patjater........!
patjater........!
To look life in the face....
Po nuk eshte per ju qe thoni PO tema ore, eshte per ata qe thone JO. Cuditerisht asnje perj tyre nuk ka shperhur arsyet e kesaj zgjedhjeje!!!!!!
Ezekiel 25-17.
Pajtohem plotesisht me tyyy. E afirmoj mendimin tend.Postuar mė parė nga SHKOZA
)
S'ka gje Julius, cudia me e madhe tre sekonda zgjat ne forum lol
une njeri i pafe jam, po me nje fetar te thekur nuk martohem.
Sepse, nese njeriu qe ju do te martoheni, kerkon qe femijet tuaj ti perkasin, te rriten dhe te sillen sipas fese se vet, Ju C;beni?
Ok , ti (si shume shqiptare) nuk e can koken per fene tende, po ai per vete e ka shume problem.. po per femijet Tuaj?
TBD
Me duket e kote t'i pergjigjem nje pyetje te tille.Une shikoj njeriun jo fene. Ne qofte se eshte ndonje fetare e flaket une se marre le te jete edhe e fese time. Une dua te martohem me njeri, jo me prift!
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
per mua s'ka problem..vetem te respektoj fene time dhe mos te me ndaloj ti festoj festat..apo te pretendoj se dhe une duhet te ndryshoj fene dhe te behem si ai.
Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!
no problem mysliman orthodoks katolik se kam problem thjesht njeriun mer jo fen
vet jam katolik po ska te bej gje feja se lat nam jo myslo jo ashtu apo keshtu pff
Partizoni
Postuar mė parė nga swat69
Ska pun racizmit ktu
Eshte diskriminim fetar
L DOG FROM C TOWN
vetem nga ata qe e ngrejne bithen perpjete 3 here ne dite mos jete. nuk po sqarohem se ma ka heq te drejten Ryderi.
Kuqalashe respektoj fete por ti mund te martohesh edhe me 1 si fotoja jote
Me pelqen ai citati jot po me nje ndryshim te vogel Fjalen faqe zevendesoje me bithe ok
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt