vallahi, bela eshte![]()
vallahi, bela eshte![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Absolutisht po
nuk jam racist e per me teper nuk jam fare ne kendveshtrimin fetar
vet jam gjyesm ortodoks e gjysem mysliman
i respektoj te dyja fete edhe se kam problem fare se si do ishte perkatesia fetare e personit qe do dua te kem ne krah
PS. A nuk eshte edhe Budiste ......![]()
Besoj qe ka nje zot dhe kaq.Feja nuk ka aspak ndikim tek une.Po ja hedhim fajin sistemit te kaluar,si per shume gjera![]()
Shkurt ,pergjigja ime eshte PO
Kurse une nuk martohem me dike tjeter qe nuk ka te njejten perkatesi fetare me timen. Do thoni ju, po ke perjashtuat ju zogu se sikur i bie ca si shume ? Eee ashtu eshte, shume i bie te kem perjashtuar.
Sekreti eshte ketu : une nuk kam perkatesi fetare fare ! Dmth perjashtoj te gjithe ato çupa qe nuk kane perkatesine fetare timen ! Do ngelet ndonje thua ? E mire, po qe se ka ngelur nje e tille, le te ngreje doren se nuk e dalloj andej nga fundi![]()
Nje tem e till me duket gjendet KĖTU
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Ca pyetje retorike. Po ore pa u mendu fare. Shqiptaret sja pertojne shume per keto pune. Ne sjemi arabe.
Epo meqe ka shume fetare ne forum tema me duket e goditur...
Une se kam problem kete gje , ne fund te fundit zoti eshte i njejte per te gjithe ...
pikes i ke ren :P po ne shipot jemi modernizuar i duam si ne kohen e hoxhes hahahaPostuar mė parė nga Evelyn
me sa duket edhe europa end usa si beri shqipot njerz per fet ajde djema vajza se myslo krishter ne nje vend do vemi :P
Partizoni
Me gjithe qejf, se do kem me teper festa per te festuar all year round![]()
Im Ate ortodoks, ime me myslimane.
S'me ka gjtur gje mua......................... na jam sa nje vic![]()
Krijoni Kontakt