stormo ske pse kerkon falje hon![]()
stormo ske pse kerkon falje hon![]()
Per mua ka shume rendesi si feja ashtu edhe kombi sepse nese nuk ka rendesi feja edhe kombi atehere po martohemi edhe me shkije .
Personalisht nuk jam e shenjuar ne karakter nga asnje fe specifike ndaj dhe perzgjedhja ime e partnerit nuk ka qene dhe nuk ka per te qene ne baze te fese.
Tek martesat ku partneret i perkasin dy besimeve te ndryshme, me tolerance te dyanshme mendoj qe gjerat do shkonin ne rregull... dhe femijet sigurisht do perfitonin nga kjo tolerance pasi do arrinin te benin zgjedhjen e tyre personale.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Ne ceshtje ndienjash feja shumezohet me zero dhe ky eshte nje nga realitetet e pa-kundershtueshme. Dhe une mendoj qe ne lojen e dashurise besimet skane pune.
Qarte dhe sakte.
Ne Shqiptaret mund te jemi i vetmi komb qe se kemi fare problem
fene...nje pakice e shqiptareve merren shume me fe dhe besojne ne te....
per mua seshte fare problem feja sepse nuk e kam praktikuar fare ate
kshu qe sme intereson edhe aq shume.... amen![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
pershndetje.
Mbase un kam hap temen mund te them pak fjal dhe me ju pergjigjet kesaj
Un per vete si person gjith mon kam thene qe sme intereson feja. por tani ndodhin sendet e pa pritura , sepse feja muslimane dhe ajo krishtere ka dallim , dhe keshtu qe Nese ti pajtohesh me nje gje ndoshta femera nuk pajtohet me nje gje te fes Islame , dhe keshtu qe , ndodh deri te ndoj problem , Un per vete nje her kisha kerku qe ta gjej ndoj Nje Te fes time por qe se nuk kisha mund u dasht pa tjeetr por vetem tek un ( Ja me u prish me familje Ja me marr Krishtere ) sepse te gjith i kam haxhi dhe te gjith besojn shum ne zot. dhe keshtu qe, nuk me lojn muaEdhe pse jam martu nje her.:P
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Kjo eshte nje diēka personale dhe i perket personave te cilet do martohen. Nuk mund te thuash qe shumezohet me zero dhe ta pergjithesosh.Postuar mė parė nga Odeon_relax
nuk dua te bej replika apo korrigjoj sepse cdokush ka mendimin e vet po duhet te kemi parasysh se kur thuhet martese s'kihen parasysh vetem ndjenjat..
dhe te diskutohet nje teme e tille esht mese normale se pavarsisht ne duam ose jo ta pranojm jo me larg po kte vere degjova per nje rast ku thjesht pse i perkisnin dy feve te ndryshme familja e djalit se kerkonte vajzen(se dihet kto martesat me shkusi vazhdojn akoma ne Shqiperi)
toleranca fetare duhet te ekzistoje por kur vjen fjala per martese nese te dy personat jan shume te lidhur pas feve te tyre(ndryshe nga prindrit tane)ato duhet te mendohen e sqarojn cdo gje mire para se te jete vone..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Si pergjigje te kesaj qe thua po me kujtohet nje shprehje e te madhit Kant i cili shprehimisht thote keshtu. Kur zemra flet cdo gje tjeter duhet te heshte perfshi ketu dhe arsyen. Ktu ne kete thenie une nuk shoh personalizma por ligj natyre.Postuar mė parė nga sh.hasanaj
per mua nuk eshte ndonje problem feja ... as long as i love him ... nese ka dashuri te paster .. por e theksoj nese ai qe une vendos te martohem nuk eshte i nje feje me mua .. dhe duke e ditur veten time qe nuk jam shume besimtare dhe fetare .. ashtu do deshiroja ta merrja dhe ate .. por qe te arrije te martohem me dike qe eshte shume fetar .. dhe beson verberisht ne mesimet e kuranit ... them me plot bindje .. se do mendohem mire kur ta bej ate hap te madh " martese " .. cuz ai ne te ardhmen do kerkoje shume gjera qe ne fene e tij mund ti duken normale ..por per mua si jo fetare do me tingellojne ndryshe .. dhe atehere do lindin kontradiktat !!
pa ofenduar asnje ketu ... pa dallim race apo feje ..![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt