kjo esht shum gje normale .... kur te martohet njeriu me nje te huajin pse mos ta merr edhe shqiptarin/ren katholike apo muslimone???
pershendetje
kjo esht shum gje normale .... kur te martohet njeriu me nje te huajin pse mos ta merr edhe shqiptarin/ren katholike apo muslimone???
pershendetje
Sa isha e VoGeL luajsha me QiKa, tash jam rrit e madhe dhe po luaj me TiPa
Sa i perket marteses me fe te ndryshme ne mes shqipetareve, eshte gje normale,pershkak se nuk lune rol feja por zemra(dashuria).Ja nje shembull:Ne Ljubljane(ku jetoj une)e njoh nje familje shqiptare ai katolik ajo muslimane te martuar gati 40 vjete,dhe ata jane te lumtur sepse feja kure su ka be pengese.Kurse vellau i tij eshte i martuar me serbe 25 vjete.Nje dite me tha se ka gabuar,sepse nje shqiptare me e keqe,eshte me e mire se sa nje serbe me mire.
Duket teme jashte mode ee? Ju lutem shprehni mendimin tuaj per kete. Ju faleminderit!
Ezekiel 25-17.
un vet jam pagezaur kartolik i vogel babi myslo mami ortodokse motra si mami
pra shpia ime ska len fe pa len
tjetera un i bej te tera festat si bajram si krishter ka ndonje gje te keqe
ndersa per temen se kam problem thjesht personi te jet i mir se ska fe nje zot eshte bye
Partizoni
Nuk e besonin krushqit (me emra tradicionale Ortodokse nga i madhi tek i vogli) qe u erdhi mbese hoxhe ne shtepi, "Pse mo, Mysliman(k)e na qenka ajo?"("Upupu... c'na paske sjelle or bir?" lol) Asnje nga familja ime s'ka emer/mbiemer mysliman keshtu qe s'ia pret mendja njeriu per fene, por gjithsesi mbetet si nje vecanti e lezetshme per t'u treguar kalamajve.
Duhet te jesh dhe njeri praktik sepse te gjesh dike me te cilin je compatible, qe ta duron nervin apo huqet per sa te jeni bashke gjalle... s'eshte gje e vogel dhe ta humbasesh njeriun me te dashur per fene eshte per t'u ardhur keq. Pak kerkesa ka njeriu per partnerin ideal? Duhet te shtohet edhe feja? Disa njerez sikur duan te jene vetem me zor, mer jahu![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 30-01-2006 mė 16:01
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Lene mer fene e shikjo rracat se po na dalin zezake me kombsi albaneze
Fetaret e mdhenj ju qe shkoni nkish me gjujt e jo me u fal
Hapja e nje teme te tille nuk eshte domosdoshmerisht dhe pikepamja ime per te. Titulli nuk nenkupton detyrimisht dicka nga ana ime. Puna eshte keshtu: te mos dish hic eshte shume mire. Te dish pak eshte keq. Te dish ca, eshte shume keq. Te dish shume nuk e di me siguri cfare eshte. Arsyeja e hapjes se temes eshte se une dua te di....
Ezekiel 25-17.
Une votova nje po te fuqishme.
Kur rri e merrem me myslymanet shqiptare gjithe diten ketu te forumi, pse mos edhe martohem me nje prej tyre?
Pastaj si i thone italisht "Chi disprezza, compra"
Ignore List: Den Bossi
lol ... e ke thon ene vet :PPostuar mė parė nga Julius
po them une... nqs e du x-in nuk mar fare parasysh se ca feje osht... se te gjithe njerez te nje zoti jemi ....
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Krijoni Kontakt