ajde tema qe hapni ajde
nuk keni cfare beni dhe vini ketu dhe leshoni cfare tju thot truri
flisni mendjes dhe hapni ndonje teme qe te kete rrendesi ne kete bote qe jetojme tani dhe jo te shkruajme cfare na nxjerr barku
me duket se u bera i qart
ajde tema qe hapni ajde
nuk keni cfare beni dhe vini ketu dhe leshoni cfare tju thot truri
flisni mendjes dhe hapni ndonje teme qe te kete rrendesi ne kete bote qe jetojme tani dhe jo te shkruajme cfare na nxjerr barku
me duket se u bera i qart
Per ne shqiptaret kjo nuk duhet te jete problem. Une pervete them po se do kem rast te mesoj pak me shume nga traditat e personit tjeter dhe festojme 3 pale festa ne vit.
Per mua dashuria eshte me e rendesishme se gjithcka tjeter.
jo ush po gomar lale se, edhe diskriminimi fetar nje lloj racizmi eshte......Postuar mė parė nga doni2005
gjithsesi ti flm qe e theksove kete gje sepse eshte termi qe i pershtatet me shume
ehe do martohem
o-le-le firma
Varet sa fetar eshte partneri. Po te jete fetar me moderim, atehere nuk do kisha as nje lloj problemi se car feje eshte. Me shume festa gjate vitit.![]()
Po nese eshte fetar i dalldisur, nuk do ishte partneri im dhe pike.Do tia mbathja me te katra.
.
Ignore List: Snow~Drop
nese e dashuron dhe te dashuron jam per po
e kam bere dhe sme intereson fare se nuk jemi fetare me parime ehhhh kujt i plasi per fene feja sot eshte me pas shnet pare e lumturi
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
PERSHENDETJE
Cfare mendoni ju per martesat me dashuri , ku dy te dashuruarit jane me fe te kundert (muslimane, katolike, ortodokse apo .......
Cfare mendoni ju per martesat me shkuesi, ku nderhyjne per nje martese te tille me fe te kundert (muslimane, katolike, ortodokse apo .......
respekte per te gjithe pa perjashtime
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Postuar mė parė nga mitjuk
Po e dua dhe me don me te vertet un per vete nuk ta di per fen
Krijoni Kontakt