Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 95
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Të bërit synet tek bebet

Pershendetje forumista .

Po diskutonim nje dite ketu ne pune rreth femijeve ( cuna ) qe lindin ketu ne usa dhe ra llafi te synetlliku .
    Ne fakt po diskutonim per njeren qe se shpejti do behet me cun , dhe rastesisht me pyeten dhe mua . I pashe njehere dhe thashe - Nah mos me pyesni mua , vij nga nje vend qe spara e njoh shume kete gje , por me mbrapa me brejti kureshtja .

Ketu mesa kam pare dhe degjuar qe kur lindin eshte opsioni i berjes synet te bebeve , dhe shumica mos them te gjithe e bejne kete gje . Thone qe ka anet e saj pozitive , duke u nisur ne rradhe te pare per higjenen e nje mashkulli , shendetit dhe bukurise lol , ( mos e ngaterroni me religion , fene )

Tani desha te pyes mamate , baballaret ose dhe beqaret ( por seriozisht )ketu ne forum qe jane ndeshur ndoshta me kete pyetje , gjate kohes kur jane bere vete me femije . ( gjithsesi mire eshte te dish se ndoshta nje dite do me hyje ne pune dhe vete lol )
    Si mendoni do e benit ju nje gje te tille ? Do e merrnit kete vendim per ta circumcised femijen tuaj ? Dhe nese po - jo Pse ?

THX

PS: Tema ka qellime serioze , so ju lutna shume nese skeni per te thene gje , me mire mos shkruani sesa te talleni .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    dikur ne nje klase psikologjie ku diskutonim "gender identity", u ndeshem me nje case study ku kete cunin (e porsalindur) deshen ta circumsonin mjeket, dhe padashur ia prene bibilushin me shume sec duhej. U ndeshen me dilemen se c'duhej bere, ta linin bile-thare, apo ta kthenin ne femer, dhe opcioni i dyte fitoi. lol. Se si vazhdon historia nuk eshte relevante ne temen tone, por ideja eshte qe dhe pa risqe nuk eshte dhe synetlleku.

une pervete kur t'i pjell (nese i pjell) do i bej synet se ndryshe do m'i tallin keto amerikankat cunat. apo c'jane te liga keto amerikanet, pupupu, mos te rencin ne dere. lol

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    dikur ne nje klase psikologjie ku diskutonim "gender identity", u ndeshem me nje case study ku kete cunin (e porsalindur) deshen ta circumsonin mjeket, dhe padashur ia prene bibilushin me shume sec duhej. U ndeshen me dilemen se c'duhej bere, ta linin bile-thare, apo ta kthenin ne femer, dhe opcioni i dyte fitoi. lol. Se si vazhdon historia nuk eshte relevante ne temen tone, por ideja eshte qe dhe pa risqe nuk eshte dhe synetlleku.

une pervete kur t'i pjell (nese i pjell) do i bej synet se ndryshe do m'i tallin keto amerikankat cunat. apo c'jane te liga keto amerikanet, pupupu, mos te rencin ne dere. lol
    Kete shembullin qe more me lart Kuqe , e kam pare dhe une te seriali " Law & Order " .
    Po dhe ndodhin , po thuaj 1 ne kushedi sa .
    Po pra dhe per mua ketu ishte dilema , se ato do na jetojne ne usa , dhe ketu qenka u bubububu , gje e madhe qe sje synet .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja

Jo me shume se ç'duhej, po aty ku nuk duhej thuaj, se nuk pritet AI, po lekura......jo per noj gje, por po na i habit kto qe s'kan pa e s'dine...

pastaj aksidente me doktoret mund te ndodhin kudo...

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Circumsition ose synetlleku eshte pasterti per mashkullin. Pa e futur fene eshte veshtire por sidoqofte nuk do flas per fene.
    Sot ne bote cifutet, muslimanet dhe SHBA-ja dhe ca pjese tjera te evropes perendimore e praktikojne kete.
    Po dal pak nga tema por ka lidhje me kete. Me sa ka degjuar ne Shqiperi ka edhe familje ortodokse krahas familjeve muslimane perdorin uje ne banje(WC) e jo vetem leter. Kete ma kane thene shoket e mij.Thjesht kjo pune nuk eshte vetem zakon i muslimaneve sepse edhe India jomuslimane e ka kete zakon. Biles ne oret e vona kam pare si i bjene reklame komodeve me uje ne amerike. Ndoshta nje dite ky zakon mund te hyje ne perdorim.
    I kthehemi temes. Neve na kane bere synet familjet tona jo duke e menduar pastertine por thejsht si zakon musliman nuk do te thoje se eshte thejsht zakon fetar.
    Pra si ka thene edhe kuqalashja ne Amerike eshte `wierd` mos te jesh circumsized.
    Ndryshuar për herë të fundit nga panchovilla : 13-12-2005 më 12:49
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Thone qe ka anet e saj pozitive , duke u nisur ne rradhe te pare per higjenen e nje mashkulli , shendetit dhe bukurise lol ,
    Per i bukur ate e dini vet ju femrat ndersa per higjene pasterti & else , mund te krahasohet pak a shume si dikush qe fle me koke nen jorgan dhe dikush jashte jorganit
    ...

Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga Worcester
    Per i bukur ate e dini vet ju femrat ndersa per higjene pasterti & else , mund te krahasohet pak a shume si dikush qe fle me koke nen jorgan dhe dikush jashte jorganit
    Jo eshte si makine normale versus makine convertable

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Worcester

Si ta kuptoj kete Uster ?
    Ato qe flene nen jorganit , jane me te palare right ?

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Right PINK !He se po flas hapur , pavaresisht se eshte kohe dreke lol.
    Sigurisht qe eshte me higjenike te jesh circumcised pasi nuk e ke ate mbulesen prej lekure nga e cila del urina perjashta , nuk i ke ato sekrecionet qe krijohen nga lageshtira nen lekure etj etj !
    Eshte me higjenike per mashkullin si dhe per femren gjate aktit seksual !
    ...

Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Pa bere shaka. Nese nuk i hiqet lekura organit mashkullor gjate urinimit ngel sasi e urines ne mes te lekures. Kjo eshte vetem nje gje e vogel. Kurse ka edhe semundje tjera qe po nuk qe lekura nuk mund te infektohet personi fare.

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •