maqedonsit keni traditat tuaja ,ne shqiptaret kemi te tonat...kosovaret te tyret .... kjo nuk i prish pune askujt ...GURI I RENDE NE VEND TE VET ...!!!!(kufijte per ate pune i kemi )
Askushius DK,
T'u kisha lut si vellait/motres time qe te mos besh dallime mes shqiptareve. Nuk ka kosovare, maqedonas e shqiptare, kur krejt jemi vec NJE KOMB!
Qofte levduar Jezu Krishti!
DIELLI IME.... ajo eshte dhe deshira ime por ""REALITETI""" flet ndryshe ...pa pastru indentitetin nga nga barerat e keqija te perandorise osmane ne menyre masive nuk mund te kete kurre nje ""KOMB UNIK""" ...!!!!!!!
Respekte..
Me katolike PO.
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli
A do tė martoheshit me njė njeri qė ka pėrkatėsi tjetėr fetare?
jo smartohem , do bashkejetojme![]()
Per te ju pergjigjur pyetjes,do vlente ajo shprehja "mos thuani kurre jo"... por mos thuani as gjithmone po, do shtoja une![]()
Duke pertuar per te shkruar , por po ju risjell mendimin e "Kripes', eshte nje konceptim i pjekur per martese. Por do te doja te shtoja dicka me teper.Martesat ndahen ne dy grupe kryesore-Ne martesa me shkusi dhe ne ato me dashuri.Ne rastet me dashuri shpesh per perzgjedhja eshte rastesi, keshtu cifti respekton mbi te gjitha aktin , per to primare eshte mardhenia mes tyre dhe jo me te tretet,familja kusherinjte etj.Shpesh ne keto martesa (kur jane ne fe te ndryshme)te rijnte largohen nga famija dhe mundesisht dhe nga farefisi.
Problemi eshte se ne nje lidhje martesiore nuk martohen vetem dy te rijte, por dy familje dhe per te mos thene dhe nje fis i tere (ne familjet patrialkale).Njerezit me kultura te ndryshme shpesh krijojne probleme.
Une votova "jo"Por kjo jo se nuk jam per keto martesa.Une jam partizan i unifikimit te fese dhe ketu une besoj se kam lene te kuptohet se jam per keto martesa, pra, te konvertuarit ne te krishtere. Unifikimi i fese kombetare ne te krishtere do ti jepte liri , frymarje do ti bente keto martesa shume me vitale. Sinqerisht nuk e kuptoj hezitimin per tu cliruar shpirterish nga feja pushtuesit.
Pa problem.As dua t'ja di nqs perputhet me mendimet e mia.![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Krijoni Kontakt