mu ata tshpis mkon thon: mer care feje tdush vetem me qen e bardh se bon vaki me qen ngjyn tjeter tkena bo lanet
mu ata tshpis mkon thon: mer care feje tdush vetem me qen e bardh se bon vaki me qen ngjyn tjeter tkena bo lanet
no glove no love
Ate qe kam momentalisht te fese te kundert :PPostuar mė parė nga AIRON^BOY
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Ca jan keto budallalliqe une mendoj qe nuk ekzistojn diferencat nga fet po thjesht vete njeriu ka vendos ti bej keto ndarje.
Ne jete ka rendsi njeriu dhe jo feja keshtuqe une do ta mirrja per bashkshort qe ka fe te kundert nga e imja.
Unė mė shumė dua njė femėr qė e ndrron fenė ēdo javė.
Duke pare se ne shqiperi feja nuk eshte shume e ndjekur nuk ka shume probleme. Nese do te lidheshin dy njerez qe vertete besojne do te ishte vertete te pershtateshin imagjino nje mysliman qe falet 5 here ne dite te lidhet me nje vajze shkone e refehet te prifti.
Postuar mė parė nga luka21
Imagjino dhe vetem imagjino looooooooooooooool
Mjaft te ndjeja per te ........... do ta merja dhe kubane
''Nėse puna ju shkakton lodhje ,atėher pasiviteti ju shkaton kalbje.''
Po ske nevoje me marre nje shkodrane qe rrefehet te prifti. Ka shkodrane qe falen 5 vaktet sa te dush. Bile edhe te mbuluara. Shyqyr Zotit.Postuar mė parė nga luka21
Une shkodran jam dhe sot me mu tek me u feju, kam qa me zgjedh muslimane boll e skan nevoj me gjet te feve tjera.
Sondazhi nuk po tė pėrshtatet.Shnet paē.Po ske nevoje me marre nje shkodrane qe rrefehet te prifti. Ka shkodrane qe falen 5 vaktet sa te dush. Bile edhe te mbuluara. Shyqyr Zotit.
Une shkodran jam dhe sot me mu tek me u feju, kam qa me zgjedh muslimane boll e skan nevoj me gjet te feve tjera.
Une do ta parashtroja kete pyetje pak me ndryshe.
A me mire te martohesh me Shqiptar apo shqiptare me fé tjeter apo me nje te huaj me fé te njejt si ti?
Kjo vlen per te gjitha besimet e shqiptarve.
(Mos harroni qe njera eshte Gjaku, Fara, Gjena, kurse tjetra eshte Besimi dhe Bindja fetare)
Te jete shqiptar nuk me intereson feja. Feja na ka ndare na ka percare dashuria per Zotin na bashkon, pra pa dallim feje krahine vetem me SHQIPTAR
Rrofte Shqiperia e Bashkuar
Krijoni Kontakt