PO, mjafton qe tjetri mos jete praktikat i fiksuar, dmth mos i ndjeke me rigorozitet praktikimin dhe ritet fetare.
PO, mjafton qe tjetri mos jete praktikat i fiksuar, dmth mos i ndjeke me rigorozitet praktikimin dhe ritet fetare.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
normale qe PO..!!
ēa jan kto gjona
Rensi ka me e dasht personin, pastaj se ca feje eshte sme bohet shume vone.
Ne pergjithesi sdo me pelqente te ishte e dhene shume pas fese po le te jete cfar feje te doje rendesi ka te jete e mire.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Dashuria ose eshte dashuri ose s'eshte fare dashuri!! Nese dy te rinj duhen ne te vertete, atehere dashuria tejkalon ēdo kufi perkatesie fetare dhe ne kete rast s'luan rol fare Feja, por zemra dhe ndjenjat!
Meqe ra fjala per dashurine ! Di nje rast te fresket ,qe e kam ndeshur recent.U dashurua nje amerikan dhe nje turke. Mbasi u ciftezuan, per nje muaj ajo e ktheu edhe ate myslyman. Keshtu pra njerez, kini kujdes me ke dashuroheni se nuk e dihet ku arrini !!!!Postuar mė parė nga eVerteta
Po sigurisht do martohesha.
Nuk besoj tek feja fare.
?
Patjeter qe po (well, mbase jo me ata te scientologis se ata kane ikur nga mendte fare dhe ajo nuk eshte fe).
Nje nga mesimet e fese eshte toleranca, dhe cfare tolerance po tregojme ne, po te diskriminojme ndaj feve te tjera? Patjeter qe do shpresoja qe ai te ktheheshe ne fene time, por nuk e detyroja. Gabim e kam?![]()
Ignore List: Den Bossi
Une do martohesha nqs seshte shume e dhene pas fese...smund te dal me me te nqs ajo mbulon fytyren, ose e ka mendjen gjithe diten me librat qe shperndajne deshmitaret e jehovait...dhe kryesorja, mos te me caje koken te me flasi mua per fene...
Postuar mė parė nga Baby^Doll
Vdeksha une per ty sa t'mire te kom, pranej ecim mire ne te dy se nuk e vrasim menjen per kshu gjonash![]()
Jam kundra marteses, pa dallim feje krahine ose ideje!
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Krijoni Kontakt